![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Всъщност ще е добре според мен да се направи една тема, където да се пише само за яки разпаднали се/ъндърграунд банди, които има защо да се чуят. Колко добри групи са си заминали ей така, без да се чуе за тях... Ако искаш направи ти, че сега ме чака бая биохимия за учене
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Има нещо подобно - щрак.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Дисмембър нямат нищо общо с мелодик-а. Това, което търсиш, е, да речем, Entombed (въпреки -'н'ролл елемента), че, ако щеш, и Unleashed (въпреки по-"студеното" усещане).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Търся ЯК ню метъл, ще съм благодарен, ако препоръчате нещо.
П.П. Аз си намерих вече, Sikh - французи, направо ме изкъртиха с музиката си. Тук (youtube) може да ги чуете, забиват здраво ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нещо подобно на Deadsoul Tribe? Деба, що ми мясат на Psychotic Waltz..
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Може би защото един човек е мислил музиката и за двете групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Верно ли, не се досетих деба... ма темата е за друго.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Често ги сравняват с Tool. Ако не си ги слушал до сега - пробвай.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Всъщност ще е добре според мен да се направи една тема, където да се пише само за яки разпаднали се/ъндърграунд банди, които има защо да се чуят. Колко добри групи са си заминали ей така, без да се чуе за тях... Ако искаш направи ти, че сега ме чака бая биохимия за учене ![]() Добра идея, ще направя ако искате, но Маго де Оз беше пускал нещо подобно (и нямаше особен интерес... а трябва!) on: (най-вероятно ще си намеря сам, като имам време, но) нещо подобно на Graveland (няма значение кой период) някой да каже... ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Вероятно си чувал Lord Wind, но аз все пак да кажа. И това е проект на Rob Darken, като в него атмосферичното/ембиънт начало, залегнало в нещата след "Immortal Pride" на Graveland, е развито до крайност.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Слушал съм го, но благодаря.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Hellveto можеш да пробваш - друг култов проект от Полша.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Препоръчайте разни пънкове,по възможност отделни яки песни
![]() Като споменавам,че зася от пънк-а слушам : The Offspring - The Kids Aren't Alright Rancid - Old Friend Rancid - Lock, Step & Gone The Clash - London Calling Bloodhound Gang - Along Comes Mary The Vibrators - Baby, Baby -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко съм слушал от този стил, но пробвай шотландците The Exploited.
Не знам дали са като групите, които слушаш, но са изроди. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Bad Religion мисля, че доста ще ти допаднат
http://www.youtube.com/watch?v=NPSJTVB3UAA Тази песен си е тотална класика ![]() А това е по-голямата класика на Agnostic Front ![]() http://www.youtube.com/watch?v=SNBlYgIQKp8 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ае, заеби тва, хващай Madball, Discipline & etc.
pedigree га доде *гардиънсъффейт* също ще ти каже :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Мерси на всички,които отговориха
Bad Religion най ми допаднаха от сите изброени.Infected настина е страхотна и не само тя. The Exploited oт това,което чух не ми хареса въобще,същото може да се каже за Agnostic Front,a Madball, Discipline не съм ги чул още -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
чуй значи NOFX и Anti Flag щом Bad religion те е изкефило.
http://vbox7.com/play:727734be http://vbox7.com/play:bdf5600c ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Предложете някакъв добър неокласически рок или метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Чуй Warmen, Outworld, Jason Becker.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Благодарско!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Препоръчайте групи като... Wolfchant
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Windir, Manegarm, Svartsot, Einherjer, Thyrfing, XIV Dark Centuries, Menhir, Kromlek...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Други тези всичките да ми известни ^^" иначе благодаря все пак : )
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Явно си покрил основните неща.
Пробвай "Of Myths And Legends" на Black Messiah, ако не си. Heidevolk издадоха два прекрасни албума. Предполагам, че първите неща на Mithotyn също са ти познати. Дали си слушал Runic, Heol Telwen и Ancient Rites? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко до тук съм слушал и имам.След сек ще дам скриинове кои групи имам вместо да пиша по 1000 поста "Имам/Нямам"
screen1 screen2 screen3 screen4 screen5 screen6 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така като гледам, добра колекция си заформил.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем слушам само 3 основни жанра и те така. Иначе, който има идеи за нещо подобно на Wolfchant, че дори и да не е подобно, но да е viking/folk/pagan да каже : )
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
То ти си изслушал сигурно повечето неща в жанра, разшири малко кръгозора :п
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 08:20 AM |