![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Не, не си!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
E.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Защо да не е? На 14 много по-различно ли сте изглеждали? ![]() Ти на 14 изглеждаше доста яко ![]() А ето и една снимка от онзи ден. SturmSec Supremes в центъра на София. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Момичетата се развиват по-бързо
![]() Снимката е много интересна, Щурме, харесва ми! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Това беше комплимент, не е задължително да го разваляш!
А за моята снимка - официална бяла риза и черно кожено яке си е стилно ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Нищо не развалям, чувствам се длъжна да покажа скромност
![]() Имаш и една друга хубава снимка с бяла риза... ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Развали го вече, невернице!
![]() Но е с друга риза, която не е толкова официална. Предполагам говориш за тази? А ето и една след волейболна игра, в която диагонала ми е играл зле. Погледът е насочен към него. Което ме подсети, че Сашко и Жорко трябва да бъдат сериозно изпитани на този спорт! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За тази говорех, да!
Втората снимка ![]() Изпитвай ги, аз ще викам за този отбор, който повече ми харесва! -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Ами хващай Сашко и се разбирай аз съм ''за'' по всяко време
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Щурма ще ни ошашка усещам :Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахаха, но да, майка му наистина е яка
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
MILF
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Ааааахахахаха
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нъц. Просто "нейтив шоплендиън" (а.к.а. бългериън)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
-------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат This content is currently unavailable The page you requested can not be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page. Малко съм индианец за фейсбука. Кажи какво трябва да се направи, за да си види? Ако за самата регистрация, регнах се, колкото да гледам други снимки -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
-------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е тва е да си недостъпна обаче... Некви пароли, некви юзъри.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееее, няма! Не съм ги крила....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Тук май е по-достъпно, че и повече мат'рял има
![]() http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=190559194 -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, ми да, прав си...но не всеки има рег тук
![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
същото важи и за facebook
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оки ...все тая ...
![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъп-ту дейт (в едни по-добри дни...). Нещо си немам работа:
http://a215.ac-images.myspacecdn.com/image...5075dfa43fe.jpg http://a680.ac-images.myspacecdn.com/image...a744501ee87.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
http://img03.picoodle.com/img/img03/4/3/19...36m_9ac69cf.jpg
Опитвам се да изглеждам Ентелегентна с цайсите на един приятел ![]() От едно аграрно парти е снимчицата хихихихихи -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моите уважения, но не бих окачествил погледът ти на тази снимка като интелигентен. Идват ми други прилагателни на ума.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ На твоя ум винаги му идват други прилагателни
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Ето ме и мен
![]() Снимка 1 - ;P Снимка 2 - WTF? Държа да подчертая че на 2та съм изключително фотогенична хахах! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 10:30 PM |