![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Оп, грешка
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Криворазбрана оригиналност ли е, напомня ми на моменти за Coldplay ...които на свой ред са бездарни имитатори на U2. ![]() Които пък от своя страна са ебати тъпата група. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
+много
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Господи защо всеки по света е чувал за LP, а има толкова по-добри от тях!!! Защо?! Така сме тръгнали направо към самоунищожение!
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Welcome to the real world
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Светът е един голям бъг ...
-------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Стига глупости.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Като големи трю "метълисти", не мога да разбера, защо изобщо ги коментирате? Вие които толкова ги плюете...: "Колкото повече се бориш срещу едно нещо, толкова по-силно става то." Като евреите са, а вие само правите доскорошните им начинаещи фенчета, от които е имало възможност да излезе нещо не по-малко "трю" от вас, лигльовци мразещи метълистите и ходещи с кецовете и т.н. ,демек - хардкори или подобни индивиди. Друг е въпроса, че точно тези, които обясняват колко е зле това и онова, са толкова "трю", че ги бие през главата трюнес.
Адски смешна история. Който иска -слуша,който не иска - не слуша. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Свар, реагираш емоционално. Ние не се смятаме за трю метълисти, определението не ни харесва. Обсъждаме Линкин Парк като известна рок банда. Спечелили са известност, заслужават да чуем новия им запис и да дадем мнение за него.
Принципно се обсъджат и ревюират два вида албуми-такива които харесваме и такива, които сцената чака поради известност на бандата. Надявам се ясно съм се изразил, че нещо тематиката е сложна. DMX също изкара нов албум кра на 2006, но него не го обсъждаме защото наистина не ни интересува. И обсъждаме ЛП, повтарям, като рок банда. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Кой го ебе за LP ..Ливърпул отново са на финал
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Стига с тия "трю'' истории... Свар, ти за трю ли се мислиш? Мен не ми пука дали еди-кой-си мисли, че съм трю или не, просто слушам каквото ми харесва и това дали то е трю определям аз, щом за мен е трю, повече не подлежи на коментар... Първо на първо какво значи трю? Нима блек метълът по-трю от пауъра? Или пък обратното? Всеки изразява своето субективно мнение! Колкото до Лп и техните фенчета... Не са ми приятни, и то не защото не са трю, а защото смешна група като Линкин Парк може да бъде слушана само от глупаци! А това дали се правят на виж-ме-къф-съм-метъл, си е техен проблем. Пък и всеки има право да плюе каквото си пожелае, и в това няма нищо странно или лошо. Нима това, че оплюваш ЛП те прави тру или нетру? Стига простотии - няма метъли, рапари и тн - това са пуберски изцепки и глупости - нещо, след което ти минава и въобще забравяш, че си се правил на такъв. Но музиката остава...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Лично на мен What i'V done ми допада...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
Хора, не сте ли забелязали колко много се обсъждат теми за групи, които не са особено харесвани сред присъстващите тук(като гореспоменатия парк). Вместо да се обсъжда някоя хиляди пъти по-яка група 50% от усилията на тук присъстващите се е насочила към една единствена, и то не блестяща особено група.
А тая група ще я има, докато има кой да я рекламира => да я продава. -------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат Стига с тия "трю'' истории... Свар, ти за трю ли се мислиш? Мен не ми пука дали еди-кой-си мисли, че съм трю или не, просто слушам каквото ми харесва и това дали то е трю определям аз, щом за мен е трю, повече не подлежи на коментар... Първо на първо какво значи трю? Нима блек метълът по-трю от пауъра? Или пък обратното? Всеки изразява своето субективно мнение! Колкото до Лп и техните фенчета... Не са ми приятни, и то не защото не са трю, а защото смешна група като Линкин Парк може да бъде слушана само от глупаци! А това дали се правят на виж-ме-къф-съм-метъл, си е техен проблем. Пък и всеки има право да плюе каквото си пожелае, и в това няма нищо странно или лошо. Нима това, че оплюваш ЛП те прави тру или нетру? Стига простотии - няма метъли, рапари и тн - това са пуберски изцепки и глупости - нещо, след което ти минава и въобще забравяш, че си се правил на такъв. Но музиката остава... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Ехх тези LP не ги оставихте намира.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
^да ве
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Стига с тия "трю'' истории... Свар, ти за трю ли се мислиш? Мен не ми пука дали еди-кой-си мисли, че съм трю или не, просто слушам каквото ми харесва и това дали то е трю определям аз, щом за мен е трю, повече не подлежи на коментар... Първо на първо какво значи трю? Нима блек метълът по-трю от пауъра? Или пък обратното? Всеки изразява своето субективно мнение! Колкото до Лп и техните фенчета... Не са ми приятни, и то не защото не са трю, а защото смешна група като Линкин Парк може да бъде слушана само от глупаци! А това дали се правят на виж-ме-къф-съм-метъл, си е техен проблем. Пък и всеки има право да плюе каквото си пожелае, и в това няма нищо странно или лошо. Нима това, че оплюваш ЛП те прави тру или нетру? Стига простотии - няма метъли, рапари и тн - това са пуберски изцепки и глупости - нещо, след което ти минава и въобще забравяш, че си се правил на такъв. Но музиката остава... Не мисля ,че някъде съм сравнявал стилове в горния си пост. А като цяло за написаното от теб и аз като InsArtTure бих казал - ![]() "Мнозина искат да минат за хора с вкус, като отричат постоянно. Но истинският вкус се позвнава само по това, което той утвърждава." - любимият ми български поет - Атанас Далчев. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
хиляди пъти по-яка Най-общо казано половината проблеми започват именно с тази, или някоя друга смислово близка, фраза. Другата половина са ответната, също подобаващо малоумна, реакция.Цитат А тая група ще я има, докато има кой да я рекламира => да я продава. Както и абсолютно всичко останало на тоя свят.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Относно последния цитат в мнението ти:
Както много пъти съм казвал, музикантите живеят и се прехранват от музиката си. Така че съвсем нормално е да се интересуват от продажбите на албумите си. Може би репликата на skatatika би трябвало да звучи по следния начин: "А тая група ще я има, докато има кой да я рекламира => да се купува в индустриални количества". Не вярвам Линкин Парк да продължат съществуването си, ако издадат два поредни албума с продажби колкото първите два Thunderstonе-а, примерно. Едните правят музика за да се продават, другите правят музика главно заради самата музика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Вместо да се обсъжда някоя хиляди пъти по-яка група е то на яките кво има да им обсъждаш? -ее тия кви са яки -ми да яки са -е ти па кажи че не те кефят та да ги пообсъдим -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Абе ЛП никога не съм ги харесвал
1) заради музиката 2) защото ги спрягат за метъл група каквато те не са.. Слушах новия албум просто от любопитство..ми отново не ми харесва както всичко тяхно. Супер блудкав и еднообразен. А в интервюта бяха казвали че ще е "тежък олд скуул метал" хохоох...успех Metal up your ass -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
А в интервюта бяха казвали че ще е "тежък олд скуул метал" Ако наистина са казали нещо подобно, би било страшен виц. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
О, Боже, мой...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Ами търсих но не намерих самото интервю..в блабърмауф го бях чел..
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
емота са. Като bullet for my valentine + tokyo hotel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Щом наскоро мой приятел с ник "Chester" ми се оплакваше колко бил слаб новия на лп значи все по зле става работата ,но да си приказваме за метъл
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Преди много ги слушах,но вече не.
![]() Hybrid Theory им е най-добрия(според мен)албум.много ме е яд че преди като ходех с фланелка на групата се някви хевита ме псуваха,вместо да ми кажат че примерно HammerFall или Maiden са много по-добри от Linkin Park. -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
LP са велики!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
-1
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:46 PM |