![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
Айди и аз да се включа за Nightwish
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Сега ще развихря страстите!!! Щото ще кажа, че Nightwish - Dark Passion Play си заслужи мястото в мойта класация!!! И го смятам за прекрасен албум! +1 ПОДКРЕПЯМ -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Ще ме прощавате, че опонирам, но албумът е дразнещо посредствен, особено за група като Nightwish. В никакви класации няма място.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^ Освен в разочарование на годината!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Албумът щеше да влезе в класацията за 2007-а година, ако бяха се разбрали как точно искат тея неща да бъдат изпети...
-------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мен албумът си ме кефи и то много, но наистина и при мен ще оглави единствено класацията за разочарования тази година.
Между другото, почна вече бавно да ми писва. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ На мен ми писна точно на третото слушане...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
За мен,
№1 тази година е албума на Dimmu Borgir - In Sorte Diaboli ![]() №2 Old mens child ![]() Cradle of Filth - малко ме разочаровха тази година Nightwish - също разочарование ![]() А сега с нетърпение чакам да сюлезе новия EMPEROR доколкото знам ще са с ново звучене. -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Чакай, чакай, какви Олд мени, какви Кредълчета тази година... о.О
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Ама не даваш човек да се обърка де. Бях се заслушала (слушах една българска блек метал банда (Arafel) и въобще не прочетох темата докрай, прочетох само НАЙ- ДОБРИТЕ АЛБУМИ Кредала и Олдмена са от миналата година.
-------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Primal Fear - New Religion и плътно след него Nightwish - Dark Passion Play
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ Не, не, аз просто се учудих, затова
![]() ^ +1 за Найтуиш. . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Да се отбележи тазгодишния Shadows Fall
![]() Не го очаквах. Май почти никой не го очакваше. Тъкмо чуеш МН и си мислиш че с тоя албум са отвели конкуренцията и следва изстрел от упор ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Мъчих му се няколко пъти на тоя SF, но така и не ми допадна особено, а да се сравнява с The Blackening е немислимо!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Мисля, че доста време ще си чакаме нещо, което да сравним с "The Blackening".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Primal Fear - New Religion също се намества в топ 10 за годината.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Todeskult - Als die Farben älter wurden
все повече и повече се убеждавам, че май засега задминава доста албуми на любимите ми групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Ох, слушам, слушам Sopor Aeternus-a и се уверявам, че той ще е АЛБУМЪТ просто... макар че не е метъл дори.
![]() ![]() Но имам някакво хубаво чувство, че соловият Andre Matos ще го измести, поне от семплите, които чух досега. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ Погребална музика от хора с жълти книжки...не че е лошо ама
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Явно не си го слушал достатъчно, но нейсе... то да му беше само жълтата книжка...
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Аз имам двете части на ей туй:
![]() и си е баш погребално... Интересното е че ми ги подариха преди много години от Nuclear Blast.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще се цитирам:
Цитат Явно не си го слушал достатъчно С тези два албума далеч не се изчерпва стилово музиката му. ![]() Edit : Връщам си думите назад, не просто ще го измести от първо място Андрето, ами ще го сплеска! Разкошен е соловият му албум, разкошен... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Todeskult - Als die Farben älter wurden все повече и повече се убеждавам, че май засега задминава доста албуми на любимите ми групи. Де го има това ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В керази го имаше, ако имаш проблеми, мога да ти го кача в дата. Ти сюйсайдъл блек слушаш ли
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Може и да ми върже на сваляне има един сийдър мерси. Слушам всичко, аз в тия проекти на един човек съм имал добри попадения мерси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз имам двете части на ей туй: http://www.metal.de/pix_cdreviews/sopor.jpg и си е баш погребално... Интересното е че ми ги подариха преди много години от Nuclear Blast.... Toва наистина е умряло, макар че ми е любимо. Слушай последните неща...или по-скоро La Chambre D'Echo, Flowers in Formaldehyde и последния - Les Fleurs Du Mal ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Новия дори аз го харесах.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
-------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Powerwolf - Lupus Dei
Olympos Mons - Medievil -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 04:11 AM |