![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Честито на абитуриентите. Като гледам всички сте си прекарали страхотно.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Цашооо
![]() Лени, а теб не можах да те позная на първата снимка! ![]() Много си красива. ![]() ![]() http://i39.tinypic.com/rh8g3d.jpg http://i39.tinypic.com/2pt5nuq.jpg axaxax |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Да, наистина сте много готинки на снимките, все крависи са нашите абитуриент(к)и тук във форума.
![]() KVLT ov teh Viole(n)t ![]() http://c3.ac-images.myspacecdn.com/images0...39219ac7546.jpg -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Мерси
![]() И твоите снимки са много хубави! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Хахахах, моя грешка...стори ми се странен и без друго. :Д
Ей тва е..като не сме се виждали от миналото лято! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Gay!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От първа ръка знам, че не е..
но за други тук не съм убедена. ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
-------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Moже да иска да си слага импланти.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, колко ли време си обмислял тази идея? Желаещият май е друг ; )
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не повече от секунда.
И защо, казваш, ще си уголемяваш цицетата? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам нужда от такива интервенции.
Виж, ти се чувствай свободен да споделиш за комплекса си за малоценност ; ) Имплантите са вариант, да..чувала съм, че е доста болезнено след това там, долу. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо май нямам спомен скоро да си ми поглеждала в гащите?
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всяка вечер
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Доста предизвикателно с тая черешка...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
мале Чашу, как не съм ги видел по от рано ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
епа щото си шматка :ппп
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Бобката!!! А стига бе, светът наистина е малък... ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ Познаваш Боби? Ха!
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Дружка е,да. Приятел на една от моите най-близки приятелки.
![]() Само дето не знам почти нищо за него, нито за неговите приятели... все около нея сме се виждали. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
Иде реч, приятел на Вики (: И да, познавам Боби, запознахме се на Ац/Дц официално.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съвсем, казва се Ива.
![]() За да не е без хич - снимка. По време на дъжд - зализан, мазен италианец. Какво да се прави, бухнал съм по екстравагантен и сладък, но мазен съм по-...смея ли да го кажа...секси?!!? Бррррр... ![]() http://img520.imageshack.us/img520/788/spa1646.jpg -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Начинът ти на изказ е досущ като на Scion Of Storm, егати. Добре, че пишеш с различен цвят..
Хубава снимка! ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
http://i43.tinypic.com/2hn4d9u.jpg - бива ли...единствената хубава снимка от концерта и аз съм като заспал на нея
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Как ви се казва групата? Дай да чуем нещо ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
А, ние не сме група. Просто аз и китариста ми, с който свирим по концертите на даскалото ни. Добре сме се сработили и свирим разни кавърчета.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кой клас сте и китаристът ти Тео ли се казва?
И какви кавъри / авторски праскате на концертите на школото? -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 09:43 AM |