![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
въпрос на вкус СепулТераХед
за тебе музиката на Варг може да е гадна .. ама за мен и др. хора ... е мнго добра |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат be kvi sa tiq sme6nite grupi4ki deto slu6ate 4eda moi otvorete si o4ite xaxa:) burzum ,manowar ili koi znae koq maloumna metul grupa s pretencii nqmam dumi za twa izkazwane za towa mnenie moga da kaja samo F.U y taka kazawam F.U |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Доста гадно защитавате блека с разни аргументи които пренебрегвате когато нападате неото.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Доста гадно защитавате блека с разни аргументи които пренебрегвате когато нападате неото. Като например...? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Като например:
всеки с вкуса си това не е комерсиално, това е музикална еволюция не е важен имиджа на изпълнителите, а музиката А най-ме кефи когато ми кажете че Burzum е най-оригиналното нещо, например, а Korn са боклук. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, не ми казвай, че не уважаваме правото ти да слушаш и да харесваш каквото искаш... това по въпроса за вкуса.
Нямам спомен някой да е наричал Korn боклук... ![]() Цитат това не е комерсиално, това е музикална еволюция Комерсиално е наподобяването на това, което е актуално. Еволюция е развитието на база вече постигнатото. Защо въобще спорим...? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз не знам. Малко ме издразни как отрязахте t0xIc всички... блекари.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, кажи ми, че не го заслужаваше...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Под-заглавието на темата е "излейте си душата...". Човека си я изля.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Човека си я изля. Ахам... ![]() ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се събира! Има ограничения за дължината на заглавията и под-заглавията на темите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда... ето по какво трябва да се работи за усъвършенстването на форума.
![]() С теб обаче ебати спама заформихме! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Ахх тези тъпи текстове на Manowar...
Brothers I am calling from the valley of the kings with nothing to atone A dark march lies ahead, together we will ride like thunder from the sky May your sword stay wet like a young girl in her pride Hold your hammers high Blood and death are waiting like a raven in the sky I was born to die Hear me while I live As I look into your eyes None shall hear a lie Power and dominion are taken by the will By divine right hail and kill Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill My father was a wolf I'm a kinsman of the slain Sworn to rise again I will bring salvation, punishment and pain The hammer of hate is our faith Power and dominion are taken by the will By divine right hail and kill Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill Rip their flesh Burn their hearts Stab them in the eyes Rape their women as they cry Kill their servants Burn their homes Till there's no blood left to spill Hail and Kill Power and dominion are taken by the will By divine right hail and kill Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill Впро4ем по темата за Burzum.Ами разбира се 4е не харесвате Grishnak.Не може всички да са депресирани наркомани,алкохолици и шизофреници.Ако не ви харесва хевито и блека си пуснете дисковете на Limp Bizkit и си мислете 4е сте голяма работа.Заблуждавайте се. -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Аз се чудя дали да ви припомням коя група и за какво я мразя или сами ще се сетят по-старите участници.
![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат Ахх тези тъпи текстове на Manowar... To4no pa toq tekst si super qk.Prosto ne znam kakvo tolkowa se kefite na black-a da wi peqt za nqkva si kruv4ica , satana i ogniowe. Wednuj se izlugah da slu6am nargaroth i ne ostanah osobeno dowolen purvo kitarata wse edno az sam swiril na neq,da ne goworim i za neweroqtnite pew4eski sposobnosti na wokal-a, a i zaglawieto edno "The day Burzum killed Mayhem"... W HEAVY-to si ima mnogo powe4e smisal , osobeno tekstowete na metallica ot black album i na manowar super qko si me kefqt, da ne goworim za hallowed be thy name na iron maiden i o6te mnogo ,mnogo drugi. -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Ed_Hun†eR @ Nov 4 2003, 09:16 PM) Цитат Ахх тези тъпи текстове на Manowar... To4no pa toq tekst si super qk.Prosto ne znam kakvo tolkowa se kefite na black-a da wi peqt za nqkva si kruv4ica , satana i ogniowe. Wednuj se izlugah da slu6am nargaroth i ne ostanah osobeno dowolen purvo kitarata wse edno az sam swiril na neq,da ne goworim i za neweroqtnite pew4eski sposobnosti na wokal-a, a i zaglawieto edno "The day Burzum killed Mayhem"... Еми то това е целта:)BTW Nargaroth и тях ги слушам за мой срам: BTW защо всички сте нападнали нас блекарите тези дни? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Цитат BTW защо всички сте нападнали нас блекарите тези дни? Ami ako i tiq ,koito slu6at neo se 4uwstvat prenebregnati i za tqh imam. To tva ne6to e takuv djangur 4e naprao glavata me zabolqwa, osobeno pa slipknot nemam dumi prosto ne sum go 4uwal ot 2 godini i sam pozabravil kakwo to4no me drazne6e oba4e uspqh da go izdurja to4no 5 sec. Puk i da ne goworim 4e linkin park e nai-komersialnata 6itnq i ligav6tina imat to4no 1 pesen koqto ne e bokluk- "Faint"(ne kazvam 4e e hubava).Abe za mene towa prosto ne e metal. To nowiq na Judas(Demolition) i toq e djangur i bie malko na neo ama e super zdrav. A black-a go uvajavam samo zaradi qkite tribyuti , koito pravqt na Heavy Metal grupi SPARK -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Nov 4 2003, 09:20 PM) BTW защо всички сте нападнали нас блекарите тези дни? Може би защото повечето блек групи си пеят за позьорски глупости. Жалко, но факт (дъъълго време почти само блек съм слушал). Но не може да се отрече едно нещо - блек метъла е метъл в най-чистия си вид. Не че 99% от него не е абсолютна позьорщина и идиотизъм, но настроението и емоцията (нечовешка злоба и агресивна лудост) в него са чист метъл. Както и в дет-метъла между другото. Всъщност и двата стила не са съвършенни, може би ще се появи нещо по метъл от тях, но за сега не съм чул. Този коментар е бил редактиран от Metanoia на Nov 4 2003, 10:06 PM -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Може би защото повечето блек групи си пеят за позьорски глупости. Хааайде де, стига си се изхвърлял... Просто не е вярно. Arcturus ли са позьори? Или Emperor? Immortal? Cradle? Lux Occulta? Summoning? Bal-Sagoth? На Catamenia кое точно им е позьорското? А на Agathodaimon? Dragonlord - те пък са най-позьорската група... ![]() Стига вече! Това, че Dark Funeral, Gorgoroth и шайка тем подобни "екстремисти" се правят на по-черни от Сатаната, не значи, че цялата сцена е такава... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 19-August 03 Потребител N: 238 ![]() |
ххаха;)еий хора ,тая тема наистина доста се е изменила!
Metanoia,само мога да те съжалявам!пък за позйорите - в кой стил няма такива?това 4е си попадал на такива групи или още по-зле - не си намерил(след като толкова "много време си слу6ал black")то4ните ...говори само за теб ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Ed_Hun†eR исках да покажа колко велики текстове имат Manowar.
-------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Kakwo sa wi tezi poziori w glawata...weche se izturka, a inache, za Manowar....abe cheta texta i prosto niama kakwo da kazha...kakto i da go gledash e tupo.A da ne goworim kak pishti toi wokal, sprawka Blood of a king, nachaloto....
Цитат Stab them in the eyes Rape their women as they cry Kill their servants Burn their homes Till there's no blood left to spill WTF e towa?Dobre, imat iaka muzika, wokala ima dosta dobar glas, no zashto triabwa da peiat pulni bozi i da kwichat. Abe wazhnoto e .... Цитат Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Веднъж и аз да съм съгласен с теб. И мен много ме дразни когато Ерик почне да пи6ти обаче не може всички песни да са добри. Особено Warrior's prayer колко ме дразни...
-------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
blood of the cepi gyZ Ot smqh ...
mnoo qk text we ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 12-November 03 Потребител N: 326 ![]() |
Abe mnogo ste sme6ni be. Kvi metalqgi ste vie be (glavno Sturmfuhrera i Lenin Christ). Moje li pi6ete takiva gluposti za METALLICA, MAIDEN, JUDAS etc. I Sturmfuhrer zemi hapni ne6to (mai ti ne6to lo6o) predi da pi6e6 takiva gluposti be pi4.I samo vi molq ne nari4aite Black i Death pesniti METAL KLASIKI. Te gorkite nqmat ni6to ob6to s TRUE FUCKIN' METAL a o6te po-malko pak sa klasiki
JAMES E VELIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Never Cared For What They Say
Never Cared For Games They Play Never Cared For What They Do Never Cared For What They Know AND I KNOW |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 139 Регистриран: 27-October 03 Потребител N: 314 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 4 2003, 05:15 PM) А най-ме кефи когато ми кажете че Burzum е най-оригиналното нещо, например... Ама ти май наистина не си слушал Burzum...а като сте се хванали да поствате текстове...познайте на коя група е този. Много е позьорски, а? Spells lay daggers before me passion speaks in grue vehement stabs Trance my eyes, fix my focus to pain the tumour grows until the enemy is slain (Gut The Church) Slightless storm knee-deep in hate I seeth my purpose here has woken to breath Total war on the brethren of Men millions regardless dying by my hand A Black Age Of Fire brief in its vicious eloquence removing the dross love will arise from the ashes of your loss Then and only then will the pleasure of Eden be mine and the sinews of life itself will be tied in the very veins of my bloodline And their tears taste like wine... I will rule as a king and the Goddess will sit as my guiding Queen in the glory of the earth our crowns are studded with the jewels of blasphemy The blood is the life! I seek to evoke a new order in Man a flood of compulsion to resurrect them the lion is vexed to uproot and descend Chaos my steed in the thick, clinging dust tempering weapons of criminal lust I hold sway from the East to fulfill prophecies thinning the cause as fresh cells to disease The blood is the life! Even the moon will not lend thee her light the darkness serves will to snuff out human life that I might reclaim the world as my right I kill without scruple or silent regret in haunts of the sinister lunar aspect for I am the pleasure that comes from your pain tiny red miracles falling like...rain The incessant pall of death surrounds me but this is not the part of me that wishes to breed there will be no dread thereafter the mysteries I reveal unto thee I stir the hearts of the wisest by the fools I will always be feared my Kingdom feeds off their slaughter... A crescendo of passion bleeding... on the pale reflection of dawn Devour The Sun -------------------- Ortodoxy is the death of intelligence.
Bertrand Russell |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 4 2003, 10:29 PM) Cradle? Например ТОЧНО ТЕ (при все, че доста дълго време са ми любима група)! Я се стегни малко, а? А изказването на Flamewitch може само да ме кара да се усмихна. Силата ти не е в музиката. ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Например ТОЧНО ТЕ (при все, че доста дълго време са ми любима група)! Може би ще прозвучи странно, но на устата ми идва въпросът "Защо?" Кое е позьорско в текстовете на Dani? Остави The Principle Of Evil Made Flesh - това са пост-пуберитетски изблици на банда, която още си търси стила. Специално текстовете на Cradle са изключително оригинални, сложни и романтични - далеч от всякакъв (псевдо)сатанизъм. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
byhahahaha
s edna duma : BULLSHIT -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 13 2003, 09:41 PM) Цитат Например ТОЧНО ТЕ (при все, че доста дълго време са ми любима група)! Може би ще прозвучи странно, но на устата ми идва въпросът "Защо?" Кое е позьорско в текстовете на Dani? Остави The Principle Of Evil Made Flesh - това са пост-пуберитетски изблици на банда, която още си търси стила. Специално текстовете на Cradle са изключително оригинални, сложни и романтични - далеч от всякакъв (псевдо)сатанизъм. Хм... добре. БЯХА позьори. С новите им творения не съм запознат особено - нещо не ми се рови за текстове след Midian... който не знам защо повечето хора не го харесват... В Cruelty and the Beast няма заемки към сатанизъм, но пък се говори за не особено смислени теми (поне в текстовете) - бегъл преглед сочи отново менопауза, секс с насилие, антихристиянски заемки и т.н. Но още веднъж казвам - това не значи, че музиката им е лоша - просто е леко безсмислена поне в онзи етап. Като се добавят клиповете с основна идея садо-мазо... абе леко детски ми се струваха... Обаче ти ме активизира да проверя до къде са стигнали... много ще се радвам, ако вияд една по-смислена идеология от тях. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 08:52 PM |