![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Градът е толкова сив, толкова противен....колкото и всеки друг голям град. Музиката навън ме кара да се чувствам жив. По-истински. То е като да ходиш с някого. Не си сам. Кой иска да ходи сам в тоя град?! Интересен бил...
![]() Цитат По улиците вече не защото нещо не ми ходи на годинките да се разхождам с слушалките в уши. Пхахахахахахахахах! Childish комплекси, а? ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Днес се сдобих с 1GB mp3 player и вече няма да ми се налага да слушам пискливия глас на оная пача, моята колежка, докато пътуваме.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Евала, само така с досадниците
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Има нещо много детско, искрено,наивно и красиво в това да си сложиш слушалките и да се откъснеш от света.
Иначе аз предпочитам да се отдам изцяло на музиката. Да я оставя да влезе в мен и да ме разкъса отвътре. А това няма как да стане докато върша някакви битовизми и с някакви пикливи слушалчици. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема. А, забрави докато ебете можеше да го добавиш.coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? Tази тема, вече я има. Затова не е добавена в списъка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди..... ![]() ![]() ![]() ![]() На мене един дядка ми я обърка с апарат за кръвно мухахахаха ![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Реших си проблема с тапичките радикално ... Големите слушалки мачкат роми и ги правят на сапун
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Неска си слушам по улицата с МП3-ката и някакъв дядка ме спира и ми вика кви са тези изроди..... На мене един дядка ми я обърка с апарат за кръвно мухахахаха ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ха ! Да не би да слушаш с МуВо C100?? Сигурно всеки втори чеовек ме пита дали не е апарат за кръвно... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 30-October 06 Потребител N: 1648 ![]() |
Дам музиката е неизменно част от мен. Като излизам от нас задължително си взимам мр3-то и поне 2 батерийки. Понякога когато вали просто се разхождам, слушам музика и някак си всичко изглежда по- различно. А иначе има някаква магия в това. Вървиш по улицата хора, гледащи злобно или просто безлично, се бутат, създават хаос около себе си, а ти си слушаш. И се чувстваш различно, защото всички тези хора около теб, те няма никога да се чустват както ти в този момент. Никога няма да изпитат това състояние. Създава се едно усещане, че всичко се движи бързо, а ти вървиш спокойно и това около теб, то не те засяга. Ти имаш нещо повече.
-------------------- When the night falls,
when the moon's full |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1178 ![]() |
Аз мн обичам като излизам да слушам музика.Наскоро ми се скапаха слушалките на плеъра.
![]() ![]() ![]() Някои да има идея къде има добри? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
От мен си имаш чиста 2ка за правопис - сега щастлив ли си?!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Направо ме успокои
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Взела ти ги е?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^мда....и сигурно вече ги е продала на женския пазар.
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Разбирасе! В тъмните, сиви сутрини, когато няма някоя жица в ухото ми да сгрява душата ми, умирам направо
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
А защо да не ги вземе?
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Как учител ще МИ ВЗЕМЕ НЕЩО?!?!
Обаче дечковците са луди-дават си нещата, само и само да не викнат техните ![]() Кори, няма да си даваш нещата-никой няма право да ти ги взима, освен полицлията и то ако си ги крал. Иначе никой-най-малко пък даскалката. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти откаде знаеш крал ли съм ги
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не бе, човеко-няма да даваш нищо. Класна? И какво от това? Сериозно говоря. Дразня се когато хората си дават нещата. Те са си твои. Ако искаш да си културен-не слушай в час, но в никакъв случай НЕ СИ давай нещата.
![]() И после вечерта по улиците не си слушал там някой Вермилион, ала бала-каквото слушаш-и защо?! Щото класната ти е конфискувала мп3-то. ![]() Това не трявба да се позволява. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Киро е съдник. Beware
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ееее..добре де другият път като ми вземе нещо ще знам какво да й кажя...споко тя ше ми го върне в понеделник...(ами до тогава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искай й нещо в замяна
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ако добре изглежда, би била добра сделката
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^^Пхахахахахаха на тва се смея с глас!Ами може тебеширът и да искам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Днес стана неочакваното....Госпожята ми взе :ХЕКА И МП3 ПЛЕЙАРА!!!!!!!!!!Испита ме на даската имам 6 но тя не ми го писа ![]() За да ти ги вземе, първо трябва да и ги дадеш? Това за мен вече е нещо странно. Аз не бих си дал на никого тройката. Разбирам да си първи клас и да и дадеш куклата, ама ти си седми (нали) ? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^....Да.
Абе оставете утре ще ми ги върне..Ще неще... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз задължително като ходя по улиците си пускам Children Of Bodom , това ми действа най-добре и докато си ходя и ги слушам ако някой ме закачи имам чувството че ще го изкормя на улицата...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Много ми се ще да мина покрай тебе, да те бутна и ти да се пробваш да ме изкормиш. Прочети си пак поуста, моля те. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:45 AM |