![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Цитат Iron maiden - айран с меденки ![]() ![]() Цитат 44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо. Тук има много истински блек-метълисти по тая точка! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Сополфлай А какво ще кажеш за сапунтура, ако си спомняш от един форум.... ![]() кво да ме вбеси бе, хаха, по-скоро ще ме убие от смях ![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
не си спомням
ама летящия сопол е егати попадението ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Доколкото си спомням, пълното изказване беше от сорта на:
"сапунтура не е соуфлай" ...ама не ми се търси -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Някой от тези неща биха подразнили един метъл, но повечето биха го накарали да се пръсне от смях
![]() ![]() Цитат 52. застани срещу него и почни да издаваш нечленоразделни звуци, да си клатиш главата и да привикваш сатаната с ръце крещейки "Хеви метъл!" Доста си е неприятно в учлище някой съученик да те срещне по коридора и да започне да издава такива звуци и да ти ракомаха като ненормален ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
В такива случай звучно го препсуваш тоя който го прави и ако можеш да го понариташ е добре
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Т'ва наистина е доста старо ...помня ,че го четох преди около 2 години .
А т'ва за Меноуър го споделям и казвам и не мисля ,че е баш за начините да вбесиш един метъл. А 2рите "правила" бяха преведените правила на "блек метълиста " нали така ? Всъщност не разбирам какво толкова смешно има в тея неща ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 9-May 07 Град: Шумен Потребител N: 2069 ![]() |
Заглавието трябва да е "64 начина как да си изядеп боя". Такива хора, дето задават такива въпроси обикновено разбират, че е адски трудно да си събират зъбите със счупени пръсти. Но пък автохумора е хубаво нещо. Нека не бъдем толкова критични
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 15-February 07 Град: На края на света...някъде там в безкрая... Потребител N: 1880 ![]() |
Хе хе глупости,тва не би могло да ме ядоса,а само да ме разсмее и да ме накара да размисля -тоя срещу мен в ред ли е?
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
58. Направо превеждай дусловно всяко име на банда която прочетеш както и се постарай да измисляш изключително забавни и смешни имена на истинските групи на който всичките ти приятели да се смеят
но все пак да не ги разбират пример ( Iron maiden - айран с меденки ,Dimmu borgir - Димо боргиев(димитър боргията,Демон бъргър), nirvana - smells like teen spirit (нирвана - миришеш ми на спирт тийнейджърко), Soulfly - Сополфлай), ( имаме по-нагоре и пример за мегадет) ... Tова ме изкърти! -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Според Dragontear и точка 55, Светъл е за смъртна присъда! ![]() Ъ? това не го разбрах ![]() За смъртна присъда е, защото ми чете надписа на тениската на Megadeth Мегасмърт. ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 7-May 07 Потребител N: 2066 ![]() |
"54" наистина действа, пробвала съм го... ама после 2 седмици се криех да не срещна собственика на мешката
![]() -------------------- I'm in love... with a frying pan.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
65. Изпразни му се в лицето.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
[quote name='Dragontear' date='Nov 19 2006, 04:48 PM' post='125246']
Вижте на какво попаднах ...и като се замислих 96% от нещата наистина биха ме вбесили ![]() ![]() ![]() Значи си True metalhead бахахахахахаха [quote name='Sirenia_fan' post='156101' date='May 1 2007, 05:15 AM'][quote name='metalisto' post='125247' date='Nov 19 2006, 05:06 PM']Т`ва някой който задава подобни въпроси трябва да е супер прост, тъп и ограничен. ![]() [/quote] а и да му се яде бой, защото съм сигурен, че поне 50% от метълите биха го набили ![]() [/quote] Тука са яко бруталните метали бойници. Само смешник би тръгнал да се бие за подобни работи. Но както пише горе важното е да си зъл и мрачен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 7-January 08 Град: Бургас Потребител N: 2521 ![]() |
доста добро, не бях го засичала из нета!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
"nirvana - smells like teen spirit (нирвана - миришеш ми на спирт тийнейджърко)"
ААХАХАХАХАХАХАХАХ!!! ![]() Голяма простотия... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Няма да ви развалям веселбата, но ще вметна, че тая тема е доста тъпа и не знам какво смешно намирате в нея!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Пък и темата е старичка.Някои биха ми се сторихи дразнещи, особено това
Цитат Соулфлай-Сополфлай Но някои са интересни. -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 113 Регистриран: 8-September 07 Град: Варна Потребител N: 2322 ![]() |
55. Ако носи фланелка на MEGADETH ти я превеждай дусловно и викай МЕГАСМЪРТ или МЕГАУМРЯЛ ( не рядко срещано ..)
Случва ми се мноооого често. Освен това ме питат защо на тениските ми на Megadeth, Kreator и Helloween има правописни грешки ![]() Когато пратих песен на Кинг Даймънд на един 'метъл', той ми каза "ква е тая опера ве, слушай slipknot!" Мога така цял ден, просто няма смисъл... Повечето правила са смешни, но някои наистина биха ме вбесили. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 25-January 08 Град: София Потребител N: 2558 ![]() |
Хааааааааааааахаххахахахахаххаххаха, няма да съм металист вече...има прекалено много начини да ме ядосват ..хахахахахаха
-------------------- Music is an awful thing...What is it? I cannot understand it. The power of music is to take you to the composer’s inner peace. The one that listens have no choice. Tell me what I thought about while writing these notes. A man is trying to reach his lover, his carriage breaks, the wheels are all in deep mud. She won’t be waiting long. This is the sound of his anger. “That’s it”, as if music says. It’s not what you’re used to listening, not what you expect…but just this…
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Нито едно от тези не би могло да ме вбеси, почти всички са ужасно тъпи (прочети му откъс от Библията?! някой си прави грешния извод, че метълите са или сатанисти или атеисти, виж такива стереотипни изводи могат да ме подразнят като идват от уж метъл ;)). Подразних се от грешно изписаното Black SabbatH в първия пост ;).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз пък се чудя защо маймунката е толкова модерна за аватар тук
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
абе не знам, аз примерно си имам моменти в които побеснявам дори само от един поглед накриво,ама по-често ако ми задават тъпи въпроси се правя на добричка и си подминавам.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 10:20 AM |