![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
^ Дам с тази реакция, доста ЕМОционално ми се вижда момчето!
-------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Hardcore
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Grind-Gore
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 12-November 07 Град: София Потребител N: 2424 ![]() |
Каколко бързо определяте човек не е истина xaxa
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Пич на снимката единственото което ти липсва е да се снимаш от някакъв по-горен и страничен ъгъл, и хептем ше заприличаш на емо.Е не го приемай лично все пак-само си посреши косата назад
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Дори да е емо... Какво от това, по дяволите? Има "емота", които са по-стойностни от някои юбер трю метълсти.
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ За това спорихме с теб веднъж и ти се изказа точно по обратния начин :Д
Хубаво де, така, така давай! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Е ти не му ли свикна на Филип вече "...ако не може да препуска със стадото ще гледа да го спъне.."
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
Едва ли ще кажа нещо, което вече не е споменато, НО истината е точно в това "Каквото повикало, такова се обадило". Имам (като попрочетох написаното тук се оказа, че и други хора имат) сериозни предрасъдъци спрямо хора, които се опитват да изглеждат "фьешън", слушат чалга или някакъв друг стандартен комерс. Имам предрасъдъци и към субекти, които пишат на шльокавица, не познават пунктуацията и т.н. Рядко си правя труда да общувам с такива, но понякога се случва и откривам доста интелигентни хора в гореспоменатите категории. Имам достатъчно колеги, които слушат чалга, но това не ги прави тъпи - разбират си от работата, често повече от мен.
Очевидно е така и от "другата страна" - някой е останал с впечатлението, че облечените в черно дългокоси(, брадясали) и накичени с желязо хора са пропаднали, миризливи и нискоинтелигентни типове и ни е излязло име. В гимназията бях онзи антисоциален тип с дългата коса и черните дрехи, който седеше на последния чин, решаваше задачки в междучасията (това в 12-и клас) и накрая завърши с пълно 6. Отнасял съм доста бъзици от съучениците си по повод вкуса ми за музика и облекло, но до скандали не се е стигало - с повечето (почти всички слушаха чалга) се уважавахме, защото се знаехме колко струваме в действителност. В момента забележки по повод пълният ми с черни дрехи гардероб почти липсват. Сигурно защото хората, с които общувам, вече ме познават достатъчно добре или просто съм случил на толерантни. От друга страна веднъж бившият ми съквартирант изтърси великата глупост "Абе ти нали си метъл, защо толкова държиш на чистотата в стаята?". Прииска ми се да го удуша, но просто го наругах ![]() По дрехите посрещат - важи и за двата лагера. БТВ метълите далеч не са нетолерантни към друга музика. В заведение, където се пуска чалга или комерс съм влизал много пъти - не ме кефи, но не ми и пречи. Сега се опитайте да накарате чалгар, който дори не знае какво е метъл, да влезе в метъл кръчма ![]() -------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Деба, хероинът свърши. Пак трябва да изнудвам майка си.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^^ Нали разбираш, че е странно колко пъти в тази тема (и не само) се псува по чалгарите и т.н. Аз знам защо го казвам, също така някои ме познават и ще разберат гледната ми точка, но много по-често тези, които слушат метъл, се заяждат за тема музика. В една чалга компания дори не се и споменават метълът и феновете - какви били, как се обличали и т.н. - докато в другия лагер е точно обратното! Осъзнайте се. Всеки ще си слуша, каквото иска. Това, че на вас дадена музика ви пречи, не ви харесва, дразни ви, оправдание ви е, за да се оплаквате колко неоправдана е музиката ни, си е личен проблем. И този личен проблем хич не ми се струва реален, а напротив. Това вече се е превърнало в някакъв комплекс и неслучайно всеки нов потребител първо в тази тема се спира.
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
Хм, за да започнем да коментираме вкуса за музика и начина на обличане на "другите", когато сме се събрали, трябва сериозно да сме изчерпали темите за разговор. Явно има хора и хора.
П.П. Чак сега видях, че темата ме гони по старост, а уж я изчетох... -------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-January 08 Град: Heavy Metal City Потребител N: 2560 ![]() |
Мисля, че на тема музика винаги има какво да се обсъжда и това че се говори за нея не значи непременно другите теми да са се изчерпали. В повечето случаи великите "фешън" хора или чалгарите тръгват да се заяждат първи (в 99,9% от случаите) по мои лични наблюдения. А защо след като не разбират нещо просто не си държат устата затворена? Единстевните пропаднали са тея, които неразбирайки дадено нещо (било то стил музика и прочие), го критикуват .Всеки си има право на мнение, но трябва да си имаме уважението и да не се месим в непонятни теми за нас.
Поне аз т'ва мисля. Ако някой не е съгласен да каже ![]() ![]() -------------------- It's hard enough to be breaking down but it's worse when no one NOTICES
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
еми по темата хората не ни харесват щот не се водим по "офицялната" мода която вклиу4ва цветни шарениики гелосана коси4ка сме6ни синджир4ета и веришки тапи шап4ици обарнати на обратно и всяква форма на тапа газария и про4ие!
наще особено много ми саздават проблеми 4е си пускам далга коса едвам се опазвам да не ме пострижат гола глава и непрекаснато ми разправят 4е треало да нося ризи и там разни шарениики и 4е целия ми гардероб е пален само в 4ерно облекло половината от което е с 4ерепи пентаграми и про4ие . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ Добре бе, не ти ли дадох FlexType аз вчера на тебе?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
@куреца
мислех да цитирам част от поста ти като отговор на темата но после се отказах ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ За това спорихме с теб веднъж и ти се изказа точно по обратния начин :Д Хубаво де, така, така давай! ![]() Емо движението го ненавиждам, и смятам, че повечето му последователи са някак сбъркани. Но тези неща, така или иначе, сред време ще им минат. Тук реших да се намеся, е че пак се започна с "Ти си емо" ![]() Относно това за "стадото". Ами, не съм съгласен. Не се опитвам да "спъвам", който и да е било, нито да "препускам". Някои неща ми харесват, други - не. Грях ли е да кажа , че харесвам Камелот, при положение, че почти всички други ги харесват и в същото време да не се кефя на ДТ, въпреки че имат също много почитатели. Идеята ми е (дори примерът да е бил куц), че нито се опитвам да съм към "стадото", нито да го "спъна". Просто с някои неща съм съгласен, с други не, независимо кой ги харесва или мрази. -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
Смятат ви, защото сте такива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Заради blood
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Естествено, че се е случвало да коментират и да ми правят забелжки за поведението или да наричат метъла сатанинска музика, или пък когато нещо стане да обвиняват мен, защото съм от ония "пропадналите", или пък някои глупаци да смятат че тва не било музика за момичета и как съм могла да слушам глупости. Още най-любимото ми е акто кажат че тва не било музика а само дранеи аз си мисля ами пробвай ти да се подереш да видим докъде ще стигнеш, те просто не могат да го възприемат за музика. Но пък има и хора, които са останали с впечтлението че сред нас има доста интелигентни хора и дори се срещат по-често отколкото на други места.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
И защо по дяволите хората постоянно задават въпроса :"Абе,верно ли метълите не се къпят?"..Все едно като слушаш хубава музика си най-долнопробното изчадие, глупавото е, че не разбират, че те са пропадналите.. няма да говоря, разгорещявам се твърде много.
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
^^^ Ха Ха да и тва за къпането го бях забравила
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Мен не ме смятата защото не се обличам като келеш.
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Мило дете, ходи си играй с емо другарчетата и остави келешите да се обличат както им харесва.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Ако ние не бяхме метали, как ли щяхме да реагираме на човек който... не се е бръснал... Ами може да си помислим, че е решил да си пусне брада, примерно... -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Защо ни смятат за пропаднали? Това го смятат само хората с предразсъдъци. ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Защо ни смятат за пропаднали ?
Хм *почесва се* , струва ми се, че една от причините е фактът, че когато не разбираш нещо (и си достатъчно ограничен,за да не искаш да го разбереш), го отхвърляш. Но пък от друга страна има толкова много индивиди, която успешно засрамват цялата общност с поведението и облеклото си, че хората си вадят грешни изводи. -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хората- ние, Ние и хората. Индивиди...Общност... засрамват... Ако все очакваме " останалите" да ни смятат за безупречни, вероятността да се издъним нараства главоломно. Че кои сме тези " ние"? " Ние" сме никои за обществото или не сме някои. " Общност" предполага сбор на основа на някаква идея, да речем, но свободно обединение. И следва ли от това да очакваме да бъдем " някои" за всички? То и аз не разбирам джаза, но това не ми пречи да слушам понякога с възторг. Стига с тия общности, като че ли ни е срам да си кажем, че даже и като индивиди обществото не ни забелязва. Всъщност, срам ни е, да. За толкова време слушане на тая музика съм си наясно, че показността като външна проява на музикално предпочитание е в дълбок разрез с вътрешната потребност от тая музика.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Смятат ни за "пропаднали" главно разни пробити чалгари, но за тях не ми дреме особено.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Ами мен никой не ме смята за пропаднал. Всъщност хората те смятат за такъв, за какъвто им позволиш да те смятат.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:28 AM |