![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Хехе - пъпешииии
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^^Хахаа ,мноу яка снимка!
Такаа, тия дни се помотах наляво надясно ,та ето ви малко снимки и от мен... ![]() 1.Познайте кой изпъква сред тълпата ...муахахаха ![]() 2.Лелееее колко съм Gothин ![]() ![]() 3. Асеневата крепост !(или поне това ,което е останало от нея) ![]() ![]() Мии,тва е. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
^Хм, ходил си до манастира?
![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^Е,да (въпреки ,че не е много типично за мен) ...обаче не можахме да снимаме нищо от там.
-------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
можеше да си обърнеш пентаграмата наобратно преди да влезеш в манастира
![]() интересно ми е как щяха да те гледат поповете ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ти пък ,изкара ме голям сатанист
![]() Ми,аз си бях голяма атракция и така ,не че много ме грееше, обаче после ми разправяха, че имало доста погледи, подозрително впити в мен (в цялата ни група, всъщност). Просто ебати тъпите хора! Сякаш не виждали метъли... ![]() ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
можеше да си обърнеш пентаграмата наобратно... В случая "пентакъла" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Симонкеееее
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще ти дам аз на теб една Симон
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
/me поръчва два броя - един за неговото другарче Жорко.
Ама как те дразняяя ^^ Туй щото каза нека ни в случайните! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
![]() Helloweencheto по акъл е на 2 и полвина и обича плюшки, много много ги обича! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
...и една от плюшките си я кръстила Дерис?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Helloweencheto, готина снимка
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 4-February 08 Град: София Потребител N: 2575 ![]() |
...и една от плюшките си я кръстила Дерис? Почти позна, имам патка на име Хели (Helloween:)! Aglarana много ти благодаря! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
И аз имам!.....но пък на име Винету (Znepolskł)!
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
аз пък моята не съм си я кръстил още ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Крайно време е да я кръстиш.... Ако имаш нужда от помощ за името, свиркай!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
някой ше ходи ли на Eros Show 2008 бе ![]() цици брадър! ![]() http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6998f9dc35.jpg -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Хаха, осемдесетарски хевиджия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер якоооо,с тия китари....!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Аз една да имах
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
...колко сте много момичета на снимката
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нали, нЕма късокосметсто човешко създание ^^
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
-------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа видиш и Теди и кой ли не, що и тизе не доде?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 24-January 08 Потребител N: 2557 ![]() |
Кога бре ? Дека е било тва :Д
-------------------- нема супер марио, има само смърт
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th May 2025 - 10:41 AM |