![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Korpiklaani - Tervaskanto Чак се учудих че някои не го е постнал преди мен какво да ви кажа всичките ми най-силни комплименти ще са слаби просто трябва да се чуе ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мхм, практически няма песен от албума, която да не ми харесва. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Paradise Lost - 2007 - In Requiem
Strata - 2007 - Presents The End Of The World American_Head_Charge-Cant_Stop_The_Machine-2007-ESC - DVD God Of War II OST 65daysofstatic - the destruction of small ideals NeedleMouth - Rituals & Consequence Digital Summer - [Cause and Effect] 2007 оЩе не съм прослушал новия Caliban . Иначе новия на Mnemic го споменах доста назад Това е засега -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Elexorien май ще да ми влязат в топ 6 (:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
хм... Sonata Arctica - Unia е добър. ще ми се да пиша и млековар ама албума ми писна. сега ще видим framing armageddon...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Graveworm - "Collateral Defect"
Този най ми харесва от до тук чутите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
At Vance-2007-VII
Няма как такива музиканти участвали в групи като Therion -Zed Yago -Helloween-Yngwie Malmsteen да ме разочароват ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^На мен изобщо не ми хареса албумът. Изобщо. И за да бъдем точни, никой от музикантите в "VII" не е бил в Therion и Yngwie Malmsteen.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Въпрос на вкус говориме за групата като цяло просто и направих малко реклама
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Честно казано тази година огромно впечатление ми направиха сравнително новите групи, разбирайте:
Serenity - Words untold And Dreams Unlived Spellblast - Horns Of Silence Tacere - Beautiful Darkness Emerald Sun - Escape From The Twilight Messiah's Kiss - Dragonheart Iron Fire - Blade Of Triumph също го отчитам като попадение. А генерално няма как да не спомена Cornerstone - Two Tales Of One Tomorrow, но мисля, че той е повече от ясен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Iron Fire - Blade Of Triumph също го отчитам като попадение. Приятен е, но на фона на старите им издания - нищо ново. Бая хляб има да изядат, преди да се наредят до майсторите в своя стил. Serenity, примерно, газят. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Sonata Arctica - Unia това е мн ме радва тоя албум и на In Flames - Come Clarity въпреки че той беше 2006 ама пак да га кажа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
TYPE O NEGATIVE - Dead Again
И други тазгодишни метъл албумчета ми допаднаха, но този просто мачка ! ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vision Divine-2007-The 25th Hour
Албум излизащ извън познатото ни звучене на италианските пауъри трябваше да го преслушам за втори път за да вникна надълбоко и да осъзная че това е нещо заслужаващо деиствително да попадне в темата -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
SAMAEL
LAKE of TEARS RUSH ICED EARTH (EP-то поне изглежда ДОСТА обещаващо) SADIST албуми и то повечето такива, които ми се набутват в Топ Албумите на тия банди въобще ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
на Корпиклаани новия също не е лош
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 269 Регистриран: 29-April 07 Град: изядох го Потребител N: 2040 ![]() |
Last Hope - Test Of Time
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 14-May 07 Потребител N: 2080 ![]() |
Korpiklaani-Tervaskanto
Finntroll-Ur Jordens Djup |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Dark Tranquillity - Focus Shift
Turisas - The Varangian Way Korpiklaani - Tervaskanto Megadeth - United Abominations Ensiferum - Victory Songs W.A.S.P. - Dominator Mayhem - Ordo Ad Chao |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ще си затрая.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Недей.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ari Koivunen-2007-Fuel For The Fire
Победителя в филандският вариант на българския мюзик айдълс 22 годишният дългокос младеж Ari Koivunen ни зарадва с първият си дългосвирещ албум.Евала за таланта на момчето. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Folkearth - Drakkars in the mist
Doomsword - My name will live on аааааааааааааа ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Folkearth - Drakkars in the mist Стига бе, човече, обещах, че няма повече да плюя по този албум, ама се осъзнай - въобще не му е мястото в тази тема.Doomsword-ът кърти! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ах ти, неверни викинге, дракар да не те взема на курса си през Великото море дано, с всяко слушане албумът ме хваща все повече и повече. Говорих с още много хора и по ласт фм и т.н., изглежда е тру фолк про
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Doomsword-ът кърти! Тия пичове винаги са къртили! ![]() Folkearth са добри, но така и не ме грабнаха. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Doomsword - My name will live on Култ! А новият Folkearth изненадващо ми допадна повече от предишния. Има хляб в тия момчета. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще напиша следното си мнение тук, защото не знам къде иначе да го постна, а не ми се отваря нова тема специално за този албум. Не му е мястото и в темата "Най-добрите албуми на 2007-ма", но като няма къде иначе...
Става въпрос за Bergraven - Dodsvisioner. Страхотен албум, изпипан, мрачен, тежък, идеен. Потискащ. Един от блекарските уан-мен-проджекти, които си заслужават всяка секунда от отделеното време, просто защото са написани интелигентно и в същото време са изпълнени с много първична злоба. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Аз с нетърпение очаквам новите албуми на Щурците,Ахат и БТР.Просто трите ми любими български групи ще ме зарадват до няколко месеца.Много яко
![]() ![]() -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Забравих къде го прочетох обаче е много яко АХАТ да започват с :
"И сега новия хит на АХАТ от 92-ра година!!!" ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Finntroll - Ur Jordens Djup;
![]() Korpiklaani - Tervaskanto; Saturnus - Veronica Decides to Die; ![]() ![]() Autumn Tears - The Hallowing; ![]() И Saxon - The Inner Sanctum, който слуша хеви несъмнено ще го оцени. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 03:59 AM |