![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Чак да убиват не... но за какви боеве са ми разправяли... Има и пропаднали, има и непропаднали...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Аз разчитам не на това как се обличам,гримирам или каква музика слушам, а на това че когато ме заговорят по улицата мога да проведа нормален разговор (без грухтене, сумтене и т.н. от моя страна). Според мен по това се разбира какъв е човек! Начина на обличане и т.н. са личен избор. Тук обаче идва и това, че голям процент от хората, които се носят с дълга коса и черни дрехи (дори и да гледат лошо) са много по-интелигентни от сумА народ в розово, кафяво и други ярки и кичозни цветове (характерни за частта от населението, която послушва чалгийка), които ги гледат и им се радват, като на писани яйца... блах... Не знам... вие като ми видите снимката и по-късно разберете, че се занимавам с музика (в моя случай) ще ме гледате ли накриво и с погнуса?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
^ Много ясно че тъй ще постъпя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
...са много по-интелигентни от сумА народ в розово, кафяво и други ярки и кичозни цветове (характерни за частта от населението, която послушва чалгийка)... Ами от месец насам имам много хубав комплект ботуши, яке и чанта, които са в кафявата гама. Толкова ярко и кичозно изглеждам, че онзи ден реших да не си кривя повече душата и да послушам чалгийка, 'щото ми казаха, че било страшно характерно за хора с такива дрехи. ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Аз имам няколко розови блузки и един пуловер - преди няколко дни бях с него. За да съм в тон, и лакът ми на ноктите е в розово. Сега сепуку ли да си правя? ![]() Ми не, ама пак опираме до въпроса "метъл" какво ще рече - слушащ такава музика или ходещ с буйна грива и протрити от годините черни дрехи. P.S. Не мога да повярвам, че се унизих да орговоря на такова мнение! Но ме провокира, за Бога! Ама момче метъл с розова блузка виждала ли си? ![]() П.П.М/у другото и аз нося кафяво, но не ярко.Дрехите ми не са ярки и не се набиват на очи. Днес след разговор с един чалгаджия, реших да си сменя гардероба, наи-после, защото това си го мисля от много време.Ще почна с черна тениска, камуфлажни панталони и кубинки да ходя!Напук на всички чалгари!Може и от онея гривни с шиповете да си взема. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^Миро, гледай Пеньо и мълчи!
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Е това ми беше идеята!
![]() Цитат Съгласна съм с мнението, че трябва да има граници момчета-момичета Благодаря за разбирането! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Казваш по-горе на Нели да не се намесва, аз ще ти кажа ТИ да не се намесваш - моето мнение си е имало своя получател и той евентуално, ако намери нужда да отговори, ще го направи. Pyjamka, щом твоето мнение си е имало получател, може би щеще да бъде добре да цитираш поста му, за да не стават недоразумения. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Спокойно де.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Ъх аз пък немога да убуя кубинки поради простата причина че не ми харесват как изглеждат .Аз приличам на някакъв Old school metal с черни дънки гуменки (полу-кецове) колан с пирамидки и дълга черна коса в следствие като ми застане на криво косата и веднага някой ме изкарва EMO !!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() tiz fun. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Хех! Изчетох цялата тема...
Тъй като онзи ден ми се случи случка реших и аз да се изкажа /неподготвена може би защото не се бях замисляла по този екзистенциален въпрос ![]() На мен лично никой не ми е казвал, че съм пропаднала - не се обличам изцяло метълски - даже лятото си нося бяло.. ![]() Но..онзи ден си седим в УНСС на кафенце и един колега ми вика "Мен ме дразнят хора като теб дето слушат метъл и друго не признават. Некви да ми грухтат там" .........аз гледах гледах...и не можах да повярвам. Този човек си няма и представа какво точно слушам аз, камо ли какво мисля...но все пак се изказа само заради това, че бях със стийлките и с една черна пола. Заговорихме се за музика и аз казах, че чалга не слушам.... Така че определено хората са предубедени към метълите по изброените от Вас причини по-назад в темата ![]() Честно казано изобщо не ме интересува кой какво мисли - обичам да пия бира в някоя градинка / но най-добре из планините/ лятото ![]() Не следвам метълски "лайф стайл" /гледано от лошата страна значи напиване прекалено често, не-къпане, музиката на последно място/. За мен музиката е на първо място защото в нея откривам каквото търся...останалото е до настроение, ако съм на кеф и бялата къса поличка ще си сложа! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
и един колега ми вика Тоя, след като ти е колега, не трябва ли да е на над 20 години? Сега, не познавам човека, но на първа инстанция такова изказване обикновено ми говори доста за интелекта на изреклия го. Теоретично говоря, не деля хората на метъли, не-метъли и други. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Beerzebub даже е една година по-голям от мен /т.е на 23/ .........
И аз по принцип не правя разделение като теб защото имам много познати и приятели, които слушат И чалга, но /нека не звучи гадно и предубедено/ съм открила, че все пак с тези, които слушат САМО чалга нямам какво да си кажа като цяло..за мен е важна музиката, която слуша един човек. Мисля, че това го определя до голяма степен /дори като светоусещане../...... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Ех, тая чалга...непрестанно намира място в този форум
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Кадето има метъл има и чалга
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Интересна гледна точка но за съжаление напълно вярна
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Аз съм забелязала, че хората отричат всичко което им е непознато! Много се надявам че сегашното поколение преобърна нещата и вече свикнахме да няма "общо прието поведение" или някакъв криворазбран морал. А за разделението, всички сме предубедени. Към чалгарите, към различни социални групи от хора (говоря за хора с работа, която не се счита за престижна). Разбира се това е двустранно! А и няма две мениея по въпроса, че "по дрехите посрещат"!
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
От всички въздрастови групи, стилове има пропаднали типове. Това не зависи от стила на обличане, стила на музика ,която слушаш, или това какви филми харесваш... Това се определя от характера ти и от възпитанието ти.
Защо по-голямата част от обществото смята метълите за пропаднали хора, които се друсат? Защото в известна степен малко или много те се плашат от нас. "Тия се обличат като изруди"са честите им репилики. Дори някои да не се плашат от метълите ги намират за странни и за отблъскващи. Всеки си има мнение и виждане на нещата. Но никой не може да каже на когото и да било как да се облича и какво да прави. Това е въпрос на личен избор. Чуват се какви ли не реплики. Например "Метълите не се къпят" "Метълите са потни, гнусни същества с пърхут" -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Абе и тия реплики си имат някакъв корен ... Със сигурност има и такива, дето не се къпят или изглеждат отблъскващо. Но да слагаш всички под един знаменател (независимо от причините, които намираш) е глупаво според мен. Всеки е уникален сам по себе си. А представата за "пропаднали", "наркомани" или нещо подобно ми се струва някак ... остаряла
![]() ![]() -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
и един колега ми вика Тоя, след като ти е колега, не трябва ли да е на над 20 години? Сега, не познавам човека, но на първа инстанция такова изказване обикновено ми говори доста за интелекта на изреклия го. Теоретично говоря, не деля хората на метъли, не-метъли и други. Аз се чудя как въобще може да е "колега" на някой! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Аз лично се друсам с кокаин, хероин, LSD, тревичка, крек, гъби, амфети, абе - квото падне. Вкъщи ми спряха водата, щото нямах пари да я платя, и от 6-7 месеца не съм се къпал. Продадох незаконната си дъщеря и майка й за бели робини в Саудидска Арабия, щото нямах пари за дрога и алкохол. Къщата ми е почти празна - проиграх всичко на покер. И до всичко това ме доведе МЕТЪЛА!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ъх аз пък немога да убуя кубинки поради простата причина че не ми харесват как изглеждат .Аз приличам на някакъв Old school metal с черни дънки гуменки (полу-кецове) колан с пирамидки и дълга черна коса в следствие като ми застане на криво косата и веднага някой ме изкарва EMO !!! ![]() ![]() ![]() ![]() А случайно да се разтройваш, като слушаш групи като Tokio Hotel? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 26-December 07 Град: София Потребител N: 2499 ![]() |
Я, каква смешна тема! Естествено, че когато човек попадне на някакви индивиди в градинката, които се търкалят пияни по тревата в два часа след обяд , ще си помисли че са пропаднали - ами така си е... Ако са просто групичка, човек няма да го асоциира с нищо конкретно - просто боклуци, такива има колкото искаш. Ако обаче са облечени в черната гама, имат разни метални "украшения" и тишъртки с грозни гледки и кървящи надписи, всеки ще си каже - аааа, неграмотни, мърляви метали. Антисоциални типове, дето никой не ги разбира и им липсват познания по основи на личната хигиена има навсякъде - няма връзка с музиката, която слушат - просто на "метълите" им личи и вървят ръка за ръка с музиката. Явно доста хора с криво разбрани предстви за бунт се пишат метъли без изобщо да се интересуват от музиката и без да я рабират. Използват външния вид като демонстрация не нещо, което само те си знаят какво е.
В моето обкръжение почти всички слушат някаква форма на рок/хард рок/индъстриал/метъл- не само, но предимно и как пък един път не съм чула коментари за пропадналост във връзка с музиката. ![]() Каквато и музика да надуеш в 2 часа посред нощ е просташко - дали е Лучано Павароти, Бурзум, Слейър, Мерилин Менсън или Цеца Величкович няма значение - въпрос на лична култура е. И накрая обобщението: Та защо метълите се асоциират с боклук! Ами защото в БГ няма достатъчно пънкари - и псевдо бунтарите си нямат друга алтернатива с която да се прикрият - хаха |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Цитат А случайно да се разтройваш, като слушаш групи като Tokio Hotel? ![]() Какъв Токио Хотел бе?!?! аз дето съм 5-10 години по-малък от теб знам повече от тебе за т'ва, вземи се образовай по тая тема преди да говориш!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Темата е смешна,но за съжаление,трябва да се набива колкото се може по-често в главите на днешните подрастващи.Искрено се надявам тези от тях дето я четат и се палят да го разберат това и необходимостта от такива разговори да изчезне.Да наистина много хора не разбират музиката и това не ме радва.Съгласен съм за криворазбрания бунт...мнго ме дразни като видя някоя групичка на централно място в града,накацали вурху някой паметник и заливащи се с алкохол...едвали горкия човек,чийто е паметника заслужава подобно неуважение.Иначе по пейки в парка си е култ-млади хора,шумна компания,бира-нищо нередно(това едва ли е така в очите на бабичките дето си развеждат там внучетата
![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
по принцип ме нареждат задето се нервя на ония пасивните Шит Транкуилити. Тъй е тъй е никой не ме обича
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:02 PM |