![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
От доста време посещавам сайта и форума и най-сетне се престраших да се регистрирам. Увеща ме големият ми брат, който тук се подвизава с ник Rolf.
![]() Казвам се Ирина, от София съм и неотдавна станах на 20. Слушам метъл от отколо пет години, а рок от доста повече. Първите ми тежки банди бяха Metallica, Maiden, Judas, Helloween, Manowar... все още ги слушам и уважавам. Днес любими са ми Rhapsody (не група, а направо идеология), Wuthering Heights, Luca Turilli, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Sinergy, Blind Guardian, Gamma Ray, Running Wild, Dark Tranquillity, Threshold, Dream Theater, Testament, Kreator, Death, Nevermore, Evergrey, Bolt Thrower, Edguy, Domine, Kamelot, Cage, Wintersun, Therion, Summoning, Warmen, Symphony X и много други. От българските най-много харесвам The Revenge Project (страхотни са!), Pantommind, SJK, Korozy, Demonism, Moria, Ахат. Другите ми интереси са книгите (фентъзи е любимият ми жанр, после идват трилъри и криминалета), киното (особено харесвам аниме), музикалните инструменти, компютърните игри... Това е засега. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 02:08 PM |