![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Тук май е по-достъпно, че и повече мат'рял има
![]() http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=190559194 -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Хаха, ми да, прав си...но не всеки има рег тук
![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
същото важи и за facebook
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Оки ...все тая ...
![]() -------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Ъп-ту дейт (в едни по-добри дни...). Нещо си немам работа:
http://a215.ac-images.myspacecdn.com/image...5075dfa43fe.jpg http://a680.ac-images.myspacecdn.com/image...a744501ee87.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
http://img03.picoodle.com/img/img03/4/3/19...36m_9ac69cf.jpg
Опитвам се да изглеждам Ентелегентна с цайсите на един приятел ![]() От едно аграрно парти е снимчицата хихихихихи -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Моите уважения, но не бих окачествил погледът ти на тази снимка като интелигентен. Идват ми други прилагателни на ума.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
^ На твоя ум винаги му идват други прилагателни
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
Ето ме и мен
![]() Снимка 1 - ;P Снимка 2 - WTF? Държа да подчертая че на 2та съм изключително фотогенична хахах! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Държа да подчертая че на 2та съм изключително фотогенична хахах! ![]() Е то с тая Долче и Габана... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 13-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2073 ![]() |
То от това идва яката работа....важното е че е черна ве...е има и малко бяло...може би е време да се замисля дали да не поработя с черния маркер?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
![]() Аз съм тоя зад барабаните! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Снимка 2 - WTF? ааахахахахахаха ![]() ![]() ![]() тая снимка просто си плаче да се монтира на преден план един негърски кур ![]() ^ тва на китарата мацка ли е или малчик гей? щото е трудно да се определи ... -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Ако му видиш лицето ще ти е още по-трудно.
Момче е и очевидно има интересен вкус относно имиджа си. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снимка 2 - WTF? ааахахахахахаха ![]() ![]() ![]() тая снимка просто си плаче да се монтира на преден план един негърски кур ![]() ^ тва на китарата мацка ли е или малчик гей? щото е трудно да се определи ... Надали би ме изплашило... но сигуро съм видяла нещо фрапиращо... като например... някоя гадна хлебарка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Аааа тази от лятото... мястото.... аа... доо него случайно да има един лифт който да води до плажа ?????
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Мне, това е ДО Асеновград :> Малко извън града
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И май имаш котка...
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Знаех си!
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Леле какво сладко ангелче
![]() ![]() -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
У ма Илено ма, кави са тежи ноктйе =О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Мразя тези същества. Как оставят навсякъде косми и дерът с гадните си нокти всичко!!!!!!! А най-мразя дебелите гадни мързеливи котараци които не стават за нищо освен за мятане през терасата!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Кучетата са по-якииии!!! Когато ги убиваш ,поне пищят както си трябва! Муахахаххааааа!!!
![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле какво сладко ангелче ![]() ![]() Живеем в един и същи квартал, не е непостижимо ![]() А за ноктите ми, Александре, много добре знаеш колко вида червен лак имам! Котката ми не дере и т.н. нито хората, нито мебелите. Добро същество е. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Което си е факт,факт си е.Котето е много добричко
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd May 2025 - 02:51 PM |