![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 11-February 08 Град: София Потребител N: 2588 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^Т'ва като го чух и ми се дослуша Suffocation. ^^^The Cure не ги понасям.
![]() ![]() ^Е, тва е, което търсих. Мерси ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е оти не аресваш Курето О.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Нещо ми бъркат в мозъка - музика, визия, абсолютно всичко. Всъщност Bad Religion са единствената пънк група, които ми влязоха под кожата, има нещо специално при тях, не са като другите
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е те са си алте-рокъ.
От коропънка ако тръгнеш мини през Sick Of It All - всички неща са им яки. Според мен яко ще те накефят..Даже има едни кораджии като за Абидос - прогресари :Д -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Истината е в Discharge.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Ахаха, не, за друго ставаше въпрос.
Знам ги Gojira. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Tърся нещо като Tenhi! Меланхолично, много тъжно и красиво като тяхната музика!
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 79 Регистриран: 13-February 09 Потребител N: 3260 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Of the Wand and the Moon също е прекрасен проект...
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Eдин глас и от мен за Of the Wand and the Moon, това си е направо задължително...Raven night, take me home...
Empyrium вече далеч не правят толкова 'спокойна' музика, но да, пак ще свършат работа - там меланхолия има колкото искаш, страхотен дебют. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е вие сте тръгнали точно пък на Монолита да му ги казвате тези групи
![]() Само Уарал може да не си ги чувал, брате. Vali съм сигурен, че ги знаеш, а това също е изключителен проект...пускай ги тях. Или Сол Инвиктус, де да знам.. Защо Емпюриум да не правят спокойна музика "вече"? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Silent Civilian трее се чуят вс пак екс вокала на spineshank я е напраил групицата. Пък и китарите им режат глави хахахах
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Съмняваш ли се? Of the Wand and the Moon също е прекрасен проект... Of The Wand And The Moon е уникално. Колко време съм циклил на Gal Anda само аз си знам Eдин глас и от мен за Of the Wand and the Moon, това си е направо задължително...Raven night, take me home... Empyrium вече далеч не правят толкова 'спокойна' музика, но да, пак ще свършат работа - там меланхолия има колкото искаш, страхотен дебют. Емпириум са много сантиментална група за мен. Почти цялото ми юношество мина с техните албуми. Особено с "Weiland". Уникален! Е вие сте тръгнали точно пък на Монолита да му ги казвате тези групи ![]() Само Уарал може да не си ги чувал, брате. Vali съм сигурен, че ги знаеш, а това също е изключителен проект...пускай ги тях. Или Сол Инвиктус, де да знам.. Защо Емпюриум да не правят спокойна музика "вече"? Брат и Уарал ги знам, макар че ми ги препоръча един авер дето хич не съм предполагал, че им се кефи, а именно Фолклордът! Хора, има един проект Фьорд. Само акустики, лудница. Някакъв американец мисля, че беше, ама яко в ъндърграунда. Обаче не и за мен. ![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Pero Defformero - братя сърби едни.
Препоръчвам горещо на всички необременени търсачи на ново, интересно и уникално звучене. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метни очо у фолк метъло темата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Не знам що точно предния път се отказах да ги препоръчам, но, мамка му, трябва да чуете Into the Moat. За много крайни типове е, ама по-як дет/маткор не бях слушал. И от Ion Dissonance ме кефят повече, а за да кажа това, значи...
Чух за тях преди година някъде, ама наскоро ги заслушах покрай втория им дългосвирещ и направо си подпрях далака с челюст. Слушайте, 'орица, не се чудете ---> http://www.myspace.com/intothemoat -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Тиха меланхолична музика, подобна на Benjamin Ann и Erik Enocksson (вижте ги в Jew Tube).
...Anyone? Мисля да заебавам метъла и да минавам само на такива хави. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Yann Tiersen слушал ли си? Цък, цък и цък за Ютюб, щом оттам слушаш. Човекът, написал невероятния саундтрак на невероятния филм за Амели Пулен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, не слушам от тубата, просто - ако някой не ги е чувал, пък може да помогне.
Звучи прекрасно! От кои албуми са тези? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
"La plage" е от "Les Retrouvailles", "Rue des cascades" (второто клипче, на което пише "way home", не знам защо) е едноименното парче от "Rue des cascades", а последният клип е от споменатия саундтрак на "Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain". Имай предвид обаче, че човекът свири на още един куп инструменти (цигулки, акордеони, китари и т.н.), така че албумите му не са само на пиано.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, ясно, сега дърпам - ще се слуша утре по дългия път към Русе... 100% ще му чуя и другите неща, мерси!
![]() Сега слушам и Gustavo Santaolalla - адски красива акустична китара... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Black Sabbath - Planet Caravan.
Кажете някоя група, която прави песни в такъв стил, че не съм запознат с тия psychedelic рок неща ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Търся си групи със звученето на Degradead
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
От Soilwork са доста вдъхновени, така че можеш да пробваш тях, ако не си. Иначе стават и Within Y, Blinded Colony, The Duskfall - въобще групи с модерна мелодет ориентация.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Soilwork са ветерани. За тях няма какво да кажа, освен че са връх в тази музика. Тях ги имам и ги слушам, но за другите, мерси.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чуй Dimension Zero и Lost Dreams.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 10-April 09 Потребител N: 3351 ![]() |
Дайте нещо от типа на Souldrainer, Amon Amarth и/или In Flames. Че от месец и нещо насам съм все на тия групи, а в замундата няма търсене по жанрове. Не че са лоши, но накрая омръзват.
П.С. Слушал съм Арк Енеми - не ме кефят, тъй че ги прескочете. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 07:38 AM |