![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
^ таз снимка я знам ![]() http://img527.imageshack.us/img527/3162/p2010003bf0.jpg Едно изключително ценно същество за мен ![]() защо имаш лайно на долната си устна? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ш бе, това е шоколада от тортата в "Неделя Шоколад с Лешници", или както беше там
![]() 'ма Куу не пита а щрака набързо-набързо :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
сигурно е питала, ама ти като не разбираш фински тъй ще е :Р. Вземи ме за преводач.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Хъ-хъ ето едни мноу забавни снимки от моята стая, правени тази зима.
![]() ![]() Екзорсистът -13 част! ![]() ![]() Аз и мойта любима Kar.98 -K ''Mauser'' 7.92 x 57 mm - засега бисерът в колекцията ми. ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Маузерът е як! Но на първата снимка изглеждаш все едно е насочен срещу теб. Зареден.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Втората е много хубава
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Ми ,благодаря,но нищо чудно - втората аз си я направих сам.
![]() ^^ Ха ,толкова стреснат ли изглеждам? ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Втората рулзззззззз тотално! От къде го имаш?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А, това е дъълга история. Маузера ми е наследство , бил е част от арсенала на дядо ми,или на някой от братята му.
Ми били са партизани, много са мязали на героите от '' Тютюн '' ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
Снимка от изминалото лято в Предверието на една каравана на Смокиня... с чаша Кока-кола, разбира се
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Това бенка ли е или е оцапан обектива?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
Май е бенка
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Бозичка ли цокаш бакембард брадърбард?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Нямам идея, нямам спомени о.О -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Възстановява си маната с некъв поушън.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WORSHIP! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Добре си излязла
![]() ^^Тва ако е цитронада наистина си заслужава отношението ![]() Ето още една снимка и от мен ,за тези ,които искат да ми гледат гадната българо-руско-финландска мутра ![]() ![]() Зимата - любимият сезон ; ''Витошкият лес'' ,любимото място в България ! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Влюбих се!Това да не е мойто дете бе?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Подарявам ти го, но да знаеш - преди концерта на Helloween ми беше надраскал целия билет с химикал!
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 13-February 08 Град: varna Потребител N: 2593 ![]() |
http://img352.imageshack.us/my.php?image=dsc00071ib5.jpg
http://img518.imageshack.us/my.php?image=dsc00119um9.jpg ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Влюбих се!Това да не е мойто дете бе?! ![]() ![]() Та кога викаш ще ме запознаеш,да го гушна?! А между другото моя братчед е луд по ForeBer and one,както сам я нарича и по Еди! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
ForeBer and one Да не е имал предвид For A Beer And One (more)? -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Такаам, ит уаз файнъли тайм ту ривийл май тру айдентити:
http://img227.imageshack.us/my.php?image=p1080187nc0.jpg Тука е селф скрииншот.Ше вида да я смаля снимката с оная програмка ACDSee, която по случайност дочух от Уориър ъф Айс. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Като ъплоудваш на ImageShack си има бутонче, с което можеш да коригираш големината на изображение в определени параметри... Бимбо
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 01:16 AM |