![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз трябва да проуча историята на този Mercedes Grand Prix. Като им гледам пилотите, почти всичките са с това флагче
![]() Вече си имат Фюрер! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Единственият въпрос, който стои сега е за кого ще викаме? Тоя въпрос още няколко години мисля да не си го задавам. :Р Само малко ме притеснява тоя Бътън... ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Може ли по-разбиращите от мен да ме светнат защо това, което направи Шумахер НЕ Е измяна и как може по такъв начин да забие нож в гърба на Ферари?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Защото през 2006 г., първо ферари му измениха като го накараха да напусне и защото през цялата 2009 година, ферари се чудят как да го изритат, защото явно неговата заплата им е в тежест.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Освен това Рос Браун е геният на всичко. Когато беше във Ферари бяха, каквото бяха, сега са меки пишки. Направи Бътън шампион като му подобри болида несравнимо с другите през първите състезания, когато и натрупа преднината си. Сега е в Мерцедес - каква по-голяма далавера.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Шоуто започна пак. Надявам се на един дълъг и много интересен сезон. Има много нови отбори и доста интересни имена, а и да видим какво ще направи Шумахер.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Баси странната работа. Луд фен съм на Шумахер, но и на Ферари. От друга страна Фетел ме радва все повече и повече с всеки изминал старт. Шантава история. Все пак се надявам скудерията да земе титлата.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз нямам такава дилема, аз съм фен на Шуми, не на Ферари
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Аз като фен на Мерцедес, предният сезон бях за 2 отбора, хубаво че тая година ще е само 1
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По-скучно състезание не бях гледал отдавна. Новите правила са пълен идиотизъм - всички стартират с еднакво количество гориво, влизат в бокса по едно и също време и престояват там пак по равен интервал, след което излизат с чисто нови гуми и така до финала... Тактическият елемент на практика е елиминиран напълно, изпреварванията се превръщат в рядкост и единственият фактор от значение остава издръжливостта на техниката. Досада.
Иначе Фетел направи перфектно каране, само за да бъде споходен от характерния за него карък. Ферари пък най-сетне са създали свестен автомобил - крайно време беше! Общо взето равностойно представяне на Мерцедес и Макларън. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Браво на великия Алонсо!
![]() А тактиката продължава да си присъства - с кои гуми да се стартира, с кои да се проведе последният етап от квалификацията. И естествено, че не всички престояват еднакво време в бокса. Ще трябва и пилотите да пазят гумите и да пестят гориво. Което ще бъде интересно. Точковата система ми харесва на мен. Въпросът е, че има много отбори, които само ще се опитват да завършват състезанията. По-голямата част от състезанието верно беше много неинтересна, добре че накрая се поразчупи обстановката. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По-скучно състезание не бях гледал отдавна. Новите правила са пълен идиотизъм - всички стартират с еднакво количество гориво, влизат в бокса по едно и също време и престояват там пак по равен интервал, след което излизат с чисто нови гуми и така до финала... Тактическият елемент на практика е елиминиран напълно, изпреварванията се превръщат в рядкост и единственият фактор от значение остава издръжливостта на техниката. Досада. Иначе Фетел направи перфектно каране, само за да бъде споходен от характерния за него карък. Ферари пък най-сетне са създали свестен автомобил - крайно време беше! Общо взето равностойно представяне на Мерцедес и Макларън. +1 Очакванията ми за интересен и динамичен сезон се изпариха след края на първия старт. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре, че беше дъждът, та да направи интересна надпреварата в Австралия...
Ред Бул вече започват да ме нервират - трябва сериозно да си прегледат колата. Това, че имат най-бързото шаси за пореден път се обезсмисля от техническа неизправност. Най-малкото Фетел заслужава нещо по-добро. Много силно състезание за Макларън и заслужена победа за Бътън. Поклон пред Кубица, задето толкова време удържа доста по-бързи коли зад себе си. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Далеч не само дъждът направи състезанието интересно според мен, а аз лично бих го оценил като едно от най-интригуващите в последните години.
Ранната смяна на гумите на Бътън явно му спечели състезанието, а и аз съжалявам за Фетел, който ще трябва да наваквсва с точките впоследствие. Струва ми се, обаче, че Кубица нямаше никакви проблеми да поддържа адекватно за челна позиция темпо, така че можем да очакваме смислено представяне от Рено и в следващите състезания. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудесно състезание за Ред Бул, Фетел най-после взе победата, която заслужаваше. Учудващо посредствено каране на двете Ферарита. Бътън буквално направи смешен Алонсо в последните обиколки. Новакът Виталий Петров ми харесва все повече.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Не разбирам само на Шумахер за какво му беше да се връща в тоя цирк.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
За пари, за какво друго.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Хах,не мисля, че е за пари! Едва ли не са му плащали добре като консултант във Ферари, а и да се рискува репутация като неговата, се иска нещо повече. Относно Алонсо и Бътън, по-скоро Бътън имаше късмет с повредата в двигателя, а и Хамилтън не можа да се справи с колата на Force India. Истината е, че изпреварванията явно са много трудни, дори ако си 2 секунди по-бърз. Във Ф1 изпреварванията никога не са били много, но изцепките на оня нацист Мозли в последно време и скритата политика, която върти Барни Ръбъл, влошиха много нещата. Дано въведат 2те спирания в бокса по-скоро, и от догодина да имаме най-малко 2 доставчика на гуми, за да се въведът повече променливи в уравнението. Също и системата КЕРС, за която бях адски ЗА. Според мен трябва да се остави малко повече техническа свобода на отборите, все пак това е голяма част от Ф1. Който не може да си позволи развитие просто не е за този шампионат. Чисто пилотски са GP2 сериите, не виждам защо Ф1 трябва да се превръща в това, вместо да се търсят нови технологии. С КЕРС се получи много добре... имаше най-малко 3 различни решения, и както се видя в дадени ситуации, технологичното предимство не винаги означаваше повече скорост. Нищо не е универсално, и страховете, че някой отбор благодарение на това ще дръпне много пред останали според мен не са толкова оправдани, както твърдят някои. Дано скоро видим Ф1 такава, каквато трябва да бъде
![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Хах,не мисля, че е за пари! Едва ли не са му плащали добре като консултант във Ферари, а и да се рискува репутация като неговата, се иска нещо повече. Е, предполагам, че и все още му се кара, но тогава идва въпросът защо въобще се оттегли преди няколко години... -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото Ферари го принудиха.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
За пари, за какво друго. ![]() И за да си погъделичка отново егото. Ама може и да не му се получи много ефикасно. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Защо Шуми се отказа,мога само да гадая,тъй като не вярвам на думите му, че е искал да даде възможност на Маса да си осигури място в отбора.Според мен по -скоро е имал предварително инфо,че Браун мисли да напусне (все пак са заедно още от Бенетон), от друга страна Алонсо го победи 2 поредни години.А и знам ли...може да е предусещал докъде двамата сърдити дядовци ще докарат Ф1...то не бяха скандали,лъжи,нагласени състезания.Всичко това неминуемо щеше да му навреди,дори без да е виновен.И на последно място поставям това,че е имал нужда от почивка...според мен можеше да кара и да печели състезания поне до днешна дата и в този смисъл май избърза с пенсионирането.Иначе сегашното му завръщане ,поне за мен, идеално се връзва и с влизането на Мерцедес със собствен отбор(немски отбор и немски пилот , и то не кой да е), и с шанса на Ф1 да поеме по друг път с идването на Жан Тод.Ферари си позволиха да го изпуснат,знаейки още от миналия сезон , че има желание да се завърне.Може би големите пари,които Алонсо донесе в тима си казаха думата,или пък прецениха че след 3 години отсъствие Алонсо ще бъде по -подготвения и по - нахъсания пилот от двамата.След супер слабия изминал сезон,сигурно са решили да заложат на сигурно и да изпуснат момента с адаптацията на Шуми.Въпреки ,че за много фенове(вкл. и мен) комбинацията Ферари+Браун+Шуми беше като Светата троица , не мисля че някой някого е предавал.За себе си Шуми направи най-правилното.А дали и Ферари са го направили, сигурно времето ще покаже
![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Макларън явно бяха напипали най-добре настройките за мокрото трасе в Китай и закономерно взеха дубъла. Розберг също направи много силно състезание, и то с кола, видимо отстъпваща на водещите отбори. Доста просташко каране на Хамилтън, в частност около и в бокса. Петров кърти!
А, и рядко неадекватен коментар по TV7. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, а стюардите на състезанието не би ли трябвало да накажат Хамилтън и Алонсо за безумните им маневри при влизането и излизането от бокса?
Иначе състезанието беше много динамично и интересно, а Петров наистина кърти. На едно от повторенията на изпреварването му на Шумахер имаше много як кадър, как емблемата на Лада минава пред Мерцедес. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Липса на дъжд -> доволно скучно състезание, както и предполагах. Това, което за пореден път ми се наби в очите, е безумието на правилата, принуждаващо пилотите буквално да изнасилват гумите си в един огромен състезателен отрязък. Показателно бе отпадането на Хамилтън, а и гумите на победителя Уебър на вид бяха пред разпадане. Иначе късмет за Алонсо и малшанс за Фетел. Чудесно каране на Шумахер, когото очаквам да виждаме все по-напред с развитието на шампионата.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-скучното състезание, което съм гледал. Малко интрига влезна накрая при проблемите на Фетел и Хамилтън.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А, и рядко неадекватен коментар по TV7. ![]() Мисля, че тази седмица надминаха себе си. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ред Бул ако успеят да си стегнат автомобила откъм стабилност, няма кой да ги спре. Яд ме е за постоянните каръци на Фетел, който според мен най-много заслужава титлата като пилот.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отново почти никакви изпреварвания, но това поне се очакваше в Монако. За сметка на това пък се нагледахме на доста катастрофи, нито една от които сериозна, за щастие. Тотална доминация на Ред Бул - май има някаква истина в предположенията, че новата версия на шасито пасва по-добре на Уебър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Фетел буквално подари двойната победа на Макларън. Безумно поведение, особено спрямо съотборник. Хубаво поне, че Уебър успя да остане в надпреварата и да вземе точки за третото място. Изключая това, нямаше особени изненади в Турция.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd August 2025 - 02:26 PM |