![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Хора някой от вас слушал ли е този стил и може ли да ми каже конкретни банди че много ми се иска да чуя, засега съм слушал само 2 банди, едната беше християнски емокор (колкото и смешно да звучи) и другата беше баш християнски метъл, групата се казва Holy Soldier и имат добри песни, така че ако знаете и други такива групи моля кажете ми да си ги дъпна и да ги чуя
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Какво му е особеното на този стил с какво се характеризира ???
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Веднага се сещам за Theocracy - учудваща комбинация между убийствен пауър метъл и смешни до безумие текстове...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Омг, без мен тия... Това ми се струва довоно смешно - едни пеят за Hell, Fire and Steel, другите хвалеят Исус Христос?!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Mortification
Имам единприятел който слуша християнски метъл-христянин е разбира се.Преди ,когато се виждахме спорихме за религия по 2 часа а сега си приказваме за музика също по толкова време.Той е фен на Мортификейшън - и аз съм ги слушал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Единствено текстовете са по-особенни. Явно на някои хора им е дошло до гуша от сатанински текстове и решиха да обърнат фазата.
Иначе музиката варира в маса стилове. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
ммда общо взето разликата е в текстовете.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами не знам, на мене лично тези неща които слушах доста ми харесаха и музиката им е доста разнообразна а ми е писнало от сатанински текстове и реших да си потърся да чуя и такива банди
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искаш нещо добро от рода ?Слушай Vengeance Rising
Иначе Мортификейшън са класиците ![]() П.С.Не че защитавам тази глупост ,но съм я слушал. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Мдааааа, има много силни групи с християнски текстове. Най-добрият пример са великите STRYPER. Други много яки състави са L.O.U.D, Bride, Lance Powers, Brother Brother, Undercover, Legend Seven, Whitecross, същи и ZION, но не групата на Freddy Curci от Alias и Sheriff, а една друга банда с 1 албум от 89-та година.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
ZAO бяха.
ahahahhah |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Абе аз ANGRA малко ги приемам така въпреки че не се водят такива...някойот текстовете им са доста религиозни... и обложките им и особено последните 2 са си някакви икони... но групата кърти мивки от всякъде
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 320 Регистриран: 4-September 06 Град: million miles away Потребител N: 1547 ![]() |
Не, Angra не са християнска група. Това, че засягат религиозни проблеми е нещо съвсем друго.. То и в последния Napalm Death текстовете са предимно с религиозна насоченост, ама да не значи, че са християнска група?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хахах логиката му е майката
![]() То и всеки DEICIDE е религиозен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O, не. Всеки DEICIDE е АНТИ-религиозен, и то по доста глупав начин. Иначе са си велика група.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Hell, Fire and Steel, другите хвалеят Исус Христос?! О да това не е ли Black wind, Fire and Steel... Иначе имам един,аве трима са,приятели който ходят на една Евангелска църква бяха ме завели мале повярвах в бог ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Christian_metal_bands
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Chris...ardcore_artists Може и да има някоя глупост, но все пак.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Demon Hunter ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Place Of Skulls from Tennessee...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ги пускам да се теглят да ги чуя тези вашите групи дали са добри
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
"Християнски метъл" е може би най-абсурдното словосъчетание, на което съм се натъквал някога...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
"баш христиански метъл"
![]() Не мешайте и шибаните религии в Метъла! Иначе мразим да мислим какво верно ще представлява Баш християнски метъл ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Ми то сатанински метал сатанински рап християнски рап а сега и метал еее скоро съчетание сатанинохристиянски метал
![]() Без коментар...за песента... -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво му е абсурдното на съчетанието?
И още нещо: Какво пък ви пречат религиите? Промоват мозъци само сигурно, най-великата теория? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми като го чуеш ще разбереш...
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха много си е яко даже , кво като се пее за религия , това не му пречи да е убииствен метъл
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми като го чуеш ще разбереш... Ми аз съм си слушал достатъчно християнски групи. Тъй че ще мина и без "разбирането". ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ок ти решаваш... :Р
-------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Дали ще са праведни християни или стрейтедж веге копилета мисля, че няма особено значение, не е ли важна музиката?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:01 PM |