![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат("Benedict") Ами точно това бе, малоумник. Като прочетеш мнение различно от твоето, вместо да се правиш на дискриминиран, можеш малко да се замислиш, дали пък, аджеба, не са прави тия изрдои по-големите... Като си по-голям от мен с 2-3 години това механично по-умен ли те прави? ![]() Голяма интелегация се изкарахте Въобще не. И не съм искал да кажа това. Прояви малко повече уважение, както повечето хора тук проявяват към теб и приятелите ти, въпреки че не са съгласни с вас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Национализъм /особено в малка страна като България/ = абсолютна глупост!!! ![]() Аз съм твърдо против национализма! Това е пълна отживелица! Освен това нашата страна и малка и не може да се очакват някакви такива работи - ние сме най-великите, ние сме номер едно, хахаха ебаси майтапа!!! А, освен че е малка, е доста бедна и изостанала, и проста - айде, националисти, гордейте се с нея! Аз не мога и не искам! ![]() 1. Смисъла на национализмът е точно в запазването на националното самосъзнание. И то ИМА смисъл в малки страни, където е на път да бъде претопено (от турци и цигани, в случая). 2. Това - "ние сме най-великите, ние сме номер едно" е шовинизъм. Дискусията е за национализъм. 3. За това, че страната ни е " малка, бедна и изостанала", има причини - като оставим проблема с отнетите ни по договори територии, за да бъде бедна и изостанала, вина имаме и ние. И точно тук хората с национално самосъзнание се опитват да правят нещо по въпроса. Ако всеки от направи нещо малко, според силите си, заедно като цяло постигаме много. Тъжното е, че народа ни е доста разединен - всеки гледа да се спасява поединично.... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Тука пак си еба майката.
Моето мнение по темата: Метъла е МУЗИКА. Нацизма е ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ. Това са две различни неща. Защо да не се съчетават. Може би по-голяма част от метъл групите са против нацита, обаче има и такива които са за. Заглавия не мога да се сетя, защото не съм си избирал групите по този фактор. Но знам, че има скандинавски блек групи, които са нацисти. Така че magodeoz, въпроса ти е тъп. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Откъде дойде това проклятие? Колко беше спокойно преди
![]() Официално обръщение към онези тримата-metal.bg Страшен форум-айде там! -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
как може да сте толкова прости, бе?!? Цигани и турци - това са две НАПЪЛНО различни неща! Циганите нищо не работят и крадат /така си е/ - обаче ако твърдите същото за турците, значи сте пълни идиоти! Просто защото не отговаря на истината! АБсолютно нищо нямам против турците! Виж циганите са друга работа, тях и аз бих ги вкарал в концлагер, ама веднага! Като казвам това, не забравям че и българите хич НЕ СА СТОКА! Мене циганин досега не ме е обирал - обаче БЪЛГАРИН ме е крал, не 1 път, ами 2! Гадни боклуци!! /български, родни!!/ Едно наистина добро и обективно мнение! Не че подкрепям циганите, обратното, но... Демокрация Завинаги!!! А самия факт че ни оправляват турци и комунисти е плачевен! Мразя всичко свързано с комунизма! Социализма е модерен комунизъм!!! Гласувайте за Атака момчета и момичета! Не изкам да кажа нищо против родината ![]() П.С.Сори ,но май го изкарах на офтопик. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Тука пак си еба майката. Така че magodeoz, въпроса ти е тъп. за първото - пич, ако реша да псувам, мога по-добре от теб, тренирал съм го това изкуство малко повече години от теб, факт ![]() а за въпроса ми - не, не мисля че е тъп, и ще си направя труда ти кажа защо (дано ме разбереш, де ) 1 - Метала е музика, това е факт, но също е факт, че като социално ориентирана музика, тя има въздействие върху хората. И точно тук е въпроса, дали нацизма има място в тази музика, според феновете, защото е явно, че според 99% от бандите няма. И най-вече това важи за България, защото в повечето други държави, границите между двете неща са ясни. Металите са си метали, скинчетата са си скинчета, и от опит знам, че много много не се обичат. Това е, дано си е разбрал, а ако не си проблема не е мой ![]() П.С. : И не обиждай хора, които не познаваш, защото както е казал мъдреца "Никога не знаеш откъде ще изскочи заека", това си го перефразирай както намериш за добре ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъщност, според мен, нещата стоят по съвсем друг начин.
- Повечето метъл банди, както вече казах, са по-скоро анти-тази неща. Доколкото музиката има някакви послания, въобще не са националистически. - В България обаче хората изпитват някакъв неописуем страх да не би някой да не помисли, че не са патриоти. Всеки българин се мисли най-малкото за партриот. И това важи в пълна степен, независимо дали слуша метъл, рап или чалга. - Понеже сматаме за даденост, това че национализмът/патриотизмът е нещо хубаво и трябва задължително да сме такива, го прикачаме подсъзнателно като качество на музиката, която също харесваме. Това, мсиля в общи линии, че е това, което се случва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Цитат("InsArtTure") Откъде дойде това проклятие? Колко беше спокойно преди Официално обръщение към онези тримата-metal.bg Страшен форум-айде там! Като гледам не си изказа субективното мнение по темата, а предпочете да се направиш на интересен пред останалите юзъри и да изкажеш недоволството си от нашето присъствие.Е ще трябва да приемеш присъствието ни независимо дали ти харесва или не.Ако си мамино детенце и си свикнал да става по твойта тука няма да я бъде така?Kapish... ![]() Цитат("Demiurg") 1. Смисъла на национализмът е точно в запазването на националното самосъзнание. И то ИМА смисъл в малки страни, където е на път да бъде претопено (от турци и цигани, в случая). 2. Това - "ние сме най-великите, ние сме номер едно" е шовинизъм. Дискусията е за национализъм. 3. За това, че страната ни е " малка, бедна и изостанала", има причини - като оставим проблема с отнетите ни по договори територии, за да бъде бедна и изостанала, вина имаме и ние. И точно тук хората с национално самосъзнание се опитват да правят нещо по въпроса. Ако всеки от направи нещо малко, според силите си, заедно като цяло постигаме много. Тъжното е, че народа ни е доста разединен - всеки гледа да се спасява поединично.... Целия ти пост е самата истина, а истината боли! Не е нужно всеки да бъде пълен националист, но не е и нормално да се вика турците ми пречат, мразя българите ![]() Новото Робство 1 Част Новото Робство 2 Част Пак казвам - за големите "разбирачи" -=> 2-те филмчета са задължителни! Не са големи, по 250-300 мб. -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самият факт, че позицията ти се гради върху видяното в един филм, я прави крайно необективна. Защото просто е само един, а създателите му, дори да са имали доброто намерение, едва ли могат да покажат цялата истина.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
А на мен започва да ми се струва, че темата отдавна се е изчерпала. Колкото до вашето присъствие във форума - не мисля, че на някой му пука кой знае колко за вас. По-скоро на хората им е забавно са ви четат глупостите. Накрая и това ще им омръзне, и никой няма да се занимава с вас, а ако прекалите ще получите бан, както стана с големия философ г-н Левит, който освен всичко останало, се приемаше и насериозно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1359 ![]() |
Цитат а ако прекалите ще получите бан AHahhahaHaHhaHhahahAHhahaHahhahaH наистина ли WoW ![]() Добре дошъл е, аре баннете ме ![]() -------------------- ..::.. No Comment ..::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Като гледам не си изказа субективното мнение по темата, а предпочете да се направиш на интересен пред останалите юзъри и да изкажеш недоволството си от нашето присъствие.Е ще трябва да приемеш присъствието ни независимо дали ти харесва или не.Ако си мамино детенце и си свикнал да става по твойта тука няма да я бъде така?Kapish... ХАХАХАХХАХАХАХАХАппхахахахахаха. ![]() Сега като ви признах тези качества, ще почувствате пубертетните си терзания успокоени. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Айде айде, стига с тия банове
![]() Не е анормално на 15 да залитнеш по някакви крайни идеологии, всичко това се надраства. Остава само надеждата, че цялата тая хава няма да остави някакви белези над тебе... двама авери преди 3 години (иначе казано, точно на 15) във вихъра на nazi-манията си бяха нападнали едно циганче и го смелиха от бой, ей така от нищото: "Ей, сган мръсна, мама ти да е** и сапуна шиб**, ела тука да ти покажа на тебе" ... е да, ама след това им отмъстиха 'от маалата' както подобава. И между другото, циганите НИЕ си ги направихме такива. И продължаваме в същия дух. Част съм от НАРД и наскоро с една колежка изнасяхме лекция в едно училище в кв. Столипиново (меката на циганите в България), Пловдив. Е, имаше роми както на по 15, така и на по 35 години, които караха 7-ми и 8-ми клас. Темата на информационната среща беше "насилието в училищата", и противно на очакванията ми, тя не само, че не беше посрещната с надсмешка, но и се получи страхотна дискусия, в която всичките тези цигани споделиха страхотни възлгеди, макар и обяснени по-простичко. Е, еваларка, да му е** майката! Засегнати бяха и темите защо се получават такива търкания чат-пат между българи и цигани и знаете ли какво, тяхната гледна точка никак, никак не е грешна... Ядем собствените си лайна, извинявам се за израза, ама е повече от точен... В класа ми имам циганка. Страхотно момиче. А да, още нещо. Преди година в Пловдив, по-точно в една циганска махала, беше открит КСУДС (Комплекс за Социални Услуги за Деца и Семейства). Е, наскоро беше първия юбилей на сградата, на който се запознах с разни цигани, които бяха (еха, представи си) хора като всички останали. "Тук бедни няма, всички работим, с изключение на 2 семейства, ама ние им помагаме, те просто нямат физическата възможност да работят" бяха думите на собственика на магазина за хранителни стоки в кварталчето. Е, определено бяха бедни, но според техните дефиниции, беден значи да нямаш пари за храна и дрехи. Еми, хората живеят готино точно в онзи квартал, задружни са заедно с българите там и не крадат. Въпросния комплекс е една адски красива и нова сграда, построена преди година и половина. В нея има адски скъпа техника - музикални инструменти, компютри, музикални уредби, телевизори и DVD... никакви грабежи досега, въпреки че няма охрана вечер. А пак казвам, е в циганска махала... Монетата не е еднаква и от двете страни, драги 15 годишни титани на мисълта. И хейтърството е следствие на комплексите, които имаме... еми по-добре не мразете, а поработете върху себе си. Айде с любов към приятелките ви ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моетп мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо. От къде на къде истинският метъл да няма нищо общо с нацизма??? Метълът си е МУЗИКА - чувства, емоции, разбирания, живот... И ако нацизма е част от тях, защо не? Какво е това разделяне? За мен е съвсем нормално да има метъл с нацистки текстове и послания, защото това показва индивидуализъм. Хора всякакви. А не като кон с капаци - "Аз съм нацист и следователно няма да слушам/правя метъл." Като им бутат густо и двете неща на някои хора - да си ги съчетават. Какво нередно виждате? Аз съм твърдо против расизма! (между другото много обичам скинари ![]() Абе Хитлер, Сталин... Това злодеи ли са?! Докарват го на блоготворителна организация ако ги сравним примерно с Чингис хан ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
@ Niilo - това е един много приятен пример за успешно "интегрирани" роми. Що ли няма повече такива...
По мои наблюдения повечето просто не искат да работят, щото е по-лесно да се краде. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ако бяхте разбрали и вникнали в задачата на първите ми мнения в тази тема, сега тези две страници кравешки отпадък нямаше да ги има. Не разбирам защо всеки трябва да си каже мнението, което въпреки това е еднакво по безсмислица на предшините петдесет човека, които някой явно ги кара да пишат насила, без да си имат представа какви ги мислят, за да се опитат да убедят две деветгодишни деца. Това е неловко.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Какво мислите по въпроса? Моетп мнение е, че в България, както винаги нещата са объркани, много метали са и нацита, което според мен е направо гадно. В Германия например, много метали не са ходили миналата година на Вакен, защото имало някаква нео нациска банда, която щяла да свири. Според мен, истиският металхеад, няма нищо общо със скинчета и всякаква друга такава паплач. И да не бъркаме нацизъм с патриотизъм, защото е тези две понятия нямат общо. Да! В България нещата са объркани. Това е така, защото доста хора не знаят какво означават разни думи, а ги извъртат така както на тях им е удобно и си лепват етикет - аз съм... едикъфси. За това тук можеш да срещнеш уникални комбинации, като метъл и нацист на едно не е нищо особено... всъщност не виждам що да няма типове които са нацисти и слушат метъл. Все пак има такива групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
искам само да попитам, въпроса на елемнтарна математика,
кой е виновен за това, че наата държава е в кофти положение - асан, мюмюн и мехмед, които обикновено си скъсват задниците от работа по строежите или пасат козе и овце по палнините + да кажем още не знам си колко хиляди циганина, които са откраднали не знам си колко кокошки и жица, или за дереджето ни са по-виновни екземпляри като Жорката Илиев, Васил Божков, Тодор батков, Симеон Сакс..., и още хиляди занйни и незнайни чиновници (от чистокръвен БГ произход), които непрекъснато ограбват държавата? Много ми е чудно как в страните от централна Европа нямат проблем с малцинствата, а тук имаме, нали се сещате за приказкта - виж гредата в собстеното си око... И ако България беше една нормална държава, всеки провинил се, щеше да си понесе наказанието, а тук циганите дето са откраданлаи по две кокошки пълнят затворите, а разни пласьори на дрога, които са уж чистокръвни българи ги пускат след 24 часа и почват отново да шиткат отрова по улиците... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
гледах филмите и се раздразних много
ако държавата се грижеше малко повече за тях щеше да е хубаво и тогава те нямаше отричат българския си произход и да се наричат турци (заради регията си) melhear съгласен съм с теб че вината не е само в ромското население, а и в управниците които им позволяват тези свеволия а и мноо правилно си засегнал идеата че в Европа нямат проблем с малцинствата -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
а и мноо правилно си засегнал идеата че в Европа нямат проблем с малцинствата Това баба ти ли ти го разказа за лека нощ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Там не горяха ли едни коли наскоро, или аз нещо се бъркам?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Бе важното е, че държавата е шибана.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Тва е нищо. В Испания например, имаше случай, при който кола беше се преметнала от другата страна на жилищен блок след експлозия предизвикана от терористичен акт на баските (те са малцинство там).
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
за първото - пич, ако реша да псувам, мога по-добре от теб, тренирал съм го това изкуство малко повече години от теб, факт ![]() а за въпроса ми - не, не мисля че е тъп, и ще си направя труда ти кажа защо (дано ме разбереш, де ) 1 - Метала е музика, това е факт, но също е факт, че като социално ориентирана музика, тя има въздействие върху хората. И точно тук е въпроса, дали нацизма има място в тази музика, според феновете, защото е явно, че според 99% от бандите няма. И най-вече това важи за България, защото в повечето други държави, границите между двете неща са ясни. Металите са си метали, скинчетата са си скинчета, и от опит знам, че много много не се обичат. Това е, дано си е разбрал, а ако не си проблема не е мой ![]() П.С. : И не обиждай хора, които не познаваш, защото както е казал мъдреца "Никога не знаеш откъде ще изскочи заека", това си го перефразирай както намериш за добре ![]() хахахахаха ![]() Човек, спри да демонстрираш колко си по-голям от нас, защото е смешно. Смешен е и начина по които тълкуваш мнението ми ![]() ![]() ![]() ![]() А това последното някаква заплаха ли е???? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той е кука май. Тва би обяснило всичко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
МановарРадо
Франция е изключението, което потвърждава правилото, и не забравяй, все пак, че във Франция става дума за хора, които се заселват там някъде от 60-те години, докато тук турците и циганите си живеят от доста повече, нали? Т.е. ако в БГ извднъж се изсипят 200 000 алжирци и ние ги низвергнем както е станало втв Франция, и тук ще имаме проблеми...т.е. ние си имаме вече... Колкото за баските - те си искат няквка там независимост, така че са съвсем друга хава. Но я ми кажи, в скандинавските страни имат ли такива проблеми? Казвам ти конкретно за тях, защото винаги ги дават като невероятен модел за икномически и културен модел за подражание. И когато говорим за проблеми - защо нито веднъж не спомена, че ако съберем престъпленията на всички цигани и те са ощетили държавата и частни лица с около 1 милиард лева годишно, то престъпниците от така таченият от теб чистокръвен български произход, са нанесли на държавата и частните лица щети за 100 миларда? Ей това най ме дразни в такива коментари еба си - за всичко на държавата и виновни циганите - ако нещо беше наред в тая държава, щяхме да си се оправим без да търсим вина в когото и да било и рано или късно, проблема с малциснтвата, щеше да бъде разрешен по естествен начин. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Цитат А това последното някаква заплаха ли е???? ![]() Ти решаваш какво е ![]() ![]() Той е кука май. Тва би обяснило всичко. Папчо, че съм ченге, ченге съм. и знаеш ли, не се срамувам от работата си, дори напротив. Така че, вземи си мнението, каквото и да е то и си го... знаеш какво ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^ Всеизвестен факт е, че боклуците в твоята професия с фадрома да ги ринеш... Затова се надявам да изпълняваш професионалните си задължения с чест и доблест, но от пост-овете ти в този форум ми замират всякакви надежди за миража "интелигентен полицай."
![]() Аз апелирам към всеки тук да сложи в подписа си следното: "Нямаме нищо против майките/жените/децата на другите потребители" - за да сме си наясно... Чудя се изобщо кво правя тука. Уж съм в музикален форум а чета непрекъснато, как някои хора търсят на кой да ебат майката и да се направят на по-мъже. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 12:20 AM |