![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
И аз съм на мнение,че приятелството и то истинското го има,но доколко то е вечно,е никой не е вечен та да отговори!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
това последното ми хареса...но колкото се отнася до мен...не е имало човек които да ме накара да му повярвам че ми е истински приятел:
Когато си останал сам, когато си попаднал там, където ти си минало и всичко е истинало. Когато вече нямаш път, когато леден е дъхът, когато те прегръща мрак и чувстваш се оглозган пак..... там ще съм аз.... това много ми хареса...(от подписа на anonimna_dx),само че съм сигурна че при моето "там" няма да има никои... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
казва се приятел пръв,
но защо е той такъв? затова, защото пръв полита, в огъня да те спаси, пръв и без да се запита, прав ли си или не си, пръв за теб леда пролазва, пръв за теб пролива кръв, ето затова се казва, че приятелят е пръв! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Когато света около теб се обърка,
когато се чувстваш хванат в капан, когато усещаш, че в теб нещо се къса, когато се блъснеш ненадейно в стена. Когато загубиш спечелена битка, когато честта ти стъпчат в калта, когато с памук ти напъхват нашийника когато ти забиват ножа в гърба. Когато останеш сам в тишината когато болка сърцето ти гори, когато опиташ вкуса на лъжата, когато приятел ти изневери. Когато бавно потъваш в забвение, когато няма мъката с кого да споделиш, когато се луташ във мрачно безвремие, когато мечтаеш за по-хубави дни. Когато сълзите отвътре напират, когато тъжно притваряш очи, когато твоето щастие бавно умира, когато си буден, но душата ти спи... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Mоже би винаги има някой, който да се опитва да ти забие ножа в гърба и да те предаде...значи не си срещнал подходящия човек може би..На този свят винаги ще има хора, които ще стъпкват хризантемата на Люцкан ( Йордан Йовков ) , но не трябва да се отказваш да търсиш - така разсъждавам аз, това се отнася за всичко, не само за приятелите. . .
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ако се е случило да имаш приятел с които не се карате...и които още нищо не ти е направил...не те е предал...то просто е зашото тои е от онзи тип добри хора които не биха постъпили така...но това е заради човека,...не заради приятелството,...защото не може едно приятелство да се крепи само на гърба на единия...и то защото тои е добър по природа...
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Да ,приятелството съществува.Доказало се е в годините.Поне при мен.Познати,с които да пиеш по бира-мноого...а приятели малко-те са онези ,с които можеш да правиш всичко,без да те е скучно,да излезеш с тях навсякъде- и да споделяш,без да те наебат,сори за израза.....Но за да може човек да се докосне до него,трябва да е готов да дава,без да очаква да взема в замяна-не знам как точно да се изразя...трябва да изчезне понятието АЗ,аз и само аз...Забелязала съм,че с напредването на годините поне аз приемам в графата приятели по-трудно ...по-трудно се отварям за нови хора.Но все пак е по-добре човек да преценява по-дълго,вместо да се заблуждава
![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Не помня на кой принадлежаха думите, някакъв политик беше: "Няма вечни приятели, има вечни интереси". Все повече започвам да се убеждавам в тяхната достоверност, след като хората, на които вярвах се оказаха fuck you
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Това:
Когато си останал сам, когато си попаднал там, където ти си минало и всичко е истинало. Когато вече нямаш път, когато леден е дъхът, когато те прегръща мрак и чувстваш се оглозган пак..... там ще съм аз.... На кой принадлежеше? Кой е авторът, някой знае ли? Не се сещам, а ми е много познато |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Everblack @ Jun 21 2005, 03:04 PM) Не помня на кой принадлежаха думите, някакъв политик беше: "Няма вечни приятели, има вечни интереси". Все повече започвам да се убеждавам в тяхната достоверност, след като хората, на които вярвах се оказаха fuck you ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 13-June 05 Град: the Hell Потребител N: 829 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 20 2005, 12:25 PM) Когато света около теб се обърка, когато се чувстваш хванат в капан, когато усещаш, че в теб нещо се къса, когато се блъснеш ненадейно в стена. Когато загубиш спечелена битка, когато честта ти стъпчат в калта, когато с памук ти напъхват нашийника когато ти забиват ножа в гърба. Когато останеш сам в тишината когато болка сърцето ти гори, когато опиташ вкуса на лъжата, когато приятел ти изневери. Когато бавно потъваш в забвение, когато няма мъката с кого да споделиш, когато се луташ във мрачно безвремие, когато мечтаеш за по-хубави дни. Когато сълзите отвътре напират, когато тъжно притваряш очи, когато твоето щастие бавно умира, когато си буден, но душата ти спи... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Nothing could be more natural than roots sucking nourishment from the dead."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 20 2005, 10:32 AM) Mоже би винаги има някой, който да се опитва да ти забие ножа в гърба и да те предаде...значи не си срещнал подходящия човек може би..На този свят винаги ще има хора, които ще стъпкват хризантемата на Люцкан ( Йордан Йовков ) , но не трябва да се отказваш да търсиш - така разсъждавам аз, това се отнася за всичко, не само за приятелите. . . Напълно съм съгласен!Много точно го каза! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
нямам приятели...
... живи. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Добре, много от вас говорят, "Нямам приятели"...и т. и няма приятелство... за да има приятелство, трябва и двамата приятели да са готови да се подкрепят в трудни моменти. "Приятел в нужда се познава"- не че моеа напълно да разчиташ на някого- аз поне не мога, но доверието и взаимната подкрепа за признаци за едно стабилно приятелство. Ако всички си мислят, че няма истински приятели, никога няма да намерят такива, защото ако те самите не са готови да предложат подобно "обвързващо" приятелство, как могат да очакват това от съседния човек?
Aз не змятам, че имам кой знае какви добри приятели, но мисля, че мога да разчитам на някои от тях да ме подкрепят. Няма идеално приятелство, но приятелство има. -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 236 Регистриран: 20-July 04 Град: Sofia Потребител N: 564 ![]() |
Цитат(Nightwish @ Jun 21 2005, 03:36 PM) Това: Когато си останал сам, когато си попаднал там, където ти си минало и всичко е истинало. Когато вече нямаш път, когато леден е дъхът, когато те прегръща мрак и чувстваш се оглозган пак..... там ще съм аз.... На кой принадлежеше? Кой е авторът, някой знае ли? Не се сещам, а ми е много познато Май че беше от някоя книга на Кинг или Кунц,звучи ми много познато и на мен.Обаче да не те излъжа,защото изобщо не съм сигурна,че съм срещала стихчето точно там ![]() Този коментар е бил редактиран от Валкирия на Jun 22 2005, 02:07 PM -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
A....priqtelstvo ,tova e puk tolkova otnositelna duma. Priqtel mi e tozi, s koito mi e priqtno da izlizam,priqtno da se veselq ili da si izkaja mukite..
poznati sa mi ostanalite...zdrasti-4ao. a da ne govorim s kolko priqteli sme se zaebali ve4e...otnositelna rabota, smenqt se jelaniqta interesite-> smenq se kompaniqta i priqtelite. Imam 3-4 priqteli, koito sa mi ostanali za dulgo vreme i koito sa verni priqteli... -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Приятелството съществува, но пък за пореден път се убедих, че не значи нищо за някои хора.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^ Аз ще те обичам винаги.
Welkome back. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Както обичам да кзвам: Имам много познати малко приятели.Много малко са( всъщност двама) хората, които с ръка на сърцето бих нарекла приятели, на кооито вярвам безрезервно.И след размисли установих,ч е ваобще не се учудвам, че и двамата са момчета.Момчетата са много по-добри и верни приятели от момичетата.ПОне от личен опит знам че момичетата сме интригантки, макар и сред момчетата да ги иам такива.Момчетата ще се карат, ще се бият, но няма да се клюкарят така гадно както е между момичетата.Евала.
Лично мнение. -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(rage`girl @ Jun 24 2005, 07:20 PM) Момчетата са много по-добри и верни приятели от момичетата.ПОне от личен опит знам че момичетата сме интригантки, макар и сред момчетата да ги иам такива.Момчетата ще се карат, ще се бият, но няма да се клюкарят така гадно както е между момичетата.Евала. Лично мнение. Подкрепям ![]() -------------------- В пустинята видях човек-гол,озверял,клечеше на земята и стискаше сърцето си,и го ядеше."Добро ли е,приятелю?"-му казах аз."Горчиво е"-отвърна той."Но ми харесва,защото е горчиво и е мое."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък по-добре се разбирам с жени.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 24 2005, 11:51 PM) Аз пък по-добре се разбирам с жени. Заради стимула да топнеш чушката? ![]() Цитат Момчетата са много по-добри и верни приятели от момичетата.ПОне от личен опит знам че момичетата сме интригантки, макар и сред момчетата да ги иам такива.Момчетата ще се карат, ще се бият, но няма да се клюкарят така гадно както е между момичетата. И аз така мисля, женската злоба е доста по страшна от разкървавени устни или счупен нос .. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jun 24 2005, 11:58 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 24 2005, 11:51 PM) Аз пък по-добре се разбирам с жени. Заради стимула да топнеш чушката? ![]() Шибан повърхностен тъпак ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 24 2005, 10:51 PM) Аз пък по-добре се разбирам с жени. и аз. ![]() сред момчетата има също клюкари, интриганти, хора всякакви... не е до пол. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 24 2005, 11:59 PM) Цитат(Sw1tched @ Jun 24 2005, 11:58 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Jun 24 2005, 11:51 PM) Аз пък по-добре се разбирам с жени. Заради стимула да топнеш чушката? ![]() Шибан повърхностен тъпак ![]() Убеди ме, че няма влияние това, колкото и да е подсъзнателно..а то често си е и направо съзнателно ![]() Цитат сред момчетата има също клюкари, интриганти, хора всякакви... не е до пол. Е, е. Има ги, но са далеч по-малко, то и мъже с бръснати крака има, но това не значи, че е еднакво присъщо това за мъж и за жена. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Jun 25 2005, 11:35 AM) Цитат сред момчетата има също клюкари, интриганти, хора всякакви... не е до пол. Е, е. Има ги, но са далеч по-малко, то и мъже с бръснати крака има, но това не значи, че е еднакво присъщо това за мъж и за жена. ...и жени с бръснати крака... нашето прекрасно време: конвергенция на половете - unisex, мъжете се вженяват (поради изобилието на женски хормони в храната), жените се омъжават (не знам поради що?). пренеселението води до намаляване броя на хетерогенните, затова процентно китайците са на първо място по хомоизявени индивиди. идеалното общество е едно такова на едни червеи, най-веселите гейове в познатата вселена. при тях съществуват 11 (единадесет) пола. това означава, като се срещнат два такива червея, първата им работа е да се опознят, от коя страна трябва да се обърнат (имат си съответно всякакви органи) и чак после започват старата игра. ако случайно са от един пол (от 11-те) се сбиват и пак победителят има право да си избере местото. на това отгоре полът им не остава и постоянен, променя се. сега, дали някой още остана да мисли, че човекът е короната на творението върху тъпата земя, която споделяме ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 2-August 05 Град: Утапау Потребител N: 890 ![]() |
Много дълго съм размишлявала на тази тема и все пак не мога да кажа със сигурност какво мисля. Може би съществува...понякога ми се струва, че имам страхотни приятели, че бих направила всичко за тях и обратното, а понякога мисля, че всички са ужасно лицемерни и не си заслужава да живееш...И все пак имам си едно любимо стихче от Айнщайн, гласящо: "Не вярвам аз на думичката "ние", не може тя двамина в едно да скрие. Зад всяко разбирателство стои дълбока бездна, скрита от очи." Може би наистина е така...а и като се замисля, вярно е. Аз рядко говоря зад гърбовете на хората, но да случвало се е...предполагам, че с вс е така. И все пак-познати много, приятелите са малко.
![]() -------------------- You and i - forever in darkness.
you are my queen of forbidden pleasures. i need your body - your blood and bones. i want your fear - i trink your tears. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Приятелство има.Сигурна съм, че всеки един от вас има приятел,на който дори да му е говорил някога зад гърба,или се е държал тъпо в някои моменти,все пак му пука за него!Имам и приятели,и познати и разлика е доста голяма.С познатите съм на "здравей,кфо става", а с приятелите се шлая някъде и когато ми каже някой от тях "бе дай ми 5 лв че ми трябват" аз ще му дам,а няма да се правя на fuck you .И обратното.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз скоро се замислих, че имам и приятел, който никога не ми е говорил зад гърба нито се е държал тъпо с мен, когато и да било и със същото съм му отговорил и това вече 10-ина години. Не го бях виждал сигурно 2 месеца, днеска се видяхме и си беше както преди 5 години, но без детските идеи и пироманството
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Поддържам идеята ,че приятелство има.Не мога да се съглася с това ,че всичко се свежда до интереси,до някакъв вид изгода.Имам многогодишни приятели,имали са възможност да ме използват, но не са, имали са изгода да ме използват, но не са.Да, вярно е че има "временни" - такива, които до ато си малък са ти "най-добри приятели", правите заедно дивотии и т.н. , но с това не се изчерпват.Тези, които го отричат, или не са имали шанса да срещнат такива хора, или са били предавани и са решили, че такова нещо като приятелство няма.Заключенията на Lethe,например,бяха строго индивидуални, а тя изкара, че важат за всички,е да ама не...
" Не съществува такова нещо. И много хора са ме убедили в това. И няма начин,по който да се докаже обратното. Просто е факт и част от действителността. Приятелство не съществува." Не ние трябва да докажем, че приятелството съществува, а ти обратното. " Всеки мислещ индивид, живеещ на Земята, сам се е убедил в това. Няма какво да ти обяснявам. Омръзнало ми е от изказвания тип 'приятелството е вечно'. На 16-18 може да мислиш ,че има нещо вечно.На 20-25 може би още го мислиш,но фактите сочат обратното. Говори с баща си,дядо си или изчакай достатъчно дълго ,за да се убедиш сам. На мен ми омръзна вече. " Приятелството може да не е вечно.Да говори с баща си, казваш.Ами моят, ако има приятел от 30-40 години?Просто да отхвърляш с лека ръка нещо толкова голямо е пълен абсурд... -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:44 PM |