![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да добавя и "The Book" на Vader - тотален метъл хит.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
"Inis Mona" на Eluveitie. Не ще да ме пусне и това е!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
Antique - Dinata Dinata
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Sodom-Bloody Corpse
![]() От няколко дни си я пусках по 20 пъти на ден и не мога да спра да я слушам ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
"Inis Mona" на Eluveitie. Не ще да ме пусне и това е! ![]() А в началото май не ти беше фаворит ![]() При мен е същото, но добавям и Slania`s Song и Primordial Breath! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
Jungle Rot - Psychotic Cremation + Circle of Death=
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Bathory - A Fine Day To Die
![]() ![]() ![]() Behemoth - Slaves Shall Serve ![]() Тези двете и досега са ми сред любимите ! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
"Shot Down In Flames" на Akira Yamaoka. Този японец има невероятен усет за хита.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Shade Empire - "Harvesters Of Death". Като цяло насоката на новия албум е доста променена спрямо предишните два записа, industrial влиянието е намалено до минимум, въобще е безкомпромисно по-тежък. Другите ми фаворити са "Blood Colours The White" и "Whisper From The Depths", поредните тотални резачки!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Мисля, че не съм споменавала досега ...
Blind Guardian- Theatre Of Pain Dimitar Nalbantov - Universe /Целият албум е смазващ за мен!/ Within Temptation- Our Solemn Hour /Тук пак целият албум е много силен!/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Oт няколко дена много често въртя Rule The World и Ghost Opera на Kamelot. Особено много ми се е набил в главата припева на Ghost opera.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Bathory - A Fine Day To Die( R.I.P. , Quorthon ![]() ![]() + "Ring Of Gold" и "Foreverdark Woods" (и не само тези...). ![]() Тотално си промених мнението за Bathory в последно време. Ще добавя "Hammer Smashed Face" на Cannibal Corpse (лайв изпълнението от "Live Cannibalism"). Всъщност, ако тръгна да изреждам всички, ще се пенсионирам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
Bathory - A Fine Day To Die ![]() ![]() ![]() А ТАКА! Другата на която винаги си кинем главата е Buried by time and dust, но от Leipzig записо! -------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Erased ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 937 Регистриран: 11-February 08 Град: Изгубен Потребител N: 2589 ![]() |
Bathory - A Fine Day To Die ![]() ![]() ![]() A Baptised in Fire and Ice?!? Изобщо, Hammerheart като че ли е най-специален за мен. (Ама пък как се захванахме всички с темата за Bathory, това много ме радва). Други, които трябва да спомена, са The Shadowshires на Lake Of Tears, He, The Aethyr на Rotting Christ, Brighter Than The Sun на Tiamat, Trollhammaren на Finntroll, понеже се открояват сред творчеството на изпълнителите, иначе не мога да определя кои от песните на любимите ми групи предпочитам. -------------------- The 13 Commandments of the Church of Tiamat:
XI. Thou shalt not tell thy brother & sister 'thou shalt not'. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Размазва ме Куцо Магаре на Акащи Джуджета!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Electric Light Orchestra - Stranger
Иначе, Despair, тотално съгласен. Hammerheart! BAPTISED IN FIRE AND ICEEEEEEEEEEEEEEEE! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Windir - Svartesmeden Og Lundamyrstroll
Красота!!! Трагедия!!! Студенина!!! Страст... -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Iced Earth - Watching Over Me
Iced Earth - A Question Of Heaven Iced Earth - I Died For You Edguy - Roses To No One Manowar - Heart Of Steel HammerFall - Never, Ever и Dreams Come True -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
"Inis Mona" на Eluveitie. Не ще да ме пусне и това е! ![]() Тази песен първата седмица я слушах повече от час без смяна. После стана по половин час, сменям с 2-3 песни и пак я пускам. ![]() Иначе Sonata Arctica - Letter to Dana. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
^ Това наистина е някакъв фолк метъл хит.
![]() Аз пък напоследък все по-трудно успявам да спра "Tomorrowland" на Savage Circus. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Megadeth - Sleepwalker, A tout le monde, Insomnia
Moonspell - Alma mater SoaD - Aerials, Soldier Side, Question Judas Priest - A touch of evil, Painkiller Steelheart - She is gone Kamelot - Forever, Glory, Can you remember Pantera - Strenght beyond Strenght, Cemetery Gates Deep Purple - When a blind man cries Rainbow - Catch the rainbow Breed 77 - El Rio\The River The Kovenant - Jihad, Mannequin Pavarotti - Nessun Dorma Helloween - If I Could fly, If I Knew, Forever and one Static-x - Cold, Stem Black Sabbath - Black Sabbath Ozzy Osbourne - I Just want you ![]() И още де, но ме мързи да пиша пък и става омазвация. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Alice in Chains - Angry chair
Them bones също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Destruction-Death Trap
![]() btw същата песен на Пантера също ме кефи ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Забравих Pyramaze - Caramon's Poem
![]() -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Megadeth "Silent Scorn" и "Promises" необяснимо защо тая втората просто ме отвява.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 12-April 08 Потребител N: 2695 ![]() |
хм....много са System Of A Down - B.I.O.B., KoRn - Did my time, Metallica - Nothing else matters, Metallica - Fuel...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Akira Yamaoka - Letter - The Lost Days
Тоя човек е страхотен! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Burzum - Ea, Lord of the Depths
![]() ААААААААААААААААААААА! ЙАААААААААААААААААААААААААА! ЛОРД ОФ ДЪ... ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФФС!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Judas Priest - Metal Meltdown
ХИАА КАМС ДЪ МЕТЪЛ МЕЛТДАУН РЪН ФО ЙО ЛАЙВС КЕЕНТ СТАП ДЪ МЕТЪЛ МЕЛТДАУН НОО УАН СЪ'ВАЙВС |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:20 PM |