![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Сашо, ти имаше една trve kvlt, сложи нея!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
^^Бахти яката снимка ![]() ![]() мен ме кефят размазаните снимки.......все едно си духче ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ицо, и тру култ снимката ще я сложа, как иначе, има време
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ае, що не направите на портала едно меню - галерия. Heheheheheh! И да се изсипете там, от снимките на срещите? Сигурен съм, че ще бъде атракция.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^Бахти яката снимка ![]() ![]() Дил си е хубафа и без туй ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Бобчи ще ме запознаеш ли с приятелката ти на снимката в профила ти
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Абе, Corey, знам те хаха ![]() ![]() АХАХАХАХХА така си е ХАХАХАХАА детската градина искам да замина... Иначе Иво ся стана на 14 вече можеш да идваш до 9 часа на митя... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
Бобчи ще ме запознаеш ли с приятелката ти на снимката в профила ти ![]() ![]() ![]() ![]() и после не си бил сваляч.... пфуууу не на мене тия! а онея сръбкини аааа... да ти я пусна ли компрометиращата снимка аааа?!да те видят що за човек си ![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Niki was owned by Countess Bathory ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28390 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ние много добре го знаем що за човек е...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
DON'T HATE ME BECAUSE IM BEAUTIFUL!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Стига бе едни мацки ми се лепнаха в Сърбия и са ще ме изядете! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
То за тази работа си има профил , но хайде като е тръгнало ========> Цък
-------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Бобчи ще ме запознаеш ли с приятелката ти на снимката в профила ти ![]() ![]() ![]() ![]() Тя е лесбийка ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Още по-хубаво! Да си доведе и някоя приятелка тогава.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Трооооойкааа!!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой ще ти издере очите ама да видим кой...
![]() -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Само еднин пиърсинг с пентаграмка ти липсва
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
ей ма, 5 години по-млад и с коса .....одъртях вече...
![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 18-July 07 Потребител N: 2230 ![]() |
^една от малкото по-леки групи, които ми харесват
![]() яка снимка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Над този портрет се потих вчера , но май стана , както исках.Ей гу на:
http://img519.imageshack.us/img519/9588/029wn4.jpg -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^ нали, глей ме къв съм аслан...заеби хахахахахаха
^ мама пуши...тцтцтцтц, ама и аз пуша де хахахахаха ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^А, сега не пуша. Снимката е стара.
![]() Още по време на бременността някак съвсем естествено и без усилие ги спрях цигарите. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
От една репетиция наскоро:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
почти те познах
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^За малко да попитам дали всичките китаристи в групата си приличате
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 10:53 PM |