Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
4 страници V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Хора от народа
DanceDevil
коментар Aug 24 2006, 11:13 AM
Коментар #1

Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 116
Регистриран: 17-June 06
Град: 4ерният Ад
Потребител N: 1406

Тази тема която ще напиша донякъде се препокрива с последната ми тема във форума "Защо ни смятат за пропаднали?", но пак чрез нея може да се и разяснят многo подробности отностно старата тема.
Това което ми прави впечатление напоследък докато се разхождам по улиците, докато общувам с хората и т.н. е че напоследък започнаха да се появяват много момчета носещи женска мода.Така наречени момчета тип Азис.Какво точно имам предвид, ми напоследък се мотаят все повече изрусени момчета, дори освен косите си изрусват и кaтинарчетата.Носят розови тениски, прашки а най-фарпиращото е че си бръснат краката( е някой имат основание ако са спортисти)и на интереснотo е че обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях.
Всичко това е продиктувано от модата и се приема съвсем нормално от повечето хора в обществото.Със написването на тази тема неискам да обидя никой, просто искам да изкажа мнение , както искам и вие също да изкажете мнение за това нещо?Ако има някой засегнат нека, докаже ,че така е правилно да се облича6 i да докаже че е прав за себе си?

--------------------
ALMUS...е хоби!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
ThE-SaMe-IdIoT
коментар Aug 24 2006, 11:37 AM
Коментар #2

Прогресиращ

Коментари: 550
Регистриран: 28-November 05
Град: Козлодуй/Правец
Потребител N: 1048

Е, реално погладното кубинките през лятото е също толкова странно ..

--------------------
I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv
Derfor er jeg rolig når
Repet strammes rundt min nakke
--------------------------------------------
http://myspace.com/thesameidiot

+Quote Post
Mort
коментар Aug 24 2006, 12:42 PM
Коментар #3

Witcher

Група: Metal World Conclave
Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Да, ама не е гейско.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
InsArtTure
коментар Aug 24 2006, 12:45 PM
Коментар #4

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

На запад няма такава мода. Това е АДСКИ дразнещото. Някаква тукашна измислица е... На мен лично никак не ми допада-ама никак. Има универсални дрехи и няма нужда от подобни чучела. Има ти-шъртс, ризи, дънки и т.н все в класически вид. Новите им измерения не понасям.

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Boot
коментар Aug 24 2006, 01:27 PM
Коментар #5

Прослушващ метъл
**

Коментари: 198
Регистриран: 24-June 06
Потребител N: 1416

Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично
грозна дума педераст - хич не е прилично.

Изобщо не ми пречат. Нека се обличат както си искат, не мога да разбера околните кфо ги бърка? Нека си бръснат краката - щом те самите са окей с тфа, защо не?
За мен цялото това нещо е супер грозно, обаче кфа съм аз, за да ги съдя за облеклото им (за метросексуалните, примерно).
Де да знам, някфо... странно. Окей, не ти харесват. Ама вече някфи драми, защото някъф пич не мисли, че розовото е гейско. Синьото лезбийско ли е?! Къде ви отиде метълската толерантност. (о.О)

Бтв, една мацка разправяше, че в 24 часа пишело, че тази година кубинките ще са модерни. Честито! smile.gif

--------------------
It's all the same
so dull, so plain
I need the spark, the flame
to drag me out of my insane, of my insane.

Saatana vittu perkele

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Aug 24 2006, 02:02 PM
Коментар #6

WARLORD

Коментари: 1193
Регистриран: 15-October 05
Град: Шопландия
Потребител N: 976

Модата винаги е имала чудесно чувство за хумор... за разлика от тези, които се водят по нея! biggrin.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
InsArtTure
коментар Aug 24 2006, 02:06 PM
Коментар #7

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

Впрочем, толерантността не е да си траеш. Това в по-интимни отношения е лицемерие, а на улицата е етика или непукизъм- в зависимост от случая. Така че тук е мястото, който не му харесва да се оплаче и да сподели възгледи.

Но да си толерантен е друго.

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
Niilo
коментар Aug 24 2006, 02:20 PM
Коментар #8

Ню Уейв Хомосексуалист

Коментари: 692
Регистриран: 15-March 05
Град: Пловдив
Потребител N: 770

И прилепналите блузки преди бяха женски, но сега си е признак на добър вкус да видиш мъж с прилепнала дреха. И чантите бяха дамски, но в момента е повече от нормално да видиш как мъж се разхожда по улицата с преметната чанта. Аз нося примерно, адски удобно е да си нося вътре личния телефон, служебния телефон, mp4 плеъра, портфейла и ключовете... вместо да ги слагам по джобовете всичките тия неща и да ходя като робокоп smile.gif
Всеки си има причина да ги носи тези работи. Ако му харесва - окей.
А за бръснатите крака не виждам какъв чак толкоз е проблема... това си е личен избор. Все едно да кажеш, че обезкосмяването на интимните места е гейско.

--------------------
Мусака - мъжете знаят защо...

+Quote Post
ManOwaRadO
коментар Aug 24 2006, 02:31 PM
Коментар #9

WARLORD

Коментари: 1193
Регистриран: 15-October 05
Град: Шопландия
Потребител N: 976

^абе я дай снимка на чантичката ти да прецениме доколко е гейска

--------------------
IPB Image

+Quote Post
`Xandria`
коментар Aug 24 2006, 02:34 PM
Коментар #10

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

Цитат(DanceDevil @ Aug 24 2006, 12:13 PM) *
все повече изрусени момчета,Носят розови тениски, прашки,обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях.

„Некъф ужас, некъф ат”,абсолютно гейско! ohmy.gif
Всеки има право да се бръсне където поиска, но пък останалото с изрусяването и тем подобни...
Веднъж зимата имах възможност да седя до едно момче, с което ме запознаха, изрусено (напълно), точно с описаното зимно яке и ботуши, все едно че седях до жена. Може да звучи старомодно, но е така. Сега в наше време остана да не се различаваме и кое е мъжко, кое е женско... ph34r.gif
Нямам нищо против всеки, който реши да е така, просто моето лично мнение е, че на едно хубаво,младо момче не би му стояло както трябва. Въпрос на вкус.

+Quote Post
parabellum
коментар Aug 24 2006, 02:40 PM
Коментар #11

wizard of 40. Oz

Коментари: 621
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 965

Цитат(InsArtTure @ Aug 24 2006, 01:45 PM) *
На запад няма такава мода.

На запад нямало такава мода. Айде бе, че няма? Супер чудно ми, е дали по телевизията не си видял или си ходил по Европа и лично си направил такова заключение? Сигурно всичките производители на тези дрехи, са специално направени и доставени за България и населението й. Това да не ти е стоков базар Илиянци?
Такава мода има навсякъде по центровете на Европа и не само. Всичките тези работи тръгнаха от известни лица - Дейвид Бекъм, например. Такива манекенчета като него почнаха тия екзотични прически и розови дрешки. И просто хората го копират, за да изглеждат и те cool, защото според тях, той е cool. С немци и с франзуци наскоро говорих за това и ми направиха разни забележки, че е било старомодно да се ходи, както аз съм ходил, и че в Париж и не знам си къде, всичките мъже били в розово. Това е просто факт и самите те го потвърждават. "Хомосексуализъм" има навсякъде.

To Niilo,
не разбрaхме, дали и в Спартакус е готино да се ходи? Снимки на Евгени носиш ли си в чантичката?

--------------------
no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.

+Quote Post
DanceDevil
коментар Aug 24 2006, 03:02 PM
Коментар #12

Прослушващ метъл
**

Коментари: 116
Регистриран: 17-June 06
Град: 4ерният Ад
Потребител N: 1406

Да то едно време се говореше и против камофлaжните панталони, но сега когато стана модерно всеки ги има.Просто повечето хора са лекомислени, влиaят се от всичко което им се предлага.Слушат това което всички слушат, обличат се така както всички се обличат,държат се таka както всички се държат, гледат това по тв което всички гледат.Дразнят се от излишното, но когато излишното натделее и стане МОДЕНО тогава се съгласяват с него.В тая държава всеки гледа да е накрак с модата и въпреки това България върви на зле.

--------------------
ALMUS...е хоби!!!

+Quote Post
Boot
коментар Aug 24 2006, 03:38 PM
Коментар #13

Прослушващ метъл
**

Коментари: 198
Регистриран: 24-June 06
Потребител N: 1416

Цитат(InsArtTure @ Aug 24 2006, 03:06 PM) *
Впрочем, толерантността не е да си траеш. Това в по-интимни отношения е лицемерие, а на улицата е етика или непукизъм- в зависимост от случая. Така че тук е мястото, който не му харесва да се оплаче и да сподели възгледи.

Но да си толерантен е друго.

Е, айде да не се учим на сложни думички. Пък и "толерантност" не е такава.
Човек не трябва да си трае, когато става въпрос за самия него. Когато твоята личност е под заплаха. В случая липсва толерантността към различния от теб. Ебати получава се огледално на картинката за пропадналите метъли. Обаче е супер смешно - мъж в розово директно да е гей??! Фък дъ уат?! Едно е да не ти харесва, никога да не слагаш подобни дрехи. Друго е да обиждаш. Не, че не съм го правила и аз, обаче съм сигурна, че знаеш какво е да те определят според дрехите ти.
Иначе, споделям, че тук е мястото, но не трябва така крайно. В смисъл... оф, де да знам, оплетох се нещо. Влизам да се къпя.

--------------------
It's all the same
so dull, so plain
I need the spark, the flame
to drag me out of my insane, of my insane.

Saatana vittu perkele

+Quote Post
stage
коментар Aug 24 2006, 03:57 PM
Коментар #14

In search for my Eloise...

Група: Приятели
Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Добро ви утро... icon_headbang[1].gif ЧАЛГА+ПЕДЕРУГИ icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Aug 24 2006, 06:08 PM
Коментар #15

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041

Аз пък тея пичове, които ходят така си ги приемам за педали и това си е. bye.gif Точка, щом могат да ходят изрусени, с розови блузки или там ботушите им... Онзи ден видях един подобен - тесни панталони с пайети, не изрусена коса, но пак в такъв стил прическа, с ботуши почти до коляното, понесъл букет с цветя. Та сериозно се зачудих, тези цветя дали са били за момиче или по-скоро за момче laugh.gif brickwall.gif

--------------------

+Quote Post
Kriegor
коментар Aug 24 2006, 08:08 PM
Коментар #16

Непросветен
*

Коментари: 24
Регистриран: 23-August 06
Потребител N: 1525

Ми и аз не я разбирам тая мода. Не я намирам за естетична. Не бих се носил така.

Между другото днес като минах с една приятелка по Витошка, и тя ми обърна внимание на новата колекция на Теранова. Бях шокиран. Това което видях трябваше да мине за рок (рокерско) облекло, което, пак е на мода! Няма такъв кич, трудно е да се опише идете и вижте сами, ще останете смаяни. suicide.gif

П.П. повечето ми познати смятат, че коланите с пирамидки са "чалга" облекло. smile.gif

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 24 2006, 08:26 PM
Коментар #17

Метъл

Коментари: 1161
Регистриран: 25-July 06
Потребител N: 1475

http://duesseldorf.gay-web.de/bregato/2005.../pink05_001.jpg

puke.gif puke.gif puke.gif puke.gif puke.gif puke.gif puke.gif

--------------------
''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine

+Quote Post
cunt
коментар Aug 24 2006, 08:45 PM
Коментар #18

Modify my water pistol, fill it with piss.

Коментари: 1652
Регистриран: 12-March 05
Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана.
Потребител N: 765

Тук надали смисъл има да се изписват различни неща от гореспоменатите. Много сте силни сте! пха
Само се чудя защо не мразите мен с момчешки ризи и панталони. Пак изглежда сексуалността ми "объркана".
Някво смешно е просто. Няма ли на тоз свят по-интригуващи занимания от това да се възмущаваме вкупом на нещо си там?

+Quote Post
`Xandria`
коментар Aug 24 2006, 08:48 PM
Коментар #19

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^^ Какво нередно намираш в тези влюбени гълъбчета wub.gif ?

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 24 2006, 08:56 PM
Коментар #20

Метъл

^Гълъбчета laugh.gif

Олигофренчета викам аз devil.gif да им го наб.... не, не, нема им напраа тва добро evil.gif

--------------------
''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine

+Quote Post
Niilo
коментар Aug 24 2006, 10:38 PM
Коментар #21

Ню Уейв Хомосексуалист

Коментари: 692
Регистриран: 15-March 05
Потребител N: 770

Бе всеки има правото да носи каквото си поиска и да бъде какъвто си пожелае... извън темата, имам един много добър приятел, който е гей... и е страхотно точен пич. Какво ми пука, че спи с мъже вместо с жени.

--------------------
Мусака - мъжете знаят защо...

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 24 2006, 10:58 PM
Коментар #22

Метъл

^Внимавай само добрите ти отношения към него да не станат.. топли laugh.gif laugh.gif

--------------------
Dave Mustaine

+Quote Post
Slash
коментар Aug 25 2006, 12:15 AM
Коментар #23

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цитат(KingSlayer @ Aug 24 2006, 08:26 PM) *

http://www.ninjapirate.com/images/lesbians.jpg

Туше! icon_headbang[1].gif

Иначе по темата... Никой не ми пречи, докато не започне да ми пречи. Всекидневно игнорирам мнозинството хора около мен. Това е достатъчно...

+Quote Post
slayer_fen
коментар Aug 25 2006, 09:38 AM
Коментар #24

Непросветен
*

Коментари: 26
Регистриран: 3-May 06
Потребител N: 1324

Това наистина е гадно, но колкото и странно да звучи описаните момчета се причисляват себе си като PLAYBOY puke.gif

+Quote Post
Kriegor
коментар Aug 25 2006, 06:27 PM
Коментар #25

Непросветен
*

Коментари: 24
Регистриран: 23-August 06
Потребител N: 1525

Btw, като стана дума за обезкосмяване, разказаха ми за един пич от Люлин, който се обръснал подмишниците и си татуирал косми! icon_headbang[1].gif

+Quote Post
Nickolleta
коментар Aug 25 2006, 08:06 PM
Коментар #26

Прослушващ метъл
**

Коментари: 154
Регистриран: 24-January 06
Град: Софийските небеса
Потребител N: 1124

Мдааа, изрусен. На кичури, разбира се. Нашарената с блондор косица с прилична дължина от няколко пръста и пригладена на няколко посоки в модна прическа със стилизиращи продукти отдалече привлича погледа. Няколко непослушни кичурчета галят челото и стигат до бутиковите очила. Големи, лъскави, модел "бъбрек", с преливащи цветове. Направо сензация! За съжаление оформените и внимателно почистени сутринта вежди са скрити от същите тези очила. Изрусено катинарче огражда нежните покрити с дискретен глос устни, които се разтягат в чаровна усмивка. Палаво проблясва обичка-камъче на дясното ухо, а подобна - над очилата. На врата - татуировка луна със заспала физиономия. И достойно ланче. Свежа плътно прилепнала тениска с качулка очертава тялото му. На розови и бели хоризонтални райета. Пайети описват "Energy". А ръцете - гладки и нежни, с характерна чупка при движение. Безупречен маникюр - идеално изпилени и полирани нокти. С безцветен лак, само лек нюанс. Чантичка за през кръста с ципче подмята в ръка, като му писне, я закача на рамото. Къси бели панталонки до под дупето. Със закачливи нашивки и цветни петна.
Погледът се плъзга по набити, гладки и с отблясък на слънцето крака. Нито косъмче, нито петънце. Завършват с летни черни боксьорски ботушки. Разхлабени връзки и език се подмятат при вървеж. Походката е като усмивката - отваряща, приветлива, забелязваща се.

wub.gif Къде си, любов моя?

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 25 2006, 08:08 PM
Коментар #27

Метъл

Ъъ

--------------------
Dave Mustaine

+Quote Post
conguestadors
коментар Aug 25 2006, 08:28 PM
Коментар #28

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Потребител N: 1302

Абе важното е любоффф да има

--------------------

+Quote Post
MadHatter
коментар Aug 25 2006, 09:17 PM
Коментар #29

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Цитат(Nickolleta @ Aug 25 2006, 09:06 PM) *
Мдааа, изрусен. На кичури, разбира се....
wub.gif Къде си, любов моя?

Зла си blackmetal.gif wub.gif

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
Mpa4ko
коментар Aug 25 2006, 09:28 PM
Коментар #30

Прослушващ метъл
**

Коментари: 172
Регистриран: 17-May 06
Град: Детската площадка
Потребител N: 1345

Ники забравяш кутията Carellia slims и "Абе бижууууууууу, на мене ми е през путката за тоа"...
Всъщост крайно време и беше на тази държавица за една сексуална революция ама нащо леко заприлича на гей-парад и някак си не ми се ще да трябва да си деля бикините с благоверния си съпруг. И блузките. И полите. Уф, розовко- розовко, пайетки-пайетки, ако искат и слиповете на главите да си носят, но за Бога не се ИЗГЕЙЧВАЙТЕ. Не ме разбирайте погрешно аз Педали не мразя. Но гейчетата са друга порода. Някой да ги светне че са трансвестити преди да е станало късно.

--------------------
I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me.
Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea.
Twas also I that ate the pie and passed the cake to me

-----
http://www.stompyboots.com/lenore/main.html

+Quote Post

4 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 05:26 PM