![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не е ли лееееко сънена за аларма? Аз смених моята с една известна мелодия от "Криминале"
![]() И като махнах групите, сега всичко живо ми звъни с Flag in the ground. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
The Prodigy - Spitfire.
От няколко години, всеки гсм ми звъни с тази песен. Алармата ми от скоро е това. -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Много Destruction ли слушаш?
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Абе цаката е като влезеш в заведение да вдигнеш всички маси на крак като почнат да ти звънят
![]() Я си качете химна, бе ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 21-September 09 Град: SozOpoL Потребител N: 3574 ![]() |
Edguy - Superheroes(за приятели)
Manowar - Hail and Kill(за семейството) -------------------- Every day sends future to past
Every breath leaves one less to my last |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 17-October 09 Град: София Потребител N: 3595 ![]() |
Rammstein - Main Tail
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 28-October 09 Град: София Потребител N: 3608 ![]() |
Killswitch Engage - My Curse
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Blind Guardian - By the Gates of Moria
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Любимата ми мелодия беше последните 60 секунди от Black Rose Immortal, много брутално.
Преди това с Blinded Colony - Once Bitten, Twice Shy и сега е оригиналната на VERTU. Mелодиите за смс винаги са били некви яки, сега е неква вградена "Horror" -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
със Death - Story to Tell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Аз звъня с Catamenia - Flames
![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 31-October 09 Град: Metal Planet Потребител N: 3612 ![]() |
The Night - Disturbed
-------------------- THE ROCK AND THE METAL ARE FOREVER ,
READ THIS AND REMEMBER , EVERYBODY KNOWS IT'S TRUE JUST OPEN YOUR EYES AND SEE IT THROUGH !!! AC/DC AND METALLICA ROCK THE STAGE , WHILE JUDAS PRIEST DELIVER US THE PACKAGE , FILLED WITH ALL THE HAPPY SOULS WHO ROCK AND METAL LOVES !!! SO , YOU SEE NOW , MY FRIEND , MY GOOD AND LITTLE NERD , THAT THIS IS MORE THAN SONGS , SOMETHING MORE THAN MELODIES ??? THIS IS THE THING , THAT MAKES PEOPLE HAPPY , ALTHOUGH THERE ARE SOME PEOPLE UNFORTUNATELY , WHO THIS MUSIC HATE AND DISRESPECT , AND THING THEIR STYLE IS PERFECT !!! I WILL TELL THEM IMMEDIATELY , THAT THEY MUST STEP AWAY FASTLY , AND MAKE WAY TO THE ROCK KING , WHO WILL NEVER SINK !!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
In Flames - Only for the weak
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
В момента звучи с Amorphis - Light my fire
Харесва ми ударното начало, пък и ми е весела. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Ахх моя звъни с Blooddrunk на COB..
![]() ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Моят звъни с една мелодийка от саундтрака на WarCraft 3.
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Звъни с Wintersun - Death and the Healing. А иначе се будя с Amorphis - Vulgar Necrolatry.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Mike Oldfield - Tubular Bells
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 13-September 08 Град: Spain Потребител N: 2979 ![]() |
Five Finger Death Punch - HARD To See
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 3-February 08 Потребител N: 2571 ![]() |
С файла C:\WINDOWS\Media\Windows XP Startup.wav.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 20-December 09 Потребител N: 3674 ![]() |
С Black Sheep на Sneaker Pimps и Bleed на Angel Dust
![]() -------------------- Тръгнах на пътешествие, а се върнах към себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Пак с парче на DT, само че новото - Dream Oblivion.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Класическата на Нокия xD
-------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Machine Head - Crashing Around You
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 22-December 08 Град: Благоевград Потребител N: 3166 ![]() |
Bloodbath - The Ascension
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
То е от темата ми на телефона, мързи ме да сменям мелодията, а пък е яка и без това^^
Judas Priest - Worth Fighting For -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Алармата ми е на Unearth - March of the mutes
Смси со Heaven shall burn - Counterweight Звънене - HateBreed - I will be heard -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Tyr - Sinklars visa не мога да й се нарадвам още
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:45 PM |