![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
![]() ![]() Тази група я показах на няколко приятелчета (които мисля че са регнати и тук) та си викам да я покажа на повече хора. Групата има един сингъл - Deranged Psychopath 2006.От тук може да дръпнете песните. Хубаво е да се чуе група от Африка (не че е нещо особено, но като имаме предвид от къде са ![]() ![]() ![]() 1. Deranged Psychopath 2. Deranged Psychopath (Rap Mix) 3. Deranged Psychopath (Techno Mix) 4. Born Of The Sorcerer (Bonus Track) 5. Deranged Psychopath (Instrumental) Текст на Deranged Psychopath Brutal act – tie me down Rush of blood – the urge to kill again - take this knife away from me Turn away and I’ll hurt myself in stead Deranged psychopath – ready to kill again Deranged psychopath – ready to hurt again Deranged psychopath – get ready to run away Twisted mind – polluted thoughts Voice inside – command to kill the rest Command getting loud – can not be ignored Do what I must – to feed the monster inside Beg for remorse – as I take your life Talk to your god – when you hit the ground I’ve tried - the psycho bubble bullshit Yet still - I wanna rip apart Heir to the throne – in the nut house - I reign Blood trail behind – the master won’t fail (Solo) Face off the dark Covered with blood Bones have been revealed Forced to devour Carcass remains Victim lies there dead – Born to bring terror about Deranged psychopath – bred to be further apart Deranged psychopath - I can’t control myself – born deranged -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Епа откъде ги намери тия бе човек , такава група не съм виждал до сега
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Е, к'во пък, не са ли яки?
![]() ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Поне да имаха малко повече зъби в устата.....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Е, че като гледам не им липсват.
![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хипер зле. Почти колкото следното разсъждение:
Цитат Само тоя рап и техно микс незнам какво правят там Явно искат да разберат кое ще се хареса най-много за да продължат да правят такава музика
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Това не беше на сериозно
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Ахахах бахти изродите ! След блек метъла от Ливан обаче никаква екзотика не ме стряска.
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Не че мен ме бърка, ама се пише Ботсвана - некой афро ще намрази
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе на мене в тоя линк картинките ми се размазват,а песните все едно има непрекъснато скречиране и нищо не се разбира
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И при мене го има този проблем
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1178 ![]() |
the same here..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Хаххаах:))Добрее,продължаваме темата от снощи...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе на мене в тоя линк картинките ми се размазват,а песните все едно има непрекъснато скречиране и нищо не се разбира ![]() Незнам защо се е получило така ![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Сега е наред, поне при мене
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
не ме радва
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Не е нищо особено,но не е лошо.А този рап микса е доста интересен.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Подобни първични дет метъли доста ми допадат ...Дано имам време да ги чуя
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
все отнякъде се започва уви
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:39 AM |