![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
![]() ... се грижим за дрьвйетата да е падат. -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Тази грижовност да не доведе до "...и ми падна дървото на..."
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
HAhaha евала за снимките ама само Левски xD
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Добре,айде и аз тук
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Стига ви толкоз ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Абе принципно не съм по четките, да не говорим, че вече почти изобщо не пиша в тоя форум, така че включването ми е малко не на място, ама... майко, последните две сте... после дали ше пише някой пак за метълките, че били дебели и грозни?
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
А за мене нещо няма ли да кажеш бе, у.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
![]() За катериците и хората... ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що утрепа животинката бе?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ А, аз съм я утрепал!
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми ако му беше дал да се наяде, нямаше да виси там да го дебнат котките!
ПП Сликата отпреди или от след инцидента е? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А толкоз време идваше на прозореца да проси храна... ![]() Човече, т'ва да не е циганка на кръстовището, че да идва на прозореца за да проси? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ми, няколко години подред идваше и си изпросваше орехи и хляб. Иначе това е след инцидента с котката (то малко трудно е да уловиш полудива катерица, все пак) мислех, че ще се оправи, след като се нахрани, напои и полежи на балкона ден-два, ама не.
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Абе принципно не съм по четките, да не говорим, че вече почти изобщо не пиша в тоя форум, така че включването ми е малко не на място, ама... майко, последните две сте... после дали ше пише някой пак за метълките, че били дебели и грозни? Момичето прави изключение. ![]() Иначе 99.8 процента са такива каквито ги описа. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Ми, няколко години подред идваше и си изпросваше орехи и хляб. Ти наистина ли смяташ, че в мозъка на катерицата са протичали логически процеси в духа на: "Сега ще отида до този прозорец и хората от там ще ми дадат орехи и хляб!" ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
естествено, че не.
все пак всички знаем колко височайши и надмогнали примитивизма сме ние, великите хора... :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Животното привиква, толкова ли е трудно да помислиш?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ти наистина ли смяташ, че в мозъка на катерицата са протичали логически процеси в духа на: "Сега ще отида до този прозорец и хората от там ще ми дадат орехи и хляб!" ![]() Точно този процес протича, само че не е логика, а неин (по човешките критерии) примитивен вариант. Все някакво мислене. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Това, че привиква да си намира храна не значи, че я проси. Просенето е мисъл, която може да протече само в човешкия мозък. Животните не са свикнали да им дават нещата, а да си ги търсят.
^ Не се опитвам да обидя животните, казвайки, че не мислят. Просто отбелязвам колко некоректно е да им придаваме човешките мисли само, защото сме егоцентрични и виждащи не по-далече от носа си. Макар че някои хора (а и животни като се замисля) имат доста големи носове. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е, ти пък, Щурме, на теб кой ти даде тапията по ''психология на дребните гризачи''
![]() това за ''мисълта, протичаща само в човешкия мозък'' е много условно и типично по човешки измислено... но доколко е вярно, не бих могъл да кажа. Ба' ли му... катерица, като катерица, знам само, че поне два пъти седмично се мотаеше по прозорците, надзъртайки очакващо. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 28-July 07 Потребител N: 2255 ![]() |
Научават се, бе, хора.
![]() ![]() Жалко за сладката животинка... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ето и от мен едно тематично допълнение към снимката на Ulair:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ежченцеееееееее
![]() ![]() ![]() Дил, страхотна снимка! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Beautiful :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^^Супер снимка, ама го гледаш с мисъл "Сладък си, ама каква хубава супичка може да стане от тебе"
![]() Eй тука една нинджа снимка от мен: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хаха, мерси.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Обожавам таралежи...
ах... деа, как може една такава бодлива мръвка да ме разнежи толкова... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 283 Регистриран: 7-May 09 Град: София Потребител N: 3405 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 09:59 AM |