![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Aborted хубаво, ама като кои албуми?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Нещо като Spider Crew...
-------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 12-June 10 Потребител N: 3859 ![]() |
Групи като Periphery?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
Французите GOROD. И по-специално новия албум - A Perfect Absolution
Също и шведите Scar Symmetry, които вероятно са известни на всички тук. -------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Нещо като Swallow the Sun (без Daylight Dies, тях ги знам)?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Препоръчайте нещо като "Rastlos" на Finsterforst. Имам предвид точно последния албум, защото колкото и да са яки предните, има моменти, които не харесвам. Отклоненията в стил "пиянска вечеринка в местната кръчма" (което си е нещо чудесно по принцип) не ме радват, а и "Rastlos" звучи някак по-мащабно.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Нещо като Swallow the Sun (без Daylight Dies, тях ги знам)? http://www.youtube.com/watch?v=tDoGyw0TuIM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
Препоръчайте нещо като "Rastlos" на Finsterforst. Имам предвид точно последния албум, защото колкото и да са яки предните, има моменти, които не харесвам. Отклоненията в стил "пиянска вечеринка в местната кръчма" (което си е нещо чудесно по принцип) не ме радват, а и "Rastlos" звучи някак по-мащабно. Пробвай тези: Hammer Horde - 2012 - Vinlander Skálmöld - 2012 - Börn Loka -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
^ Преслушах ги, благодаря ти!
"Vinlander" ми хареса повече, но не бих отказал по-"епично" звучене. ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 12:41 PM |