![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
![]() Вери ексайтед бифор дъ фърст дей fak of i need str for tha mosh Язе не съм видил шише майна. ХЕАДБАНГИНГГ~ still... ХЕАДБАНГИНГГ~ Върл фен на Ъпсе(п)т fokin' evil ocvlt trve blqk mqtal from tha norwegian mountains of frost and horror and mighty sea of gods that live in the forest of stars and... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Последната е феноменална!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 24-November 09 Град: София Потребител N: 3648 ![]() |
http://i264.photobucket.com/albums/ii186/c...082010_0003.jpg
http://i264.photobucket.com/albums/ii186/c.../IMG_0019-1.jpg Ето 2 скромни неща и от мен. -------------------- Fear is necessary to separate those who are willing to be guided by those who are ready to guide others.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
KAVARNA - TEH TRVE oLD SKUL TRVE PICZ:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
![]() ![]() най - високото същество съм аз ;д братчеда е до мен една обща снимка ...допреди няколко месеца още имах отпечатък от едно топче на ръката си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Higher
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() Това е по време на мейдънче в Клуж Напока. Вече можете да почнете да ми се присмивате. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Малко кадри от моретo (в средата съм):
![]() Rvnning Wild tribute в рок клуб Тукан (аз съм в ляво от края): ![]() Още малко жици. Тая си я бях сложил в представянето: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
1вата снимка е KVLT
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
хахах евалата луд:Д
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
това в Леденика ли е ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ягодинската, до Триград и Ягодина. Родопите. Неземно красива местност.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Volt Thrower, кажи къде не е тъпо! В кръчмата ли? Или пък не можа да свалиш някоя местна гъркиня , та затова е много тъпо
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Оф не заради друго ами просто беше голяма дебилщина. Всяка вечер се делeхме на 5-6 групи, всеки се изпонапиваше и после се карахме. След 1-вата вечер ми писна и взех да си легам в 11-12. Не ще можех да заспя въобще, ама както и да е.
![]() А да, и музиката беше само и единствено чалгия. То верно, нема лошо еднаж-дваж ама пък 4 дни 24/7 да ми цикли тая помия на главата не е на добре. Иначе много се надявах да ме помъкне некоя гъркиня ама то в Паралия Катерини май и един грък нямаше, камоли гъркиня ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ние пък обратното, чалгарките ми оправяха стаята и ми правиха сандвичи и се сплотихме супер яко баш накрая, даже ходихме на нечалга клуб, а такова денс, за да може да се понася, щот първата вечер на третата минута им пожелах приятно изкарване в чалгарницата. Всичко е до настроение и желание, кажеш ли тъпо е - става тъпо. Искаш ли да не е тъпо - има начин ;>
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Аз изглеждам култуво на таз' снимка, обаче
![]() Не се притеснявайте, не горим нещо ценно, а книгата на Мормон. ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Т'ва гробища ли са? Бих ви разбил грозните мутри и на тримата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^??? На кво основание?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Т'ва гробища ли са? Бих ви разбил грозните мутри и на тримата ![]() И ако уточниш защо по-точно? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
само аз ли не видим трети човек на снимката :ОО
Верно, че третия човек снима, ама той не прави нищо лошо :ДД |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А ние правим нещо лошо като горим сектантска литература, за да се стоплим, така ли ?
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ПУБЕРСКО Е, НЕДОРАСЛО Е, ГЛУПАВО Е, ЖАЛКО Е,
СЪС СЪЩИЯ УСПЕХ МОЖЕ И ДА РАЗРУШАВАТЕ/ПИКАЕТЕ НА ГРОБОВЕ И ПИШКИТЕ ВИ ДА СТАВАТ И ДА СЕ ПЛЯКАТЕ ПЪК МОЖЕ И МАЛКО СКАТ ПОРН ДА ПОПРАКТИКУВАТЕ ИЛИ САМИЯ СКАТ ПОРН ДА ЧУКАТЕ ТАМ КВО ПО-ОРИГИНАЛНО ДА ПАЛИШ ОГЪН НА ГРОБИЩАТА ПОСРЕД ЛЯТО, ЙЕА -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТИ ЕБА МАЙКАТА, НЕ МИ ПУСКАЙ ТИЯ ФЕЙСПАЛМГЕЙЩИНИ, ДА НЕ ТЕ ЗАРОВЯ НА НЯКОЕ ГРОБИЩЕ, ПЪК ПОСЛЕ ДА СЕ ПРАВЯ НА ЯК, ПАЛЕЙКИ НЕСЕКТАНСКА ЛИТЕРАТУРА
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Точно на як съм се правил, да знаеш. Това със снимката не беше замисляно месеци наред с цел да изглеждаме големи лоши метъли, дето ходят по гробищата да копат мъртвите. Плюс това, лято, лято, ама по това време беше около 15 градуса, тъй че си беше много хладно. А и ние(и в частност аз) си падаме пиромани, така че много често събираме разни хартии/вестници и подобни и ги палим, най - вече за кеф. А за всички, които много претендират, че това е неуважение и оскверняване - първо не сме докоснали самия гроб, нито сме рушили плочата, некролога и прочие и второ не виждам какво лошо има ? А и не мисля, че е много хубаво някой, който не е ходил през живота си на гробище да претендира за уважение към мъртвите(блъде, не говоря за теб, щото няма как да знам кой, кога и къде е правил и ходил) -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АБЕ МУХЛЬО, ГЛЕДАЙ СЕГА
МАЙКА ТИ УТРЕ УМРЕ И СЛЕД 5 ДЕНА ОТИВАШ НА ГРОБА Й, КЪСАЙКИ СЕ ОТ РЕВ, ЧЕ МАМЧЕТО Я НЯМА И ВИЖДАШ ПЕПЕЛ, ПОЛУИЗГОРЕНИ КОРИЦИ НА КНИГИ, ОПАКОВКИ ОТ ЖЕЛИБОН, СУПОЛИ И ДРУГИ ЕКСРЕМЕНТИ ОКОЛО ГРОБА Й ИЛИ НА ПЕЙКАТА ДО НЕГО. СТАВА ТИ ЯКО И ПОЧВАШ РИТУАЛЪТ НА ПОБЕСНЕЛИЯ ЕНИЧАР, НАЛИ!? ХОДЯ НА ГРОБИЩАТА, АМА ПО ДРУГА ПРИЧИНА. НА ГРОБА НА ПРИЯТЕЛ. И МУЗИКА МУ ПУСКАМ, И МЕНЮТА ОТ МК ДОНАЛДС СИ НОСЯ И СИ ГОВОРИМ. AМА ВСИЧКО В ГРАНИЦИТЕ СИ БЕ, ДЕЙБА МАЙКА МУ..... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th August 2025 - 05:16 AM |