![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Откъде намирате пари за тея mp3 player-и бе, при мене всичко отива за пиене... ![]() Е колко му е да пиеш от чашката/бутилката на ближния. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Слушам
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
Рядко излизам без плейъра си. Дори и да излизам с приятели, които ме зимат от нас си го вземам. Просто като си опипам джоба искам да е там. Все едно да си изляза без ключовете.
Понякога толкова много си избухвам, че почвам да тичам само и само за да съм в такт с музиката. Как се слуша мирно Anthrax, кажете ми. Обичам музиката да е силна, толкова силна, че да може да се чува какво слушам ако си на няколко метра от мене. Така в рейса един разбра, че слушам Мейдън ![]() Винаги си отварям устата, все едно че пея, но рядко наистина запявам. А по почивки и лагери като ходя, винаги си нося 3 плейъра - моя стар, на брат ми стария и новия ми, общо гигабайт и половина. Като намалям песните, смятай колко музика си мъкна ![]() ![]() cipotnikufesin (За феновете на Anthrax) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Вчера си купих нов плейър - LG FM16 с два гигабайта памет. Днес го поразцъках и като цяло съм много доволен от избора си, машинката вади много качествен и мощен звук, дълбок бас и има добри характеристики и екстри. Основно го купих заради това, че е с нормални батерии, а не с тези зареждащи се глупости, с които вече ми взе нервите стария MP3-плейър.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^Честит, аз много се радвах на мойто 1ГБ плейърче, защото обезателно трябва да имам фон навън, а то се справя отлично
![]() с нормални батерии, а не с тези зареждащи се глупости, с които вече ми взе нервите стария MP3-плейър. Странно, аз пък търся точно акумулаторни, защото слушам почти непрекъснато, и ми излиза доста солено, но явно всеки си има предпочитания ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
И аз съм почти винаги с плейъра си, за съжаление е много мъничък (512 МБ), но върши работа. Обичам да вървя дълго пеша и да слушам музика, игнорирайки боклуците около себе си
![]() -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Напоследък навън цикля все групи с D - Dornenreich, Draconian, Demons & Wizards, Dark tranquillity o.O
Изключение са HammerFall, които си ги цикля в градския транспорт ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Духам си много силно носа когато съм със слушалки. Това явно отблъсква хората.
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 3-November 07 Град: Varna Потребител N: 2403 ![]() |
ахах аз като слушам ест пак слушам блек ама ми е супер яко като слушам Бързум например в гарада
![]() -------------------- Kult kym Blacka!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^Поредният писмен шедьовър !!!!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^Извинявай, моме, но би ли превела тази творба?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^^ учителската стачка продължи прекалено дълго!
НАУЧЕТЕ СЕ!!!! .... ИВРИТ НЕ СЕ ИЗПИСВА С КИРИЛИЦА!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 24-October 07 Град: Шумен Потребител N: 2386 ![]() |
Оставете писането, аз като не мога да сметна 5 минути колко е 6х8 ...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Тая стачка май доведе само до ментални изменения.....
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Дайте ми слушалки, които не се прекъсват и аз ще повдигна Земята.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 3-November 07 Град: Varna Потребител N: 2403 ![]() |
![]() ![]() -------------------- Kult kym Blacka!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 161 Регистриран: 21-July 07 Потребител N: 2242 ![]() |
Аз не мога без МП3-то си. Друго е като имаш музика, когато си в градския транспорт или когато се разхождаш сам нанякъде. Плейърът ми е 1 ГБ. Много ми кофти, ако го забравя или ако ми падне батерията (за това си нося с мен втора резервна
![]() Времето минава много по-бързо и по-приятно. Всеки път си качвам различни нещица. Зависи от настроението и от това какво ми се слуша. Напоследък звучат групи като Destructor, Kreator, Cacophony и Dethklok ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Почти постоянно съм със слушалки в ушите, и докато се разхождам, а често и на работа. Нямам много памет на плейъра, пък и си слушам главно едни и същи неща: Amon Amarth, EToS, Children Of Bodom, Dissection...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Не ми понасят нито плеъри, нито ipod-и. Имам един от преди 3 години 256 мб, който няколко пъти съм го ползвам като флашка за пренасяне на музика, когато съм ходил на купони. Като цяло нека да се радват хората, за мен тия неща са пълна скука
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Без музика никога не излизам, пътувам доста често с "хубавия" градски транспорт (даскало, тренировки, уроци, мотаене и т.н.) и като ни знам трафика в София... Слушам всичко, каквото има на телефона (с това в момента разполагам, като преносител на музика) - без претенции... Е, ако примерно е преди мач си пускам някоя надъхваща песен и цикля на нея един час преди мача, преди контролно също пускам нещо по-тежко, но иначе без особени претенции
![]() -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Сутрин, докато пътувам за даскало, задължително трябва да си слушам музика. В градския транспорт, всякви шумове ала-бала, предпочитам да си слушам музика. Ако си вървя самичка по улицата, мда. А кви работи слушам, зависи на каква вълна съм. Напоследък все Discipline. {:
Но постоянно да съм със слушалките в ушите - не. В повечето случаи има хора около мен, предпочитам да им думам некви раути. ;п |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
И аз се причислявам към зависимите от плейърите си. Най-сетне се сдобих с 4GB Sony "Walkman", но, въпреки че има 4GB памет пак ми е малко, (на мен и 100 няма да ми стигнат..) но е по-добре от старото ми 2GB-ово чудо.
Иначе когато излизам плейъра винаги е в мен. Единственото дразнещо е, че постоянно подминавам приятели и не ги забелязвам(а и чувам). Е, аз го правя и когато съм без слушалки, но когато ушите ми са запушени става по-често. xD И все пак намирам за по-приятно да се разхождам и да слушам хубава музика пред това да чувам простотиите на хората, които не намират за уместно да говорят с нормален тон, а викат, за да може всички да разберат колко уникално тъпи могат да бъдат. ![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 101 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3302 ![]() |
Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. ... или U.D.O. ![]() -------------------- ![]() ......sss....llll........aaaa...yyy...yyy..eeeee..rrrrrrr .....sss.....llll......aa...aa...yyyyyy....e.........rrr..rr ....sssss...llll.....aaaaaaa....yyy......eeee....rrrr ......sss....llll.....aaa..aaa...yyy.......e.........rrr.rr .....sss.....llllllll..aaa..aaa..yyy........eeeee..rrr..rrr |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
И аз обикновено се разхождам с по един чифт слушалки в ушите. Какво, няма да слушам хорските бръщолевения в транспорта по един час всеки ден... Общо взето новите неща си качвам, че иначе няма как да ги изслуша човек.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Слушалките са част от организма ми
![]() За жалост благодарение на тях съм леко огрушал, което НЕ Е яко >,< -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Без поне някой албум на Metallica никъде не тръгвам!
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Навън си слушам разни позитивни неща, да ме разсейват от глупостите наоколо.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
счупиха ми мр3-то
![]() ако си събера пари за ново,няма да го давам на никого! -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
И аз си взех слушалки преди 2 месеца и в момента едната свири с две степени по-слабо от другата и полудявам.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Тва и на мене ми се е случвало, ма се оправи като ми излезе водата от ухото
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:40 PM |