![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Викам да отворя такава тема по случай лийкването на албума. Говореше се за новите идеи и други такива неща, сега, след като албума е факт, как го намирате? Аз лично в момента се чудя дали ще ми се иска да го слушам втори път, ама аз съм си тъп метъл, та ми е интересно вие как мислите...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Типичен пример за група, която експериментирайки се е отдалечила твърде много от корените си. Липсват бързите траш парчета, които бяха спойката измежду по-странните песни в "rEVLOVEr". Въпреки това албумът ми харесва, защото музиката си е доста добра, ама някак си не ми е като The Haunted. Искам си траш песни развиващи се с 6347872378 километра в час, върху които Dolving да си изплюва белите дробове...
edit: Всъщност ми напомня на втория албум на Mary Beats Jane. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
За мен албумът е много силен. Много професионализъм и музикантско майсторство са вложени вътре.
Обаче...това не е The Haunted-направили са твърде голяма крачака за твърде малко време. Но пък не се знае. И Dark Tranquillity това правят, но им носи успех. И все пак-очаквах да чуя някакъв бърз и мелодичен траш какъвто групата правеше. Иначе сам по себе си албумът си го бива и то немалко. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Не ме радва, ама никак. В предишните им неща имаше енергия, имаше агресия, имаше свежест. Тук има предимно досада и разни разпилени, недостигнали потенциала си идеи. Просто не са The Haunted бандата, която трябва да прави подобни недоклатени "прогресарски" експерименти със стила си... Трашът им се удаваше далеч по-добре и звучаха като себе си.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Типичен пример за група, която експериментирайки се е отдалечила твърде много от корените си. Manowar fan ![]() По принцип The Haunted ми се струваха лееко зациклили, което в техния случай не е толкова лошо, но пък ако бяха направили нов "rEVLOVEr" - щеше да е тъпо. Правилно постъпиха, като експериментираха, друг е въпроса обаче, какъв е резултата... а резултата на мен не ми харесва. Пишете един минус и от мен. Тука ясно се откриват приликите и разликите между пътищата на едни The Haunted, Dark Tranquillity и In Flames. Експериментите на DT са сложни, интересни и успешни. Експериментите на In Flames са разочароващи. Жалко ще е, ако The Haunted поемат по пътя на In Flames... Хайде поздрав с любимия ми "The Haunted Made Me Do It"! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Извинявайте, разбирачи, но Dark Tranquillity никога не са правили някакъв особено шокиращ завой в стилово отношение, който да отблъсне феновете им, така че тия сравнения са АДСКИ ТЪПИ.
А ако трябва да бъда честен, новият The Haunted ме кефи доста. Просто е различен вид музика, но направен като хората. Преди няколко дни ви говорех за Stonegard. Е - за да те кефят Stonegard, а "The Dead Eye" - не, трябва да си ебати лицемерния кон с капаци. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Извинявайте, разбирачи, но Dark Tranquillity никога не са правили някакъв особено шокиращ завой в стилово отношение, който да отблъсне феновете им "Projector"?! ![]() Цитат Преди няколко дни ви говорех за Stonegard. Е - за да те кефят Stonegard, а "The Dead Eye" - не, трябва да си ебати лицемерния кон с капаци. Не баш, защото Stonegard нямат "The Haunted Made Me Do It" в дискографията си... Абе пак твърдя, че промяна в тая група трябваше, но на мен лично ми е леко плоска (промяната). Не знам, ще чуя албума още веднъж по някое време... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^^Чуй The Mind's I и после си пусни Projector, а след това Haven и тогава говори за разбирачи
![]() Новият на Дъ Хонтид е муцка, но е различен - какво го обсъждаме още? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама тия албуми са минало и сега щастливо си подрънквате "Character", нали?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Хаха, добре де - щом ще спамим със заядки.
Най-много слушам Хевън, който си е хеви метъл с харш вокали. Projector го въртя най-много след него. Най-скучният (ако изобщо има такъв) ми е Character и то не за друго, ами защото почти не се различава от предния. Искам завои! А пък ще предпочета предните два Дъ Хонтид пред новия. Туй то. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Специален поздрав получваш с Noise Forest-Cramp
Качествен траш/кор. Зарязвам Дъ Хонтид и се отдавам на неща тип старите Сепултура. Завои,завои ама от който може да ги прави. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хайде само не превръщайте темата в "The Haunted vs Dark Tranquillity", че имам лоши спомени от неотдавна.
![]() Мнението ми се припокрива изцяло с това на Airin. Че "The Dead Eye" е музикантски албум, върху който е работено много, е повече от очевидно. Но при все, че не е добре да се тъпче на едно място, е далеч по-зле да изгубиш себе си в някакъв криворазбран стремеж към иновативност. Видяхме достатъчно групи да се провалят от оригиналничене. Развитието трябва да е последователен и постепенен процес... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Развитието трябва да е последователен и постепенен процес... Е не е като да е чак толкова далеч от идеите, които прокараха в "rEVOLVEr"... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Е, доста по-различен е от любимия ми "One Kill Wonder", но ми харесва, определено. Все пак трябва да го прослушам още няколко пъти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Очаквах нещо забележително, а се оказа един доста разхвърлян и лишен от ясна посока албум. Старите неща (в това число и rEVOLVEr) си остават любими, но този едва ли ще го слушам още много.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 09:55 PM |