![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 18-September 03 Потребител N: 268 ![]() |
![]() -------------------- I'm running free!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Nightwish - She Is My Sin
![]() ![]() ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
SpellBound - Dimmu Borgir
The Day Death Walk - Six Feet Under StormLord - Dragon Age i mnoo mnoo dr. znaini i ne znaini |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 276 ![]() |
nirvana - stay away
offspring- don't pick up |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Vsi4ki himni koito Emperor napraiha
![]() Eto gi i drugite luibimi pesni Metallica - Creeping Death Slayer - Angel Of Death Dimmu Borgir - Tormentor Of Christian Souls Cradle Of Filth - The Forest Whispers My Name Manowar - Hail And Kill Immortal - Demonium -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Много са ,но на първо място-Rammstein-Links 2-3-4
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Kenny Rogers - Ruben James
...e i oshte tuj onuj... -------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Kenny Rogers - Ruben James Управлява, но според мен The Coward е най-доброто му парче... ![]() Топ 20 на най-любимите ми албуми: Rhapsody - всичко ![]() Cradle Of Filth - Damnation And A Day Helloween - Keeper Of The Seven Keys II Cradle Of Filth - Dusk And Her Embrace Blind Guardian - Nightfall In Middle Earth Therion - Theli Metallica - Ride The Lightning Judas Priest - Painkiller Iron Maiden - The Number Of The Beast Children Of Bodom - Hatebreeder Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia Nightwish - Century Child Symphony X - The Odyssey Stratovarius - Visions Manowar - Kings Of Metal Arcturus - Aspera Hiems Simphonia Gamma Ray - No World Order Immortal - Blizzard Beasts Domine - Stormbringer Ruler Summoning - Let Mortal Heroes Sing Your Fame (тук много се чудих дали да не сложа Dol Guldur...) Сега като се замисля, пропуснал съм сума ти велики неща... Какво ще кажете за Топ 100? ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ami ..... koi za men e n1 ... maiden sa n1 oswen twa moga da sloja edno stypalo po nisko
edguy iced earth children of bodom i o6te mnoo drugi ... ne mi se misli ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Machine Head
The More Things Change... TEN TON HAMMER -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Lubimi grupi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 6-September 03 Град: Stuttgart Потребител N: 258 ![]() |
Darkthrone, MayheM, Emperor, Immortal, Catamenia, Carpathian Forest, Judas Iscariot.....тва са групи без слаби албуми, любимите ми....а за песен казах COF - Funeral In Carpathia (коя от иконките показва оргазъм:Р)
-------------------- BlackFuckinMetal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Carpathian_Wolf @ Sep 25 2003, 03:49 PM) Darkthrone, MayheM, Emperor, Immortal, Catamenia, Carpathian Forest, Judas Iscariot.....тва са групи без слаби албуми, любимите ми....а за песен казах COF - Funeral In Carpathia (коя от иконките показва оргазъм:Р) Mi ti kaji koq ikona pokazva orgazym ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
По принцип не обичам да сравнявам изкуството, мога да намеря в много групи и песни някоя част, някой елемент, който да ми хареса. За това и избягвам в тези любими, любима и т.н. Но въпреки това, бих казала по обобщително Nigthwish има и много други които ми харесват много и доста често ги слушам, но май най - често пъхам в касетофона албумите на Nightwish, а за песни..., много са, ако тръгна да изброявам... ехе-е-е-е
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
deadsoul predi mesec li be6e nz mi dadoha edin koncert na nightwish na disc 4akai vidq kak se kazva6e ... axa " from whiches to eternity " mnogo e dobyr naprao sam hlatnal
![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28391 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат deadsoul predi mesec li be6e nz mi dadoha edin koncert na nightwish na disc 4akai vidq kak se kazva6e ... axa " from whiches to eternity " Железен концерт, наистина! Нямат грешка на живо... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
От кога искам да дойдат в BG че да издивия максимално..., а дано дайдат до близките поне една две години. А ако не дойдат ние ще отидем
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Dea znam 6tom na disc se kefq predstavqm si na jivo kvo e bilo (po edno vreme tai se bqh zarebil
![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале-е, наистина си се бил зарибил много здраво, щом си и сънувал, че на живо си бил. Супер лудо, аз все още не съм сънувала такива неща
![]() но знам ли, ей сега като си легна, какво ще му щукне на подсъзнанието ми ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Deathsoul pojelavam ti da e na jiv koncert na nightwish ( e ako ima ne6to pojno [ nekoq jena
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
МНОГО ОБШИРНА ТЕМА:
Групи: МОТОРХЕД, МЕГАДЕТ, МЕТАЛИКА, МЕЙДАН, МЕНУОР, МАШИН ХЕД! ПАНТЕРА СЛЕЪР -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sturmfuhrera @ Sep 25 2003, 08:14 PM) МНОГО ОБШИРНА ТЕМА: Групи: МОТОРХЕД, МЕГАДЕТ, МЕТАЛИКА, МЕЙДАН, МЕНУОР, МАШИН ХЕД! ПАНТЕРА СЛЕЪР dam МЕГАДЕТ, МЕТАЛИКА, МЕЙДАН sa mnogo jelezni grupi ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 26-September 03 Град: pod mosta Потребител N: 279 ![]() |
King Diamond | Mercyful Fate
Bruce Dickinson Dream Theater Megadeth FISH Iron Maiden i t.n. ![]() -------------------- the truth of all predictions is always in your hands
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
deadsoul 6ti dam koncerta samo kaji koga kade
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
bez symnenie .... pesenta ne e edna
lyubimite mi ne6ta sa powerslave piece of mind i the number of the beast ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
liubimi grupi mnogo, no samo edna mi e na surceto
![]() -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 27-September 03 Град: SOFIA Потребител N: 282 ![]() |
[U][B][FONT=Arial][COLOR=orange][SIZE=14][SIZE=7]WHEELS OF STEEL !!! :super:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
LINKS 2-3-4
![]() ![]() ![]() ![]() По принцип слушам Блек ама това ме подлудява |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th May 2025 - 12:53 AM |