![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Подсказвай!
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
финландски дуум
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Dolorian!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Ици!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Тук положението е същото
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Французи са.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Scarve може би?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Тези въобще някой чувал ли ги е...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Който трябва, ги е чувал.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Имам чувството, че тези люде ще ви затруднят, ама все пак ще ги дам. И за да не забатачвам играта, директно ще подскажа, че са чехи.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Знам, че не са XIII Stoleti обаче просто исках да кажа, че това е единствената чешка банда, за която се сещам
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Офф, почва да ме мъчи съвестта, че съм ви дал нещо нелепо трудно... Може ли да сменя бандата?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хахах... е нали ги има Ицо и Mort, те ще познаят... Иначе си е твое право да смениш, де.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ахъ, все някой от двамата ще познае. Аз си мислех за Root, ама тая мацка разваля всичко, и не са те
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Не може. Щом са чехи, ще ги открием
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МацкИ, Сашо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мамка му, верно били две...и някакъв пич, дето и той скоро ще прилича на жена ако продължава така...
Мелодик блекче ли свирукат, какво? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mиии, сложен въпрос. По-скоро е някакъв екстрийм готик, повече е готик, отколкото блек. Ама има и блек бая. Водят ги "готик блек метъл".
Аз пак да подложа на гласуване предложението ми да ги сменя с нещо по-човешко. Сглупих много здраво да ви забатача с тия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
На посоки.. Sacrosanctum?
![]() ор мейби.. Greedy Invalid? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ador Dorath>
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Филип ме избави от мъчението ми. Давай, Филипе.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето ви малка подсказка- шведи са.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Тия са ми много познати
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Я да позная сега сигурно свирят и брутал дет/блек ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бандата е Moonlight Agony.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Тези определено са попрекалили със шмъркотиците!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ицо, ти си.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th August 2025 - 08:16 PM |