![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Постоянно съм с плеъра си. В последните 2 седмици слушам само някакви трашарии от 80-те
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Аз съм така ...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Слипнот братле ... омг
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
P=S какви са точно тия колонки? Аз от доста време си търся някакво мобилно аудио обаче тва дето го искам го няма в бг :/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Днес ми беше първият работен ден тук. В резулатат на което се слушаше много Eternal Tears of Sorrow - по време на обяд, по време на работа, по пътя към къщи... Вечната банда за навън!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Наскоро преминах на 2-гигабайтов мп4 плейър и не слиза от ушите ми
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 22-February 07 Град: Огнено Потребител N: 1913 ![]() |
Като си хода - винаги в мислите ми звучи нещо - с всеки е така. Предпочитам да е нещо, което мога да запея, без сложни гласове и инструменти!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Защо?За да си пееш сам?
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Напоследък не спирам да си въртя Nightingale докато съм на път. Дори забравих да се дразня на бабите в рейса и на циганите по улиците, докато ги слушам.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
По принцип много слушам, докато съм навън - двата слатаник слотъра, етос и като цяло слеър са много добра музика за на път
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Folkearth и Dimmu Borgir са ме завладели тея дни, пускам Blood Hunger Doctrine и ме избива на мизантропия
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^Бахти лудия О.о
~SteamOfBlood |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
От близо седем-осем месеца не съм променял съдържанието на мп3-плейъра си с малките изключения в лицето на новите Kamelot, Dream Theater, Samael и DGM. В момента счетох за необходимо да седна, да изтрия всичко в него и да го напълня с други неща. Ето какво роди мозъкът ми:
Eternal Tears of Sorrow - Before the Bleeding Sun + A Virgin and a Whore (казал съм, че тези два албума няма да напуснат мп3-плейъра ми) Mors Principium Est - Liberation = Termination (това също обявих преди доста време, че си има постоянен абонамент) Sadist - Sadist Vital Remains - Icons of Evil De Lirium's Order - Victim No. 52 Einherjer - Blot Majestic - Abstract Symphony Astral Doors - Evil is Forever Ayreon - The Universl Migrator II Gamma Ray - Power Plant Lorena McKennitt - An Ancient Muse Да видим колко време ще издържи така. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Аз само с 11 парчета ще издържа едва до утре и вече ще ми е писнало
![]() Трябват си поне 5-6 албума да напълни човек и тогава става ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Той изреди 11 албума, само да вметна. Които и аз мисля да сложа на моя плейър, добър избор прави Венци. =)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, 11 албума съм изредил, от които днес на работа циклих яко на Einherjer - велика работа, ей!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Напоследък в МП3-ата се върти последния Мейдън
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
никаде не тръгвам без mp4-то ми или Ipod-а
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
а разликата между двете се състои в... ?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
От една седмица нямам заредени батери за мп3-то и защо? Щото съм тъпак и съм забравил че имам зарядно. Ще се прострелям с капачка от буркан с лютеница
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
където съм аз .там и player-a ми
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
На мен така и не ми купиха плейър, под предтекст, че съм минавала ЖП линии и не трябва да се залисвам. И то вече ми мина меракът, пък и вкъщи достатъчно музичка си слушам.
-------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^То и аз джаджата само докато съм седнал в рейса или влака я слушам. Иначе не е работа да вървиш като зомби из улиците, онова да ти гърми в ушите и да не знаеш какво става наоколо.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Нищо не си изгубила, Gilraen
![]() Напоследък само саундтраци слагам- Goldsmith, Еlfman,Horner, и разбира се Zimmer. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=IM4
Идеално за навън с приятели, дали на палатки, барбекю, хек, тенис на маса - свирят супер яко, много съм доволен ![]() пс: аа ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако някой си търси mp4 player, продавам си iPod-а - пето поколение - iPod Video, 60GB, черен. Батерията му държи към 15 часа. Под windows се открива като хард диск и може да се ползва като такъв. Пазен е, не е изпускан, не е отварян, продавам го, защото ми трябват парите. Върви със зарядно за 220V и data кабел за USB.
Търся му 450 лева. за връзка icq#40916150, gad_ut при mail.bg или ЛС ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Разбирам да имаше на кво да слушам бих слушала,ама народа е беден .. пък и съм едно палачоресто..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Леле а под звуците на Amon Amarth как се гази из софийските улици, да не обяснявам. Raze and buurn
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хаха аз преди 2 седмици за малко да катастрофирам щото си бях набримчил Killing in the name of на RATM
![]() а един приятел 3 пъти е катастрофирал на Ratamahatta -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 12-September 07 Град: sofiq Потребител N: 2330 ![]() |
аз веднъж на Анатема - A fine day to exit....
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 03:41 PM |