![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Венци, разбирам модерните ти терзания. Тенденция е новите неща да ги наричаме с хиляди имена, но не и хеви. И знаеш ли кое е лошото в това? Отдалечаваме се от културата, от това, което обединява всички тия стилове. И нека не стигаме до това всеки да е почитател на каквото иска.
Аз лично слушам съвсем каквото ми допада-не подбирам стилове и въпреки това се въртя винаги около Blind Guardain, Isis, Kreator, Nile, Tad Morose, Unearth, Daylight Dies, Tristania, Immortal, Edguy, Crowbar и всеякакви подобни. И ще се намерят много хора, които да твърдят, че това или онова, видиш ли, не било хеви, щото не приличало на Менуор. Не е хеви? ОК. А какво е тогава, мамка му?! Faget си е прав, че хевито е отживелица. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не, хевито не е отживелица. Има много качествени нови банди, които свирят хеви. Въпреки това, замисли се колко нелепо звучи изказването ти в тема за BFMV!!! Ако смяташ, че всичко е хеви, защо изобщо се занимаваш с термина метъл. Можеш съвсем спокойно да кажеш, че е "модерен блус с разкривени китари". И ще си прав, защото си е точно това. Е, и?
Ще цитирам отново бандите, които си споменал - Blind Guardain, Isis, Kreator, Nile, Tad Morose, Unearth, Daylight Dies, Tristania, Immortal, Edguy, Crowbar. Ще ми кажеш, че всичко това е ХЕВИ (в по-общ смисъл)? Всичките? Не се излагай!!!! А и колкото да знам, че си радетел за незадълбаване в стилове, помисли колко СМЕШНО е цитираното по-горе от мен изказване на RocknRollNigger! Edit: Btw, BFMV са си метълкор както и да го гледaш и то с превес на кора! Даже към емокор клонят... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Венци, +1. По-добре не бих могъл да го кажа. Ако следваме въпросната порочна логика, тогава всичко, което слушаме днес, е всъщност праисторическа музика. Но Киро ми знае позицията по въпроса...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Мерси за уточнението, видиш ли, не бях слушал BFMV. Какви са тия?
Те не са МЕТЪЛкор по простичката причина, че дори само думата "емо" е намесена в тях. НО какво говоря аз, ти съвсем сигурно си слушал повече кор от мене и си по-наясно. Нищо, че емокора вече няма нищо общо в метълкора. Все едно да сравниш Aiden с Hatebreed или Hawthorne Heights с Throwndown. Няма 6-5! ![]() И да, метълът в по-общ смисъл е носталгията по романтизма на електрически блус в контекста на европейския фолкор. Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Твърде зает си да определяш кои групи са "хеви", кои не са. Истината е някъде в ранните The Beatles, The Who, Rolling Stones, King Crimson, ELP, C5, The Stooges, Iron Butterfly, че и Van Der Graaf Generator, но ти едва ли ще се престашиш да видиш какво има там. Чуй и виж, пък после се опитай да обориш дори и тях! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Предпочитам да слушам Linkin Park....Тази група
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
BFMV - хеви метъл?! Някой е сбъркал темата.
![]() http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=3069 -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Свтата инквизиция на метъл братството ще накаже жестоко всеки, който посмее да каже, че земята не е плоска.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Разбирам идеално какво ми говориш - пълни глупости. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Но ти едва ли би разбрал за какво ти говоря. Разбирам идеално какво ми говориш - пълни глупости. Ми не, просто ти е твърде ограничено съзнанието. Слушай си там европауърчето и недей коментира кое било кор, кое не било блус и тн. Нормално е да наричаш пълни глупости нещо, с което въобще, ама въобще не си наясно. Свтата инквизиция на метъл братството ще накаже жестоко всеки, който посмее да каже, че земята не е плоска. АМИН! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
сигурно си слушал повече кор от мене Не знам дали съм слушал повече кор от теб, а и честно казано не ме интересува. Нямам намерение да превръщам спора в мерене на пишки. Между другото, не задълбавай само в хевито. От онзи цитат имаше още бисери, свързани с траша и липсата на кор елемнти. Нещо по въпроса да измъдриш? Слушай си там европауърчето и недей коментира кое било кор, кое не било блус и тн. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Странни комплекси причинявал тоя пуст европауър на хората...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано, нямам никакво желание да се запознавам с вкуса му. Или по скоро с липсата му на такъв.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никой и не може да те накара да се запознаеш.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Не ме кефят.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
И ти мен не ме кефиш
![]() Големи демагози сте всичките. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...riendID=2306924
Абе слушайте тези юнаци и не се занимавайте със смешните BFMV ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1744 ![]() |
neshto ujasno!...porednata boza
![]() -------------------- I Am...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-February 07 Град: Vidin Потребител N: 1856 ![]() |
По принцип слушам по тежки работи, но покрай приятелката ми прослушах и BFMV. Според мен стила им е метълкор. А факта че чалгарките слушат BFMV е много лош. И тъпото в цялата история е че само Tears Dont Fall прави чалгарките BFMV фенки защото съм сигурен че и друга тяхна песен не са чували. Иначе определено са добри но не и велики. Лично мнение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Готички, чалгарки... има ли разлика
![]() -------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Не !!!
И едните и другите слушат романтични песни с любовна тематика ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Много ми харесва тази група
![]() ![]() ![]() Имат страхотни песни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
за кво спорите тука къв стил са бфмв да бяхте питали кака си по рано - точно тази групасъбира апсолютно най големите бруталии в едно водят се блек дед траш хеви и палър банда абе всичко ... аз като ги чуя избива ме всичкия гняв който съм натрупала и ми идва да троша ...телевизора компютъра или там откадето се чува тая музика
![]() ![]() абе то самото име си говори само за групата - балет (малко по различен от лебедово езеро ама на подобна тематика) а ако трябва да бъда сериозна имам само две думи - емокор съкссс ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
абе готите и емотата на сапун
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 10-February 07 Град: Vidin Потребител N: 1856 ![]() |
Абе това за готите и емотата и сапуна си е чиста дискриминация. Какво са ви направили хората та на сапун ще ги правите. А и как може да има толкова много хейтъри на тоя свят и хора които си мислят че неща по леки от Кенибъл Корпс са шит. Каквото и да казвате BFMV са добри а и все пак са били подгряваща група не на кой да е а на самите Iron Maiden така че няма какво да спорим!
P.S харесвам Canibal Corpse |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
ехе дискраминация ... като се имат напредвид лигавите текстове на такива емо песни,прическите на групите и публиката хах и че това влияе на хората които се кефят на тоя стил
![]() ![]() и ако това ми мнение ме определя като хейтър така да бъде ![]() -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Софи Маринова и Устата = Bullet For My Valentine = gothic emocore =
![]() -------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^
![]() Групата е забита |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Софи Маринова и Устата = Bullet For My Valentine = gothic emocore = ![]() Полека, СЛОВЯНСКИЙ ВОЙНЪ. Да не се окаже, че Князъ Варгготъ ти е отецъ. 14 |Y| 88 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 10:36 PM |