![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^ И за какво са ви тези китари... да се подпирате на тях?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Бааа...баси култовата снимка
![]() Обаче Венци с тея цайси из оунзордър ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
^ сега е много по добре
![]() ![]() едит- аз онаези тримата не ги познавам ![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Prayer4eto, Lodborg и Blade Al'Slayer ;p
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
имах в предвид лично
а иначе ги знам , тях трудно човек може да ги пропусне TerminalFrost май не оставяш китарата:) -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
![]() и аз да се изфукам пък ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Ехеееее
![]() Че то остана и басист да си намерим само ... ![]() ![]() Мене са ме виждали лично само с някои от форумците, с които се засякохме мимолетно (покрай Blade'AlSlayer) след концерта на Мейдън. А повечето тук ме знаят задочно ![]() Ще видим кога можем да поправим тази грешка ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
trve kvlt troll
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Днес си подредих китарите като за снимка (без една от тях, защото е в Русе) и много си ги харесах, ето ги:
![]() А ето ме и мен с новото ми ESP LTD: ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Супер са
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Благодаря (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +1
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
|
|
![]()
Коментар
|
|
+2
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ +11 (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ както се казва "ше чекам да ми пееш" в нашият случай да ми свириш!
![]() -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А ето ме и мен с новото ми ESP LTD: Как е китарата? В смисъл напоследък все повече и повече китаристи се прехвърлят на тази марка и то все именити инструменталисти. Явно има защо... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Нямам никакви забележки, очарован съм и не съжалявам, че я купих. Остава само да ми остане време да сменя оригиналните адаптери със Seymour Duncan Viper. Не че има нужда, просто другите ми китари са с тази марка и модел, и съм фен (: Те пристигнаха с китарата, но поради липса на врeме, още не се знае кога ще бъдат монтирани.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
/offtopic
А какво представляват по-точно тези Вайпъри, защото на официалния сайт нещо не мога да ги скивам ![]() http://www.seymourduncan.com/products/humbuckers.shtml -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моя грешка, не знам защо винаги бъркам модела с Invader (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Е ме и мен!
![]() ![]() -Тук съм на изпращането си от гимназията. ![]() maqodeoz, кво стаа колега?! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() тука приличаш на Лука Турили ![]() а па тая последната снимка в по-горното мнение ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
E какво му е на момчето?
Хубави снимки ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Трябва да се обадя на Лука да се видим, защото и друг път са ми го казвали. Жалко, че не свиря като него, но това е друг въпрос (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Давай, ще е интересно
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И ще издадем албум заедно (: Нещо като Cacophony на Marty Friedman и Jason Becker (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ааа тука пасувам, забута ме не знам къде
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th April 2025 - 11:03 PM |