Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Смърт ..., .........
Slash
коментар Feb 19 2007, 12:40 AM
Коментар #31

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Цитат(Dawn^^ @ Feb 18 2007, 05:50 PM) *
Преди седмица обаче дядо ми почина и това коренно промени мнението ми. Сега не мога да си представя, че човек, който е бил до теб и който е представлявал такъв респект за теб, на който си държал топлата ръка ще се превърне в една торба кокали. Не мога да си представя, че всичкото знание, мисли и емоции натрупвани през години просто ще изчезнат ей така... Не знам дори дали да вярвам в задгробния живот, но просто сега, след смъртта на дядо, почнах да мисля, че когато сърцето ти спре да бие това не е края. Просто не мога да го приема...

В твоето съзнание ще остане пример за един достоен човек, малко ли е това? Тези които обичаме са тези, които запомняме. Това звучи добре. wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
peterjohnhenry
коментар Feb 23 2007, 09:14 PM
Коментар #32

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 28
Регистриран: 22-February 07
Град: Огнено
Потребител N: 1913

Може би много хора няма да се съгласят с мен, но мисля, че не ни е дадено да "разберем" какво е Смъртта, още по-малко да го "споделим" с другите.

Всеки е губил близки - мисля, че е важно да остане паметта и радостта от това, че този човек е живял - и това да ни напомня да живеем с отворени очи, дълбоко поели дъх, открито...

Това не означава, че не можем да тъгуваме... Много,
когато човекът е скъп и близък.
Go to the top of the page

+Quote Post

2 страници V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 01:49 AM