![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Не знам дали се налага. Нали уж е хубаво човек да прави промени от време на време.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
^ Промените може да не са в дължината на косата.
-------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ако бях на твое място, и бях свикнал с дълга коса, и не ме мързи да я поддържам, не бих се подстригал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
Чудя се дали да я махам... Толкова свикнах с нея вече. Направих опит, но сега я пускам отново и пак е до раменете. Аз говоря вече от един месец, че ще се подстригвам ама така и не се случва. Трябва воля! -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Всеки месец се подстригвам, гадно е. 5лв за подстрижка >>> но фризьорката ми има ебати циците!
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Воля трябва... а и нямам фризьорка с цици...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз от мързел почти пуснах, вече бритона ми е до носа почти. Тези дни обаче трябва да ида да я подравнят малко, че отзад е много зле. След още 6 месеца може да имам коса пак, но пък в това лято може да се офъкам пак ако пречи много.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^^, ^^^, мен ме е страх от фризьорки.
![]() Сериозно, сънувам кошмари когато трябва да отида при някоя от тях и наистина правя всичко възможно за да го избегна. Пък и косата ми вече май стана достатъчно дълга за да не личи като сама си я поокълцвам, тъй де... според мен пак е къса. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пфф, мани, мани, има такива калпави фризьорки. Ти й казваш едно, тя друго прави...
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
На фризьор не съм ходила от +5 години. Преди ме подстригваше майка ми, сега се подстригвам сама
![]() И мъже, за бога, не си режете косите! -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Чудя се дали да я махам... Толкова свикнах с нея вече. Направих опит, но сега я пускам отново и пак е до раменете. 6-7 години бях с дълга коса (е не можа да стигне до кръста), но като я разкарах се преродих. Едва ли бих пуснал пак. А за фризьорството - взимаш си една читава машинка и за няколко месеца си избиваш кинтите. Единствено ме притесняваше как ще се куфее - е, не се оказа особен проблем. Така че - дерзай. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 8-February 10 Потребител N: 3732 ![]() |
абе и аз много искам да си пусна дълга косичка но да е малко над раменете не съм се подстригвал от 4-5 месеца някъде и стигна 5 сантиметра та ще трябва да потърпя още доста време но ако после се наложи да я острижа ще се гръмна
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Мъж с дълга коса е ебати гнусната гледка
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Не по-гнусна от аватара ти обаче.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Космите по брадата, на въпросният аватар, са като на някоя ощавена трътка..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
^ Aхаха... коментарът ти ме подсети за ТОВА. Къдравите коси FTW!!!
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
^^^^
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 28 Регистриран: 4-March 10 Потребител N: 3757 ![]() |
Няма нищо по-хубаво от мъж с дълга коса!!!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 27-April 10 Град: В.Търново Потребител N: 3816 ![]() |
И аз мисля, че един мъж/тинейджър изглежда по-добре с дълга коса (е повечето, не всички). Навих се да си пусна дълга коса, но с наще ще има малко спор.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 10-November 09 Град: София Потребител N: 3628 ![]() |
Незнам дали е за тая темааа ....Ъъъъ... Отрязах си косата ....Преди седмица, беше ми го средата на гъза, а сега е до врата ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Бате ени курвета ме навиват да си пускам дълга коса викат мноо ти е хубава косата....викам сички така ми викат....ама расте на афро мамка и....ше вида кво ше япраа,,,
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не помня писал ли съм, но и аз реших пак да пусна. 5 години с дълга до кръста, после 5 години къса. Сега идва ред на нови 5 години може би. След още 3-4 месеца и ще може да се връзва вече. Дано я изтрая до тогава, че лятото много ме дразни като ми е пред очите постоянно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Оф тва ше ви е проблема на вас нещастници:X
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
На теб проблема ти е, че съществуваш.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха е го и тоя че си нема работа тръгнал да ме храни. Храни там па па ми яж бръснатия кур... аз живеем на макс и не ми пука, да се опраате..
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
И аз ще си пускам косата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Аз пък ще се обръсна.
![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Космата ли си я държиш?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
^ Да, за тебе .
![]() ![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
То сега така е модерно, гологлави жени, мъже с дълги коси...
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th May 2025 - 09:41 PM |