![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 20-December 06 Потребител N: 1743 ![]() |
Тоя е пълен смешник!!!!!
-------------------- HEAVY METAL-F O R E V E R.............
От жената се отказвам от HEAVY METALA-НИКОГА............... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Тоя е празен смешник!
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
и аз не го харесвам особено
има само едно парче което ми допада и то е fight song иначе съм слушал почти цялата му дискография -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
От начало го харесвах след 2 месеца разбрах,и съжелявах,че е пълен идеот.Петни името на метала.
Антихрист I push you fingers into you ass!!! -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1697 ![]() |
Не петни изобщо метъла, защото той не свири метъл. Неговият стил произлиза от готик рока, дет рока и индъстриъла, така че, на който му се слуша метъл, да не слуша Marilyn Manson - но това не значи, че музиката на Marilyn Manson е лоша.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Mаrilyn Manson има поне три убави песни....от които едната е кавър
Sweet Dreams The Beautifum People Ka-Boom Ka-Boom |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-August 07 Потребител N: 2273 ![]() |
ако може някой да ми помогне ще бъда безкрайно радостен
Търся resident evil main theme, която е на менсън, но разбрах и е сигурно за специално и забранена версия от 20 мин и 200МБ, в която е сложен ултразвук, който предизвиква страх в човека, поради отделяне на ендорфин и адреналин. Мой приятел ми разказа,че я е имал, но я е теглил и трил отдавна Мерси предварително |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Определено не се кефа на тоя "човек" и цялата му "група".
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2124 ![]() |
Скоро ми се наложи да превеждам текстове на песни и започнах с някои негови. Като се заслушаш наистина си заслужават. Особено текстовете в новия му албум за невероятни. На места са леко безсмислени, но само за тези, които мислят повърхностно. Определено мисля,че пресъздава чувствата си в песни и го прави много добре и успява да повлияе на хората.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-August 07 Потребител N: 2273 ![]() |
ъ, някой да има идея все пак?..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Търся resident evil main theme, която е на менсън, но разбрах и е сигурно за специално и забранена версия от 20 мин и 200МБ, в която е сложен ултразвук, който предизвиква страх в човека, поради отделяне на ендорфин и адреналин. Да, това е от саундтрака на Заразно Зло. За какъв ултразвук става дума? Аз знам само за една версия на тази песен, и тя не е повече от 5 мин. ? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ултразвук може да се сложи във всяка песен, той не се чува, но влияе на организма. Това е специална версия, просто. Със сигурност съществува такова животно, а не филмирам
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
не ми е от фаворитите и няма да ми бъде. Клипчетата му ме забавляват много
![]() Така де... смешни са ми -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не се спряхте да говорите гупости. Тук, дори приятели ме разочароваха. Оценете този музикант или не се занимавайте с него. Всеки може да праска заучени фрази, прочетени из световни форуми - за смещен имидж, за това дали си вярва, за това, че е грозен, бездарен и какво ли не.
и Нека не ви напомням как изглежда един Shagrath в очите на нефен на тази музика. Не малко хора ще се намерят да ръсят малоумия и против Боргир и против други музиканти. Чуйте музиката. Онази част от саундтрака на Резидънт Ивъл, композирана от Менсън се състои от 3 или 4 трака-съвсем нормални индъстриъл инструментали, с хорър атмосфера. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Че кво му е на Shagrath по отношение на външния вид?
![]() Че той покрай Менсън си е направо красавец. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Менсън е пич, концерта беше велик, който не го харесва да не го слуша, който не го харесва и плюе по него да се ебе.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
който не го харесва и плюе по него да се ебе. а може ли тебе да те ебе? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 4-April 07 Град: Варна Потребител N: 1997 ![]() |
Менсън никога не съм го харесвала, нито музиката му, нито външността му... особено като видя външния му вид се отвращавам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
който не го харесва и плюе по него да се ебе. а може ли тебе да те ебе? не, не съм си го намерил на пътя че да го пъхам къдет ми падне Ето за това говорех, Rest_in_paiN си казва че не го харесва и толкова. Така се прави. От там нататък като започне някой да се обяснява за някой колко бил отвратителен и гнусен и не можел да го понася и искал да го убие - с чарпака в тоалетната, кат не те кефи не го слушай. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 11-August 07 Град: Nowhere Потребител N: 2275 ![]() |
Едно бивше гадже харесва много Менсън и заради него си купих и аз билет за концерта (за да бъдем заедно, сещате се
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Абе бтв, и на мене взе да ми писва. Всъщност не съм си го пускал от векове. Може би е било само житейски период който съм надживял...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Менсън е отрепка. Благодаря за вниманието.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Точно две песни му харесвам - Sweet Dreams и Heart-Shaped Glasses. То едното даже е кавър. Мъчил съм се да го прослушам, но не става, не ме грабва и тва си е. Обаче съм далеч от мисълта да го ненвиждам, псувам и т.н. Не е моята музика -> не я слушам, пък камо ли да я флеймя на ляво, на дясно.
![]() Обаче сценичното му поведение, външния му вид по концерти и имиджът му като цяло, ми е малко...абе смешно е силна дума, но за по-подходяща не се сещам. Струва ми се, че повечко парадира с тези работи. Със сигурност не ми влиза в предствавите за чак такава скандалност, както се опитват (опитвАХА по-скоро, защото и той, човекът не успя нещо да задържи вниманието около себе си достатъчно дълго). Просто да си бъркаш в гащите, облечен в някви рязани кожи и да пишат по вестниците как си искал да си махнеш ребрата да си правиш свирки, пхах, настина, привлича внимание за известно време, но от моята гледна точка далеч не е нещо особено или странно. ![]() -------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
В началото му се кефех,ноо..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Един мой приятел, най-големият фен на Менсън, който познавам, ходил на концерта и останал разочарован.По неговите обяснения очаквал някакви по-зрелищни изпълнения, а не само едно "секси" сваляне на тениска.
![]() Мен единствено нещо, свързано с него, което да ме кефи, е май вече ех-жена му ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-June 07 Потребител N: 2136 ![]() |
(все пак ако трябва да избирате между Мейдън и Менсън...). хахаа кфо беше тфа бе ти сравни Тиранозавър Рекс със мравка ве ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Едно бивше гадже харесва много Менсън и заради него си купих и аз билет за концерта (за да бъдем заедно, сещате се ![]() ![]() Това да харесваш някой изпълнител само заради гаджето си е изключително малоумно. В интерес на истината доста момичета познавам, дето имат гаджета, които слушат Менсън. Интересна тендненция. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 121 Регистриран: 17-June 07 Град: гр. София Потребител N: 2140 ![]() |
![]() ![]() -------------------- †I see hell in your eyes
Taken in by surprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside† ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Не мога да го понасям е меко казано!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 08:06 PM |