![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Machine Head - THe Blackening е моят фаворит
А иначе Chimaira - Ressurection ме размаза, Nilе - Ithyphallic също. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
"Silent Waters" на Amorphis плавно се изкачва в моя топ 10 за годината.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Symphony X - Paradise Lost
Фантастичен албум.. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Засега на първо място са ми Symphony X and Sonata Arctica, неотлъчно следвани от Amorphis.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ уууу, отричанка... имам чувството, че ПРОЦЕНТЪТ от тоя форум слушат пет банди на кръст
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хах, а може би шест?
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 6-July 07 Потребител N: 2203 ![]() |
Засега Grave Digger, Megadeth, Legion of the Damned, Municipal Waste, Carnal Forge и още не малко силни попадения. Добра е годината, не мога да се оплача
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
най-добрите албуми за тази година според мен са на Amorpihs,Nile,Megadesth,grave Digger,Rotting Christ и Sirenia
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Symphony X - Paradise Lost
Нечовешки просто... Песни като Set The World On Fire (The Lies Of Lies) и Paradise Lost направо ме съсипват... Страхотен албум... Ииии... Sonata Arctica - Unia Доста различен, аз лично го осъзнах на третото слушане, не знам защо... Но ми харесва... и новото лого ми харесва пък ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
indifference, така си е! Което е добро- добро е! Аз лично се радвам, че Symphony X направиха такъв албум! Megadeth, колкото и да са ми сред фаворитите, не мога да ги вместя сред тези две групи с настоящия им албум.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Време е и аз да се разпиша тук
![]() Kamelot - Ghost Opera Ominous Grief – Nothing in Remembrance Dorn - Spiegel der Unendlichkeit Не мога да си избера едни по, от другите, защото и трите албума са различни един от друг и същевременно просто гениални ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Circus Maximus - Isolate
![]() ![]() ![]() Велика работа. По-добро дори от гениалния им дебют. Тези момчета оправдаха очакванията на всички в прогресив света, които гледаха на тях като бъдещи прог величия. "Isolate" e просто блестящ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Страшна работа. Чак не повярвах, че им е едва втори албум. Талантът направо се излива от тия пичове.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Тъ ръ ръ... да допълня с още два, че ги пропуснах...
Machine Head - The Blackening Преди не ми харесваха толкова много, но този албум ме разби... особено beautiful mourning... и aesthetics of hate... И толкова време ми отне, докато се наканя да го сваля, всички ми го хвалеха страшно много... и си заслужаваше ![]() Kamelot - Ghost Opera Това не подлежи на коментар. Все пак са Kamelot (: . -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
[off] ^^^ Слушах откъс от четирите им песни в ласт.фм и много ми допадна стилът им, дайте някакво линкче за даунлоад? [/off]
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега слушам новия Bad Religion и имам чувството, че ще ми е сред фаворитите на края на годината. Честно казано, очаквах, да не ме накефи толкова поради простия факт, че предишния беше просто перфектен/невероятен/велик/ и този просто ще бледнее. Ама си е сила отново.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
С чиста съвест включваме новия Viper - All My Life и на доооста предна позиция другата бразилска култовинка на Tribuzy - концертния албум Execution Live Reunion.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мале Веске, добре че си ти, изобщо нямаше да разбера че тези мои любимци имат нов албум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 6-July 07 Потребител N: 2203 ![]() |
В новия Tribuzy участва и Брус Дикинсън
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Да, Боби, и на мен Theatre ми е любимият.
![]() Е, първо, не участва само в концерта с тях Брус, а още преди в студийния албум, второ - далеч не е САМО той. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами засега мисля, че Rotting Christ-Teogonia е доста добър, иначе от това, което слушам няма нещо ново или много добро.Ше чакам за Сулфлай, ама като гледах едно интервю май няма да е за тая година
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм очаквал изобщо, че някога ще го кажа, но новата Epica е по-добра от новия After Forever. Да, Floor Jansen пее много по-добре от Simone, но "The Divine Conspiracy" е просто толкова... интересен? сложен? бомбастичен? Хехе. Всъщност това е най-добрата Epica, която е излизала досега.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Symphony X - Paradise Lost - за този албум каквото и да се напише е малко ...
Rebellion - Miklagard - The History of the Vikings - Volume II - ето това е немски POWER!!!! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Още един глас за новата Epica-The Divine Conspiracy .Всъщност все по рядко слушам този тип музика но на Epica винаги съм симпатизирал нямат лош албум а този като че ще да е най силният им страхотен бомбастичен велик ................................
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече за трети път слушам United Abominations на Megadeth и трябва да си кажа...
Тия пичове са неуморни! Ебаси якия албум... Страшни са, страшни... Pray for bloooood ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И аз смятам, че Megadeth направиха великолепен албум и се отчетоха със страхотна творба извън очакванията ми за посредствен издишак на Дейв. За мен той ще си остане винаги неоценен гениален класик...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Никой май не е намесил Doomsword - My Name Will Live On, а трябва
![]() Докато съм на дуум вълна, защо не и новата Mael Mordha да добавим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Olympos Mons - 2007 – Medievil е такъв албум няма просто! Power, ама какъв power! Геометрично различен от немската мощ на Ребелион, ама токова красиво нещо скоро не бях слушал... а, като се замисля, какви са бледи младежи и че ако продължават така, май си имаме нови звезди !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:23 PM |