![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-March 11 Потребител N: 4056 ![]() |
Защо са всички толкова еднакви.. дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле.
Едни и същи тениски,едни и същи групи.. едни и същи прически... един и същ манталитет. Изяждат един и същ албум всеки ден... и си губят времето по скамейките със двулитровка Ариана. Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Защото са на 15?
Иначе, сериозно, не смятам, че положението е такова, каквото го описваш. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
^+1
P.s.Лично пия Kamenitza ![]() -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Аз пък си мисля, че пусналият темата е на 15.
Цитат дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле. Еми така е, ти в момента се опитваш да направиш същото. Кажи с какво се различаваш ти от тях? Ти да не искаш само ти да си фен на дадена група и анатемосваш всеки, който е с тяхна фланелка? Това за прическите ме разсмя, бих искал да разбера какви са тези еднакви прически. За манталитета съм склонен да се съглася, но като погледнеш българина като цяло... Не знам какво лошо намираш в това да се изтегнеш на 1 пейка с приятелите и да обърнеш по 1-2 бирички (ест. не ариана). Предпочитам това отколкото да се набия в някакво задушно заведение. Аз нямаше да слушам тази музичка, ако не изпитвах някакви емоции към това, което чувам. E не точно страст, нея си я паза за някоя млада дама. К'ви предрасъдъци и невежество ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 20-March 11 Потребител N: 4056 ![]() |
Аз пък си мисля, че пусналият темата е на 15. Цитат дори и в опитите си да се докажат като индивидуалност, става по-зле. Еми така е, ти в момента се опитваш да направиш същото. Кажи с какво се различаваш ти от тях? Ти да не искаш само ти да си фен на дадена група и анатемосваш всеки, който е с тяхна фланелка? Това за прическите ме разсмя, бих искал да разбера какви са тези еднакви прически. За манталитета съм склонен да се съглася, но като погледнеш българина като цяло... Не знам какво лошо намираш в това да се изтегнеш на 1 пейка с приятелите и да обърнеш по 1-2 бирички (ест. не ариана). Предпочитам това отколкото да се набия в някакво задушно заведение. Аз нямаше да слушам тази музичка, ако не изпитвах някакви емоции към това, което чувам. E не точно страст, нея си я паза за някоя млада дама. К'ви предрасъдъци и невежество ![]() Браво бе, страшен аргумент. Значи и аз съм на 15 сега... и ти си на 15 тогава! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Твоите аргументи бяха нулеви. Ако търсиш място, където да блеснеш с интелект, върви в teenproblem.
P.S. Ей така някой като почне да пише супер сериозните теми без дори да благоволи да каже кой е и откъде е, просто най-обичам... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахах това си е лична преценка дали ще казвам или няма. Зададох въпрос. Ти ако искаш ми отговаряй или е по-хубаво да се заядеш
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е форум с някакви установени порядки... А ти се правиш на интересен.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
xHANDSOFMERCYx, пич, какъв ти е проблема с тениските, прическите, бирата и манталитета. Щом на повечето хора това им харесва, ще го практикуват и така ще изглеждат. На теб някой да е дошъл и да ти е казал "ей не ми харесва, че се обличаш така, пиеш такива неща, слушаш такива групи" и прочее?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=10879 и без това има нужда от малко съживяване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Цитат Къде се изгуби страстта? Ако въобще е имало такава. Така ли ще е за винаги? Обргадени от предразсъдъци и в невежество. Ах,не искам дори и да знам на колко години си,но на колкото повече,толкова по-зле за теб...След известно време да не вземеш да пуснеш някоя тема за ритуално самоубийство,или нещо такова.Живота е такъв,какъвто е...Ако имаш желанието да го промениш,тук не мисля,че е мястото.Излез на улицата и задавай въпроса на всеки средностатистически българин.А това с биричката ме уби,сега и нея ли трябва да я заклеймим като част от упадъка на българския народ?Я малко по-сериозно отношение към една толкова стара напитка.Кока-Колата е по-опасна за съсипването на ценностите ни(не ме питай как,защото незнам и никога сигурно няма да разбера).Дебил ще си остана до края на живота,не заради бирата или държавата,или управниците,а защото така ми е по-лесно да живея,предполагам всеки избира по-лесния начин на живот ![]() П.С. Ако наистина си на 15 години,тогава:"Не се сдухвай,пич.Само далеч от бръснарски ножчета и 30 seconds to mars." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
Защо аджеба, "бръснарските ножчета" са в главите на всички подрастващи???
![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Ако съм разбрал правилно,човекът е искал да каже,че истинската индивидуалност и неповторимост не идва от дрехите,музиката и др.Виждала съм много хора,които слушат даден муз. стил само за да са 'различни'.Такива хора много обичат да афишират принадлежността си към избраната музика чрез тениски,плакати,вериги,прически,поведение и др.Те формират стадо - група хора,които искат да са различни,но всъщност не са.И така им е удобно.Точно те създават стереотипните представи за различните субкултури.
Та xHANDSOFMERCYx не обижда по принцип носенето на тениски,пиенето на бира и албумите.Той не е доволен от извършването на тези дейности от т.нар. позьори,които се занимават с тях само за да бъдат възприемани като 'метъли','пънкари','емота'...Истинската уникалност идва от ума,не от дрехите. xHANDSOFMERCYx(ако правилно съм схванала идеята)не е успял да се изрази подходящо и вие веднага го подхванахте. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
"огнено оченце", напълно те подкрепям в твърдението ти. Все повече хора, в стремежа си да бъдат различни, всъщност стават безлични... Но какъв пък е смисъла да се терзая заради някакви телета, следващи пастира си сляпо... Това си е тяхна работа и мен не ме засяга. Като искат, нека са си малоумни телета.
-------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:51 AM |