![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
И BMW и Mercedes са ми еднакви на сърцето, но гласувах за първото. Може би защото и притежавах такава марка. Иначе сега карам Citroen.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
аз съм карал само френски колици с малки двигателчета за съжаление
иначе съм фен на ауди -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
пешачката съм...все пак съм на 15...ноооооооо на 17-изкарвам курс и на 18 вече...искам голф 3-ка черно такова едно...с добър саунд-Ако може... абе и пеш си е яко! Слушаш музика,разглеждаш хората...има и добри качества
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Сега карам каквото има - Daewoo Matiz , от който съм страшно доволен. Малка, компактна и икономична кола, която купихме преди 3-4 години, сега е на малко под 100 000 км. и още няма никакъв ремонт, освен основни компоненти като филтри, ремъци, масла и тем подобни.
Както и джип Ford Maverick , който също ми харесва как се движи и въобще как се държи на пътя, но се налагаха някои ремонти, които струват майка си и баща си. Иначе, когато имам възможност да си купя нова кола , това със сигурност ще е Chrysler Grand Voyager.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Да не съм чул лоша дума за Berlingo-тата.
![]() Иначе никак няма да откажа някой Citroen C4, Ford Focus, VW Golf... Любимата ми марка май е Saab. ![]() Също Mitsubishi Lancer Evo IX ![]() Мечти... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
бре, на много лъскави, спортни и бързи коли налитате бе!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мисля, че ако си сложиш логото на Chevrolet сред хиксовете на аватара няма да си личи много.
X_chevrolet_X Деба и мъглата!!! ![]() Сериозно, вчера се прибрах с едно новичко такси от тая марка и ми направи добро впечатлене. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хе-хе, аз да ти кажа в каквато и нова кола да съм се качвал ми е правила добро впечатление. Новото си е ново. А скоро карах една чисто нова Skoda Superb... леле мале.. после не ми се караше тоя Matiz..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да не съм чул лоша дума за Berlingo-тата. ![]() Ще чуваш - абсолютни таралясници са. Трябва да си някакъв виртуозен слаломист, ако искаш да избегнеш периодичните ремонти на окачването. Освен това, не може през зимата шибаната френска електроника да ми гаси двигателя без да ме пита, защото нафтата изгаряла при малко по-ниска температура от обичайното. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми т'ва че на места разреждат горивата е факт. Съмнява ме точно в зимата да е проблемът...
![]() Служебното Берлинго (1.9 Дизел), дето го карам направо му свалям шапка, като гледам какво е преживяло. И въпреки това си върви, проклетото. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Не са толкова лоши, може просто да си попаднал на дефектен модел (правен в Петък следобед).
На моето Пежо за 3 месеца съм му навартял над 15000 км. и до сега не съм имал проблем. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Явно е още новичко. След някоя година ще си говорим пак.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
При правилно каране и по възможност качествено гориво, всяка нова кола трябва да държи без основен ремонт поне 10 години или до 120 000 км. Няма значение марката и държавата производител. Вече конкуренцията при автомобилостроителите е такава, че не могат да си позволяват да изкарват некачествени и не добре проверени коли.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Напоследък почти не минава ден, в който да не се бия по главата заради проклетата ми Ксантия. Толкова пари съм разпилял по тоя автомобил, че не е за казване. Признавам им едно на Ситроените - много меко возят и са страшно икономични, но същевременно са едни от най-слабите коли. Имам чувството, че франсетата ги правят с идеята за еднодневки - да ги караш 5-6 години и да захвърлиш...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Нямам си никаква представа от коли...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Напоследък почти не минава ден, в който да не се бия по главата заради проклетата ми Ксантия. Толкова пари съм разпилял по тоя автомобил, че не е за казване. Признавам им едно на Ситроените - много меко возят и са страшно икономични, но същевременно са едни от най-слабите коли. Имам чувството, че франсетата ги правят с идеята за еднодневки - да ги караш 5-6 години и да захвърлиш... ![]() А нова ли си я взел? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Чисто нова, преди близо седем години. Не е като да съм я изнасилвал, пазена е доста...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като темата е хубава и има потенциал да се разрасне, добавих в анкетата още някои марки.
Аз гласувах за Honda - за мен са перфектните коли. Решил съм, че следващата ми ще е нов Civic. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^ Е да де, ама вече не мога да гласувам за Волвото.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз гласувах за Honda - за мен са перфектните коли. Решил съм, че следващата ми ще е нов Civic. Отличен избор, но дизеловите (то всъщност е само един модел с дизелов двигател - 2.2 i-CTDi Sport MT) са близо 50 хиляди, което си е доста. Мазда е доста по-евтина и не по-лоша алтернатива. Което ми напомня, че и Мазда няма да е зле да включиш в списъка, именно защото аз пък мисля следващата да ми е Мазда 3, примерно. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз една Skoda Fabia Дизел не бих отказал
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
http://www.elquado.ru/cars/images/big/300.jpg
http://www.pepmore.com/bookpic/20067116414334977.jpg Ей тва е колата! -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
По повод Мерцедеса, пуснат едно мнение по-горе, а и за всички любители на автомобили от такава категория. Не мислите ли, че за града подобно средство е крайно неподходящо? Не се и съмнявам, че е конфортно и сигурно, но при един силен трафик и бързо каране, ако, не дай си, Боже, стане катастрофа, щетите и жертвите биха били много по-сериозни в сравнение с инцидент, където са се блъснали две Панди примерно (Fiat Panda). Няма да скрия, че веднъж, минавайки покрай някакъв блок, изневиделица се появи такъв звяр и то с такава скорост (напълно необоснована като се има предвид големината на мястото, от където излизаше), че ако се бях вцепенила от паника, а не побягнала през глава, както всъщност направих, щях да си умра на място. Близо до МГ в Русе се развихри тази случка, ако някой се интересува. Не казвам, че моите Peugeot, особено що се отнася до 607 и 407, са подходящи за градско каране, защото темата все пак е за предпочитани коли; най-вероятно и повечето от вас биха предпочели за града нещо компактно вместо големите крайслери, въпреки че тук са ги посочили като желан автомобил; и все пак, какво е мнението ви?
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 13-December 06 Град: СОФИЯ Потребител N: 1730 ![]() |
повече от логично е че малакта кола е за предпочитане за града,ако е автоматик най добре!Само че шофирането в България и особено в София е неприятно приключение а не удоволствие
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Pyjamka, абсолютно си права. Аз затова си и взех Фиеста, вместо малко по-старо Пежо 405 с двулитров двигател, с което навярно щях да очистя някого на второто каране...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
^^Не са толкова лоши, може просто да си попаднал на дефектен модел (правен в Петък следобед). На моето Пежо за 3 месеца съм му навартял над 15000 км. и до сега не съм имал проблем. Явно е още новичко. След някоя година ще си говорим пак. ![]() Че не са толкава лоши, не са. Че е нова спор няма. Но със сигурност няма и кой да я остави да остарее ![]() ![]() Аз предпочитам големи,стабилни и икономични коли. Мъча се на една COROLA ей тъй, да ми е гадно не за друго. Инак копача(москвич) си е класика.Кеф ти гора,кеф ти язовир,кеф ти дупки шпори и т`ва е ![]() ![]() ![]() ТЕ Т`ВА Е КОЛАТА ЗА МЕН ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И зимно време можеш да си палиш огън вътре да се топлиш.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
По повод Мерцедеса, пуснат едно мнение по-горе, а и за всички любители на автомобили от такава категория. Не мислите ли, че за града подобно средство е крайно неподходящо?.... Аз не съм казала, че бих тръгнала из града с такава машина ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
^^Лошо няма, поне от студ няма да умра
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:47 PM |