![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^А за масла и филтри тотално забравяш ;Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Защо, никът ти да не е Slashy's Girl? ![]() Следващият път, може би. ;d Ще видиш, че така ще стане (пожелавам ти го де, да ти купят любим модел Ауди). Що да харчиш, ще изискваш! Ти си с едни гърди напред в еволюцията! Да, прав си. Като има кой да купува, що не? ![]() Ей такава искам - чисто черна, ама ако може с номер ''9999 '' ![]() http://autoblog.bg/data/gallery_images/22/p_22770.jpg -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 30-September 10 Потребител N: 3953 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Аз! Не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Защо да няма хора с мерцедес тук. Ние сме някакви клошари ли?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Много ми е интересно как точно ти ще се сгънеш в такова купе.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Защо да няма хора с мерцедес тук. Ние сме някакви клошари ли? Добре де, нека тогава си кажат кои са. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Е как да не се влюбиш! Може би за теб не е подходяща, но за приятелката ти ще бъде добър избор. Колата е малка - идеална за градски условия и то в такъв трафик като софийския; икономична е - среден разход около 6л/100км (градско 6-6,5; извънградско около 5). Основен недостатък е, че няма възможност да вмести големи хора и малкият багажник. Но като цяло не е по-лоша от останалите марки от същия клас. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^ Много ми е интересно как точно ти ще се сгънеш в такова купе. ![]() Как? Махам предната седалка и сядам на задните. ![]() ![]() Отпред - доста широк, краката ми не опират никъде, а отзад като седях (с още един двуметров индивид до мен) също се оказа изненадващо комфортно. Явно има някаква тенденция напоследък малките автомобили да бъдат просторни. Една Skoda Superb например, която е около два тона и ебахти кютука отред е направена така, че краката ми да осеществяват контакт с всяка част от интериора. Иначе докато карах шофьорските курсове бях на ето това: ![]() То е същото като Fiestа-та - много удобно. Естествено преди това трябва да пооправя настройките по седалката/кормилото. Напоследък ми прави голямо впечатление учестеното движение на Toyota Tundra из столицата, имайки предвид размерите, поддръжката и горивото на този поамериканчен японец. При все, че все още няма компании, които да го продават в серийно. Трябва поръчка... oт Щатите... Все пак - евала на Toyota, но това до известна степен е разбираемо като вземем предвид, че бият General Motors по продажби в Щатите. Още едно доказателство е Toyota-та Land Cruiser, но V8 версията: ![]() Стандартния Land Cruiser пък е един от най-масовите джипове у нас. -------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Ленд Круйзера си е ацкия джип. Много ме кефи. Жалко, че никога няма да мога да си го позволя.
![]() в най-добрият случай да си взема една полицейска астра и тва е. разбирам се някъде с нея и до там. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Защо да няма хора с мерцедес тук. Ние сме някакви клошари ли? Добре де, нека тогава си кажат кои са. ![]() Ти от мерцедеси ли се впечатляваш? В момента колата която карам не отстъпва по нищо на един мерцедес. Още повече, вече никога не бих си купил кола със задно предаване. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още повече, вече никога не бих си купил кола със задно предаване. Ако е Porsche - да идва насам! ![]() Иначе, conquestadors, какво не ти хареса в колите със задно? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Порше е страхотна кола, но тук говорим за коли за ежедневието.
Не обичам коли със задно предаване, защото съм се въртял два пъти през зимни условия, пък и доста пъти съм закъсвал на сняг. Аз си имам вече колата за която съм мечтал и за мен това е идеалния вариант за всякакво време. Говоря за Субару Легаси. Изключително голяма семейна кола с невероятни ходови качества и уникално надежден двигател. Поведението и на пътя както и надеждната и механика я прави за мен по - ценна от всеки един мерцедес. А жена ми кара една Фиеста XR2 с 135 коня, дано не се утрепе някъде, щото последно време гледам, че бая я по натиска. Иначе моята голяма мечта е Subaru Impreza WRX STI!!! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Прекаленият култ на българина към Mercedes по-скоро ме отблъсква (иначе съм убедена в качествата на колата), а предпочитанията ми се насочват към други марки автомобили, съчетаващи едновременно нестандартни форми, комфорт, поносим разход и т.н.
Предно или задно предаване ![]() Аз съм си заплюла това за следваща кола ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички модели на Субару са 4х4.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А не, аз говорех за това, което аз предпочитам. Определено нещо такова ще ми свърши работа.
![]() А ти мислеше за Mazda някаква, отказа ли се? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз я мислех за жена ми, но и взех Фиеста.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре си направил.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Фен съм на немските машини: VW, Audi, Mercedes, BMW...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Не обичам коли със задно предаване, защото съм се въртял два пъти през зимни услови Явно настъпваш бая ![]() Аз 4 години карам със задно и не съм имал абсолютно никакви проблеми. А Легаси също съм карал (май 2004 се водеше) и е животно!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте!
http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искате малка и удобна кола за градски условия, която да си прави въргал с повечето огромни мерцедеси и всякакви други изгъзици, спадащи в категорията "супер кола". Това е колата която търсите!
![]() Това "мъне", с 1.5 литров двигател, крие под капака си 150 конски сили и турбина, които спомагат както за доброто ускорение на тази малка осица (7 сек - 0/100км/ч), но и за максималната й мощност (зададена от производителя) 210 километра в час. На досатъчно дълъг път този анаболен изрод може да изпраска дори и над 210. Всичко това е окомплектовано в 1100 (приблизително) килограма, което прави това Мицубуши невероятна малка кола със спортен характер. Colt CZT разполага със спортно окачване, стилен интериор и достатъчно място (отпред) за мутирали индивиди. Цената е около 36 000. От същия клас се срещат VW Polo GTI, Ford Fiesta GS, които са също толкова привлекателни и същевремнно агресивни копелета, колкото японският си колега. Иначе - ебахти колата. Насрах се от кеф! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте! http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 Приятелю, няма да ти казвам колко коли съм сменил до сега, но бройката е фрапираща. За мен колата е само една и тя е 4х4. Затова карам Субару и вече не смятам да сменям марката. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Задното задвижване е много по-добро, милички. Четете и се образовайте! http://forums.mbclub.bg/index.php?showtopic=11224 Не знам какво му е по-доброто, но досега не ми се е случвало да се въртя зимно време с кола на предно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Абе, някой да има впечатления от последната C-класа (W204)?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами какво впечатление? Типичен Мерцедес, добра возия и динамични качества. Става въпрос за C 220 CDI BE (170к.с.) 2009 г. модел. Сравнително икономична, около 8 градски разход и натъпкана с глезотии. Имам приятел с такъв модел и веднъж му го бях взел да ходя до София с него.
Но аз като анти фен на Мерцедес смятам, че за тези пари има къде по-добри предложения. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой от вас има ли повече информация относно "датчик за детонационно горене". Прочетох, че е свързан с горивния филтър и че работи, когато колата не е на свободен ход, тоест включва се, когато се наберат обороти. Възможно ли е проблемът, който имам да е от него? А той е, че след около 2000 оборота колата набира, но доста бавно, с пъти по-малка мощност и я усещам, че се мъчи доста.
Мерси предварително! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, някой да има впечатления от последната C-класа (W204)? Защо, ще си купуваш ли? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:42 AM |