![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мисля, че това е едно от най-значимите събития тази година, така че си позволявам да открия цяла тема за него. Е, какво мислите по въпроса? Как е звука, как е представянето на групата? Харесаха ли ви интересните импровизирани пиески, които разиграваха различни акрьори? Достатъчно ефекти ли имаше, на ниво ли беше светлинното шоу? Рабрах, че имало хора, които твърдяли, че Khan не можел да пее на живо - как ви се стори представянето му? И въобще всичко свързано с DVD-то. Знам, че повечето от вас не са го гледали още, но съм сигурен, че съвсем скоро ще поправите тази грешка. Вие сте на ход...
А да, моето мнение - определено DVD-то на годината, при все че конкуренцията през 2006 за този приз се оказа никак малка. Групата просто показа защо са такова голямо име в съвременната сцена. И разбира се, във възторг съм най-вече от всенародния любимец Roy Khan, който освен че пя така, както само той си може, изнесе и прекрасно шоу и доказа завидната си класа като фронтмен и лице на групата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Сред нас няма такива, които вече да са го гледали - България е малко далече от Германия. Ще коментираме когато се появи и при нас следващата седмица! До тогава не ни дразни
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Чакам го с нетърпение обаче ако мога да го намеря рипнат ще е екстра
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
слушах аудиото и наистина много се накефих....правят си нещата като по учебник.....,
а на Khan направо му се възхищавам.....но в звука се усеща недостига на китарен звук...смисъл само 1 китара е...и увисва на местата където е наслагвана в студийните записи......иначе аудиото е на мнооого високо ниво... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
охо DVD- то ще се гледа
![]() а каква дата имат на Apr. 14 - Belgrade, with Leave's Eyes ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^...аре да се събираме и да ходим......обикновенно там е супер евтино
само че кофтито е май че ще е в оная дупка дет беше и Guardian...от познати разбрах че залата е била няква миниатюрна....(все едно Военния клуб) ...и в зала за 1000 души 3000... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Изпълнението на Kamelot е страхотно, не че се учудвам... Класата на една банда проличава най-добре в свиренето на живо.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
И аз нямам търпение да го видя това DVD. При първа възможност ще го взема. Имах късмета и удоволствието да бъда на концерт на Kamelot през септември и сега нямам търпение пак да ги видя на живо. Не че Белград е далеко но повече бих се радвала да дойдат в България. За сега мисля да отида обаче дано не ми мине котка път.
-------------------- "If happiness is water,
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Изпълнението на Kamelot е страхотно, не че се учудвам... Класата на една банда проличава най-добре в свиренето на живо. ![]() Сряда - четвъртък ще се появи! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
След MANOWAR,WHITESNAKE и KREATOR сега и KAMELOT
![]() (ще се разоря накрая ![]() Чакам го с нетърпение! ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тази, които не могат да си го купят: http://www.arenabg.com/details.php?id=60491
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
А само да ви попитам , слушал сам Kamelot , мнго добра група са според мен стилът им наподобява този на Rhapsody и Blind Guardian които са едни от фаворитите ми сред скандинавските групи и искам да ви попитам това първото тяхно DVD ли е или имат и още защото както казах не сам запознат чак толкова добре с групата ?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Откога Рапсоди и Гардиън са скандинавци.... Тоя тип ме дразни...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Грешка Blind Guardian са немци , извинявам се за грешката но просто имат такова звучене и затова се обърках , аиде да не са Blind Guardian а Hammerfall като искаш...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не харесвам Камелот, признавам си, но да кажеш, че подражават на Рапсоди, Гардиън и Хамърфол е...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм казал че подражават а че имат приблизително звучене но както и да е...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
С Rhapsody - може би донякъде, заради изобилната епичност на моменти и оркестрациите. Но с Guardian нямат никакви допирни точки.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз това се опитвах да кажа а Светлия още малко щеше да ме напсува че сбърках групите , просто както казах повечето имат сходно звучене и епични елементи и затова така се обърках
![]() А относно въпроса ми някой може ли да ми отговори ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И да, първо DVD им е и затова призовавам всички, които могат да си го закупят! Групата го заслужава!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 19-November 06 Град: БУРГАС Потребител N: 1684 ![]() |
Аз 100000% ще го купя само да разбера къде го има. Гледах няколно реклами на DVD-то и съм много ентусиазирана.
I have glass to drink. If love is a song, I have voice to sing. If luck is four-leaved clover, I have eyes to find it. If health is a house I will pray to God to build it for me!" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е мерси за отговора най-после един да ми отговори на въпроса а не да се заяжда само...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз 100000% ще го купя само да разбера къде го има. Гледах няколно реклами на DVD-то и съм много ентусиазирана. http://wizard.bg/main.php?page=release&rel_id=463 - можеш да го поръчаш от тук, щом се появи, което ще стане четвъртък следобяд! А може и от тук: http://smf-bg.com/details.php?from=s&m...8862b6fb358cd02, за да не ме набият за пристрастие ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси за празниците ще си направя подарък че сега са ми кът парите!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
*избърсва сълзи от умиление*
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
MadHatter не ми е много ясно какво точно искаш да кажеш?
![]() -------------------- "If happiness is water,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Кан пее ВЕЛИКОЛЕПНО-особено на живо! Невероятен певец е!
Аз събирам пари сега и скоро с треперещи ръце ще ходя да си го взема. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Ако някои го има рипнат или го намери рипнат да го даде че 8 гб при моята скорост са мн време
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
DVD то е жестоко....Направо.....феноменанлно....абе още съм в ерекция
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^ И аз също
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:08 PM |