![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
^То и аз джаджата само докато съм седнал в рейса или влака я слушам. Иначе не е работа да вървиш като зомби из улиците, онова да ти гърми в ушите и да не знаеш какво става наоколо. Аха и аз така, не ми е удобно да вървя по улиците и да не чувам какво става около мен! Аз си купих наскоро плеър, защото ми се налага по-често да пътувам с влак и не искам да заспивам или да слушам глупостите на някой! А иначе имам от всичко по малко, само от Хелоуин, Блайнд Гуардиан, Терион и Мейдън имам по повечко! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
По улиците май няма много за слушане.
Особено, когато е тъмно, на мен ми е много приятно да се разхождам навън и да слушам музика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^Ми да велико е това.Аз го правя същото и в гората.Ако бях мъж постоянно щях да се разхождам ..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Усещам фолкърката в теб
![]() ^^ И на мен принципно, ако нямаше бездомни песове които да си ме харесат да си лаят по мен >.> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Задължително... Мъкна си музиката на всякъде, иначе ми е някво супер тъпо...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Направо се чудя как сън живяла досега без МъРъЗъ-то
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
обикновено чакам около 15 секунди преди да си дигна тлефона, да послушам малко ац/дц
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Единственото нещо , което ме крепи да не крещя в градският транспорт е музиката
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Един човек някога ми каза, че само този, на когото често му се налага да кара автомобила си в областта на центъра, разбира някои от предимствата на градския транспорт. Но до тогава и аз не мога без музика в автобуса.
А моето MP3 нещо взе да се скапва - твърде често му пада батерията. Та има ли някой предложение за някоя подобна джаджа? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Аз пък нямам плейър!!!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Скоро и аз трябва да си взема че не се издържа в този СКГТ
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Йоане, винаги бих препоръчал iPod, ама не са от най-евтините :?
Иначе вчера в 10 вечерта съм си ходил сам по алеята в тъмното и съм пял Dead to the world. Ебаси кефа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Нещо не обичам да слушам музика, докато съм навън. Малко некомфортно ми е(
![]() Но пък винаги при по-дълги пътувания си имам Helloween, Blind Guardian, тези дни и Аморфисче и Елвънкинг качих ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Йоане, винаги бих препоръчал iPod, ама не са от най-евтините :? Такъв ли? А а а а а? ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Йоане, винаги бих препоръчал iPod, ама не са от най-евтините :? Мани бе. Да предположим, че ме удари кестен и се ръсна сума пари за едно иподче. Сигурно е качествено, и си струва парите. Ама недоумявам по къв начин ще ме накарат да си взема "слушалки Ипод с приспособление за носене на врата" за 100 и кусур лева. ![]() Аз си карам с едно старичко нипонче с малка памет, ама общо взето ми върши работа. Плюс тва е с обикновени батериики, така че си имам няколко презареждащи и докато едната е в зарядното останалите са ми в джоба готови за действие. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Взех си мп3 плеър преди три месеца и винаги го нося с мен навън
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Ама недоумявам по къв начин ще ме накарат да си взема "слушалки Ипод с приспособление за носене на врата" за 100 и кусур лева. ![]() И аз тва се чудя. Не могат да те накарат, то е ясно. Направо се осират с цените на аксесоарите. Както правят и голяма част от големите фирми, всъщност. Иначе си заслужава парите машинката ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Вече ми се налага да пътувам по час и 15-20 минути от Слатина до Физическия и сега като нямам слушалки за mp3-то направо ще откача в тоя градски транспорт
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слабостта на Apple са аксесоарите и според мен. Стига бе, зарядно за 70ина кинта и другите джаджи за ебаси цените, то е едва ли не едно ново плейърче като ги събереш накуп. Иначе самият плейър си заслужава парите, да, слушалките за мен са калпави обаче.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^^ Мм пак добре.Щот аз тряа си земам на 1-2 седмици ;>
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Слушалките на ipod-ите и аз не съм им фен. А относно зарядното - аз си карам вече година без такова, броени на пръстите на едната ръка пъти ми е трябвало, при условие че си се зарежда от кабела.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Аз пък нямам mp3 player, слушам какво съм успял да наблъскам в GSM-a...
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 14-October 07 Град: София :) Потребител N: 2370 ![]() |
ooo имам мп3-ка от 4 години...и да си призная..не мога без нея ве...лелее....кат ми свърши батерията и полудявам...музиката е с мен навсякъде..навън,в училище, вкъщи..без нея не мога..на мен просто музиката ми дава сила за всичко..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес най-накрая си взех МП3-Плеър и сега се почва якото слушане по улиците. И к'во от т'ва?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Откъде намирате пари за тея mp3 player-и бе, при мене всичко отива за пиене...
![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^тежко е
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 14-October 07 Град: София :) Потребител N: 2370 ![]() |
ъх..да бе ние намираме..мама и тате купуват (sun)...и за пиене има..въпреки че напоследък некви пичове в Лавеле само ме черпят и не ме оставят да си къпя сама пиене
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ъх..да бе ние намираме..мама и тате купуват (sun)...и за пиене има..въпреки че напоследък некви пичове в Лавеле само ме черпят и не ме оставят да си къпя сама пиене ![]() Мама и тате нищо не купуват. Всичките пари се изкарват с честен труд! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
блблля...а мен не ми дават да работя...ама пък исъм малко още..само на 16 и половина..ма пак...без музика не можее...а на вс отгоре ей така ми се пълни душата кат видя некой метъл в градския,който най-негло си подпява песничка на Manowar напримерноо
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 03:41 PM |