![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 21-January 06 Град: Burgas Потребител N: 1122 ![]() |
някой може ли да ми каже групи с маски освен Slipknot и Mushroomhead ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Lordi
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
GWAR
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
хаха да GWAR са особено забавни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Членовете на всяка група, като си сложат маски, ще стане група с маски.
А някой да каже група с противогази ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
... Мене ми е интересно дали има група с каски?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Мен пък ме интересуват групите с корпспейнт... Някои да ми ги изброи???
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
KISS
Аз съм по-олдскуул от вас!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ееее, Папата ни разкърти с един замах
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
MUDVAYNE
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
^ Че те от кога носят маски?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Бе заебете маските, дайте да видим какви групи с маЦки има
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Или с мачки.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Забравихме BRUJERIA
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
The berzerker
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
^ Че те от кога носят маски? ![]() Повече съм ги виждал маскирани,.... или гримирани,... или квото е там...... Сетих се и за Green Jelly -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Странно ,но липсват Чувал Чувал.
Иначе и Мотогрейтър са целите в боя като някое африканско племе. За Джели не знам - гледал съм на клип само Трите Прасенца - култов btw. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Цитат хаха да GWAR са особено забавни ![]() Това ме провокира да потърся снимка.... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахахах дам GWAR са доста "изхакани".....аз кат ги слушах м мязаха малко на Хиподил.. (но на Английски).....ама дори и GWAR..биха се засрамлили от наще момчета
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Странно ,но липсват Чувал Чувал. Иначе и Мотогрейтър са целите в боя като някое африканско племе. За Джели не знам - гледал съм на клип само Трите Прасенца - култов btw. Да! Green Jelly бяха доста яки! Виж това - http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Jell%C3%BF -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Leviathan ако не се лъжа бяха с маски :Е Убачи мрака цепят тия от Евровизията шведи ли бяха Hard rock halelujahahhahahaa
банда с мачки и мацки...Kittie не уйдисват ли и на двети? -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Имам 2 клипа на Gwar..ясно е, че никаква музика не правят, ама компенсират с визия....
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Амчи извинявам се...
имаше една реклама на пепси "кви са тези май са шведи? не е истина!ШВЕДКИ! Ей мацее имате ли нужда от помощ" Slash прав си хубави хора са -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Само за един албум са с маски,ама то и един стига на тея образи
![]() -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 5-September 06 Потребител N: 1549 ![]() |
Абе Lordi рулират
![]() ![]() [img]http://zamfi.hit.bg/lordi05[1].jpg[/img] -------------------- The Scartic Circle Gathering is NOW! This is the day of reckoning, this is ... the Arockalypse
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
група с маски - CRIMSON GLORY, а сега децата да се чудят тея кво са
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Е, сега - някои деца са слушали и такива банди...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
За теб съм сигурен, все пак имаш вид на интелигентно хлапе... ама май за другите е въпрос с повишена трудност
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 02:32 AM |