![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-May 09 Потребител N: 3437 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 29-January 06 Град: Diskordia Потребител N: 1133 ![]() |
В кое студио работи този?
-------------------- http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif
The prison system, inherently unjust and inhumane Is the ultimate expression of injustice and inhumanity in the society at large. Those of us on the outside do not like to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are. And they are intimately locked in a deadly embrace with their human captives behind prison walls. By extension, so are we. The terrible double meaning is thus imparted to the original question of human ethics "Am I my brother's keeper?" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Butterfly.
-------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз обмислям си цъкна едно дръво.
Ще видим кога обаче. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-June 09 Потребител N: 3468 ![]() |
имам 2, решила съм какво ще представлява и къде ще е третата (надпис на арабски на стъпалото), само остава да измисля какво искам да пише
![]() едната ми е на кръста от преди 3-4 години, когато все още не беше толкова банално да имаш татус точно там. другата ми е на няколко месеца, все още нямам снимана - на някво странно място е, което е гранично - яйчник и бедро ![]() и двете татуировки значат нещо за мен - най-малкото изразяват безумната ми страст към древен Египет. едната е тук *стара и кофти снимка*, а другата е окото на Хор с 666 в зеницата. голяма краста са тия татуировки... убедена съм, че като си направя следващата, вече ще почна да мисля за тази след нея. поне не ги правя импулсивно и наистина си имат символика и значение за мен - обмислям си ги старателно. лошото е, че скоро ще свършат не до там видимите места ![]() -------------------- Music is not what you listen, but who you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Кач пара даде за тази на кръста?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 23-June 09 Потребител N: 3468 ![]() |
беше отдавна, както казах. взеха ми 70 лв.
-------------------- Music is not what you listen, but who you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Аз мисля да си сложа това,във връзка с пристрастията ми към групата
![]() ![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Фльор де лис ли ще си рисуваш, че не ти виждам картинката?
Дали няма да те мислят за някакъв скаут ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
^ Да, защото това беше символа на Stratovarius. Новият им символ е компас във формата на звезда, така че се колебая между двата варианта какво да си татуирам
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Лесно е.
Не си татуирай Стратовариус. Или пробвай с някоя цигулка... би било яко. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
Привет от забвението !
Искам да ми кажете някое студио където мога да си направя временен татус в София? -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
В търсене на пътя се загубих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Аз знам само на НДК че правят
-------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Преди 3-4 години бях побъркана на тема татуировки,имах планове за поне 10 такива с различни размери на ралични части от тялото.Най-абсурдната ми идея бяха ангелски крила на почти целия гръб,добре че се отказах своевременно.Сега ако ще си правя,мисля да бъде
![]() ![]() ![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
За който се интерисува тук съм качил папка с 15000 модела татуси.
http://dox.abv.bg/files/dw?a=9ec422fdc4 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Hero Of Sand ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 760 Регистриран: 20-June 07 Град: у нас Потребител N: 2153 ![]() |
unheard_lullaby къде на НДК?
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам предвид в градинката на НДК
![]() -------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
Не нагажирам никого с това, което ще кажа, но не си представям нищо от онова, което видях в папката на conguestadors... Никаква естетика и красота. Може би някой ден, когато съм достатъчно дорасла, за да отбележа нещо върху себе си ще го направя..., но за сега съм склонна на много чести и резки промени в поведението си, така че... нищо не се знае. ;д
Бих си татуирала може би ... някога само надпис. :> Но такъв, че да не може да се разчете от никого. Ако ще е татуировка, ще си е за мен. И няма да е пеперудка, зайче или коте. ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хрис, ще питам жената къде си я е правила.
Химера ако намине тук също може да сподели уиздъм. Иначе по Витошка, от лявата страна ако ходиш посока НДК имаше преди едно студио хич нелошо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сашо незнам но първият човек за когото се сетих беше ти, даже мислех да ти звънна да питам!
Мерси много за информацията предварително! -------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Витошка като тръгнеш от съдебната палата, първата табелка на която пише tatoo, близо до пицария трол.
Не знам за качеството, жената е доволна, но сигурно има и по-добри студиа. Chimera изчакай и тя да сподели, пък да можеш да сравняваш :п -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер, Мерси много Сашо !
-------------------- Всеки мой път тръгва от сърцето ми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
На Витошка като тръгнеш от съдебната палата, първата табелка на която пише tatoo, близо до пицария трол. Не знам за качеството, жената е доволна, но сигурно има и по-добри студиа. Chimera изчакай и тя да сподели, пък да можеш да сравняваш :п Там си прави няколко татуировки и един приятел. Той е много доволен. Аз лично смятам, че можеше и по-добре и по-евтино. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Цашу, аз че ще споделя, ще, но нямам идея дали там правят временни татуси
![]() Значи в Бътърфлай студио бях аз (ул. Мальовица 3, първата пряка преди пазара на Попа), доволна съм, пича има ръка за рисуване, пък и цените ми се струват приемливи. Затрила съм мобилния, но мисля, че този е действащ 02 98 666 85 - звънни и попитай, ако те мързи да ходиш ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Много се радвам на татуировки.
Аз имам на Рамото едно слънце, подобно на онова на Годсмак ![]() ![]() -------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
http://tatoo-bg.net/Tatuirovka-Salamandar.html Вярно ли е това, че причиняват рак? Искам да си направя някакво гущерче, саламандър може би или феникс, не цветна разбира се.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Да, който си направи татос умира в неизбавими мъки до ден два...
![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^Офф
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ако те е страх, провери дали си алергична, пък за рака.. господ го решава, знаеш ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 10:41 PM |