Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
11 страници V  « < 10 11  
Reply to this topicStart new topic
> Коя кола предпочитате?
Коя кола предпочитате???
Не можете да видите резултатите от анкетата, преди да сте гласували.
Общо гласове: 159
Гостите не могат да гласуват 
RunningWild
коментар Dec 22 2012, 01:36 PM
Коментар #321

Метъл

Група: Потребители
Коментари: 1366
Регистриран: 13-June 10
Град: София
Потребител N: 3861

Рав 4-ките са много яки автомобили, а също така и много надеждни. Особено ходовата част е супер здрава, което прави тази Тойота идеална за нашите пътища. Обаче дизайна много не ме кефи. Единствено Рав 4-ките след 2006-та година ми радват окото. Предишните от вън не ме кефят много, а интериора им е супер кашонски, но това вече е въпрос на вкус.

conquestadores, сега бързам, но после може да ти пратя едно лично с някои въпроси за Субару, щото като те гледам си запознат, а тука ми изпадат някакви оферти за едно Legacy 2.3 бензинка 2005-та година.

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

Go to the top of the page

+Quote Post
Slash
коментар Dec 22 2012, 02:25 PM
Коментар #322

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Subaru сякаш е подценявана марка за сметка на гигантите Honda, Toyota и Nissan, но пък хората от Subaru явно се грижат за детайлите от това, което чета за тях. Определено Forester ми харесва, както и XV Crosstrek.

Остана само за Mazda CX-5 да науча някакви преки впечатления от някого.

+Quote Post
Scanspeak
коментар Dec 22 2012, 06:27 PM
Коментар #323

Прослушващ метъл
**

Коментари: 74
Регистриран: 6-December 12
Потребител N: 4310

Не са подценявани ни най-малко, не са масови защото са скъпи в сравнение с останалите японски предложения. Повечето клиенти за съжаление не купуват на база твърдо убеждение, а на изгодна оферта. По-скъпи са и до скоро нямаха приличен дизелов мотор, миналата година Легасито беше съвсем близо като цена до 3-ка и определено не си оправдаваше етикетчето.
Форестър съм карал последния, 2.5 CVT - единствената японска кола с добре оразмерен вариатор/двигател, доста по-пъргаво беше от сходния Аутлендър с 2.4 CVT и за разлика от втория, средния разход не започваше с 2-ка biggrin.gif

ПП: За коли не споря, имам си собствени наблюдения и убеждения, които не целя да налагам на никого.

+Quote Post
RunningWild
коментар Dec 23 2012, 02:38 AM
Коментар #324

Метъл

Коментари: 1366
Регистриран: 13-June 10
Потребител N: 3861

Цитат(Scanspeak @ Dec 22 2012, 06:27 PM) *
Не са подценявани ни най-малко, не са масови защото са скъпи в сравнение с останалите японски предложения.

Едно Субару не е по-скъпо от една Мазда или Хонда нито като цена, нито като поддръжка. Само за справка.

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
Scanspeak
коментар Dec 23 2012, 01:40 PM
Коментар #325

Прослушващ метъл
**

Коментари: 74
Регистриран: 6-December 12
Потребител N: 4310

Може би разминаването идва поради това, че аз говоря за нови автомобили, а ти имаш в предвид употребявани? С вторичния пазар не съм много запознат с цените като цяло и вярвам, че е както казваш.
Новите обаче са чувствително по-скъпи ( с изкл. на Форестър ) от аналозите си, предлагани на сходен клас платформа от Мазда, Митсубиши, Хонда и Нисан. Освен това боксер се обслужва доста по-трудно от редови или V-образен мотор - елементарна смяна на свещи е един съвсем прост пример. Някои по-специфични части също могат да се окажат трудни за намиране и на подобаваща цена ( пак визирам нови части ).
Моите предпочитания за коли са предимно към любимите ми Lotus, TVR, Jaguar, Aston Martin и Land Rover като много харесвам и Alfa, и стари модели Lancia от преди Fiat, въпреки пословичната ненадежност на горните, с изкл. на Лотус. rolleyes.gif

+Quote Post
TheEconomist
коментар Sep 20 2017, 10:56 AM
Коментар #326

Непросветен
*

Коментари: 13
Регистриран: 10-August 17
Потребител N: 4685

С лека ръка на сърцето си признавам, че карам Мазда 323БА вече осма година. Колата е пушка и беше подарък от баща ми. От време на време се чупи, но винаги оправям всичко, защото няма как да се предвижвам без нея. За последно си спомням, че смених хидравличната помпа https://www.xparts.bg/hidravlichna-pompa, защото вече имаше нужда. От тогава не мисля, че съм пипал нещо друго с изключение на козметични работи и един акумулатор. За сега ще продължа да си действам с Маздичката без никакви притеснения.

+Quote Post
Anarchyst
коментар Aug 10 2019, 02:27 PM
Коментар #327

Непросветен
*

Коментари: 8
Регистриран: 3-August 19
Град: 42.69751 23.32415
Потребител N: 4926

Защо само прахосмукачки сте споменали? brickwall.gif

--------------------
Arch Linux Cinnamon; Core i7-4770; Palit GTX 1660 Ti 6GB; RAM: 32GB

+Quote Post

11 страници V  « < 10 11
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th September 2025 - 11:04 AM