![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Значение наистина има с колко 'м'-та се пише. Но песента е с две такива, parabellum. Хах, това чак сега го виждам. Та, не е ли името на песента -- името на града/авиобазата Ramstein? Пък, щом казваш -- ти си експерт по Rammstein. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Wintersun - Death And The Healing ![]() Наистина, речникът ми е твърде беден, за да опиша колко гениален е Jari Maenpaa... +1, въпреки че мен целият албум ме размазва. И все пак като любими и най-яки за мен песни бих посочил Beautiful death, Death and the healing и Sadness and hate! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Sisters Of Mercy - More,може би.Но определено останах без дъх,когато чух сингъл версията на Assassing на Marillion
Не мога да не спомена и един прекрасен инструментал на Sinner-Desperate Heart...също и Hand of fate от Touch of sin,както и целия албум който е жесток и т.н. и т.н. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 10-September 06 Потребител N: 1560 ![]() |
примерно Angel Of Death-SLAYER
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Iron Maiden - Flash Of The Blade
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Много са!
Ще спомена само няколко: Leverage - Dreamworld Krystal Tears - Last Day Krystal Tears - The Leaf Goes With The Wind Lacuna Coil - Wave of Anguish Leash Law - Fight Leverage - Follow Down The River Leverage - Sails Nightwish - End Of All Hope Outworld - Riders Rhapsody of Fire - The Magic of the Wizards Dream Rhapsody - Tears of a Dying Angel Rhapsody - Eternal Glory Rhapsody - Flames of Revenge Rhapsody - Beyond the Gates of Infinity Rhapsody - Land of Immortals Rhapsody - The Dark Tower of Abyss Rhapsody - Lord of the Thunder Scorpions - Always Somewhere Sentenced - Killing Me Killing You Sonata Arctica - Replica Sonata Arctica - Revontulet Instrumental Stratovarius - Distant Skies Stratovarius - Visions (Southhern Cross) Stratovarius - Wings of Tomorrow Sycronomica - Preludium II Sycronomica - Fьr die ewigkeit Sycronomica - Von ende und anfang Theatre Of Tragedy - Storm Within Temptation - Angels Within Temptation - Restless Within Temptation - See Who I Am Within Temptation - Forsaken Within Temptation - It's The Fear Within Temptation - Memmories Within Temptation - Somewhere Ozzy Osbourne-I just want you Aerosmith - FLY AWAY FROM HERE Avantasia - The Looking Glass Bon Jovi - It's My Life Bon Jovi - You Give Love A Bad Name Bon Jovi - I'll BeThere For You Darksun - A Hero Reborn Darksun - Prisoners Of Fate Darksun - Echoes Of The Past Dimmu Borgir - Alt Lys Er Svunnet Hen Dimmu Borgir - Det Nye Riket Dimmu Borgir - Mourning Palace Dimmu Borgir - Spellbound Dimmu Borgir - Vredesbyrd Dragon Lord - Searching The Land Evanescence - Imaginary Evanescence - Whisper 2002 Forgotten Tales - Gates Beyond Reality Gamma Ray - No Return Gamma Ray - Razorblade Sigh Gamma Ray - Send Me a Sign Gotthard - Anytime Anywhere HammerFall - Templars Of Steel Hammerfall - Destined For Glory Hammerfall - Dark Wings, Dark Words Hammerfall - Reign Of The Hammer Hammerfall - Genocide Icewind - Walking Alone Krystal Tears - Dreams И още много други ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Идеята на темата не беше точно да се постват списъци, ама карай.
![]() Само една песен!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ако трябва да обобщя в една песен - това е HammerFall - Trailblazers
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Може би Paradise Lost - Erased ... или пък всеизвестната Rob Dougan - Clubbed To Death. Брилянтна е
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Distorment- Blind Hatred
![]() ![]() ![]() но и на SlipKnot някои като-Eyeless,Wait and bleed,Me inside Но предпочитам Distorment (жялко че имат само 1 албум с 5 песни но са супер психясващи песничките) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напоследък съм страшно зарибен по Hypocrisy - Erased
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Children Of Bodom - Needled 24/7
![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Therion - O Fortuna! - не е тяхна разбира се, но са я направили просто убийствено
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Heaven shall burn-Dying in Silence
Не е лоша групата....дори бих казал че ми харесва |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 12-November 06 Потребител N: 1671 ![]() |
Godsmack - Voodoo
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Manowar - Gods of War - Парчето е смазващо! Слушам го безспир! Заедно с другата нова песен - Sons of Oldin.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Напоследък "Wolf And Raven" на Sonata Arctica ме размазва доста безцеремонно. Гениално парче!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Какво стана направо ти промиха мозъка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Напълно го разбирам Ицо.
А аз давам глас за Sonata Arctica - The Cage. Наистина гениално. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
ALICE IN HELL - ANNIHILATOR
Това парче така и не успя да ми омръзне. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Evergrey - Solitude Within
Не знам размазва дали е точната дума, но определено драстично ми променя психическото състояние. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Размазва си е съвсем точната дума. Особено онази гениална интерлюдия с цигулката просто ме подлудява!
All I ever wished for was a vengeance on solitude And all I ever longed for - The presence of you... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А аз давам глас за Sonata Arctica - The Cage. Наистина гениално. ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
не може да се каже само една...ще казвам тея дето в последно време са ми на сърце ^^^
12 Stones-Fade Away -има така да се каже сантиментална стойност за мен...не че ги слушам,но тази песен... Sepultura-Angel-Тая песен още за първи път като я чух и ми стана любима...мога да я слушам до припадък ^^ Slayer-Dead Skin Mask-да си призная това беше първата песен на Slayer която чух...не знам просто много ме грабна и винаги ме побърква ^^^ Children of Bodom-Silent Scream-ем няма кво да обяснявам...то и по нейма ми се вижда ^^ Papa Roach-Roses on my grave-текста...цигулките...[не знам дали съм споменала но съм голяма фенка на Papa Roach ^^] -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
Размазващо... великолепните сола на Mr Crowly[Ozzy] или Fear of the Dark[Maiden], страхотните рифове от The Coming Curse[Iced Earth] и Slow Down[Halford], блестящите вокали от Touch of Evil[Priest] и Declaration Day[Iced Earth], уникалния глас на Biff Bifford - Crusader[Saxon]... Това са част от нещата които мога да слушам постоянно. Изобщо хубавият Метал никога няма да ми омръзне! Това е музиката на живота ми!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Metallica - Master Of Puppets
Hammerfall - Hearts On Fire Manowar - Warriors of the world Blind Guardian - Nightfall (не е резачка ама мога да го слушам вечно ![]() Helloween - I Want Out Iron Maiden - The Number Of The Beast Еми общо взето тва са ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
Warriors of the world е супер яка песен
![]() ![]() Fuckin Great! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Metallica - Master Of Puppets Hammerfall - Hearts On Fire Manowar - Warriors of the world Blind Guardian - Nightfall (не е резачка ама мога да го слушам вечно ![]() Helloween - I Want Out Iron Maiden - The Number Of The Beast Еми общо взето тва са ![]() Да съгласен съм с този списък песните ми хареса, също видях и други списъци където пак ми харесаха. ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Arch Enemy-We Will Rise
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 06:33 PM |