![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
добавям още няколко албума към топ 10 за тази година...
Primal Fear - New Religion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Todeskult - Als die Farben alter wurden и може би найтуиш....отстрана на вокалите не съм особено задоволена, а и някакси...прекалено лесно и бързо се възприема...вероятно бързо ще ми омръзне...а може би не- това времето ще покаже но смятам че The Poet and the Pendulum е доста добро попадение ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
![]() Aбсолютен трепач. THRASH IS BACK ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мамка му...преди време бях слушнал новият Мардук и хич не ми хареса...вчера си го пускам и
![]() ![]() Ебаси якият албум!! A Accuser, Opposer с участието на Немтеанга от Primordial УБИВА просто. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... то да му беше само жълтата книжка... ![]() де да ми (е)беше спестила подробностите... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Elvenking -"The Scythe"
Axel Rudi Pell - "Diamonds Unlocked" -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Ми в сравнение с доста други блек произведения си ме накефи доста. И точно тая песен с Немтеангата е нещо невероятно, малко други групи от блек жанра съм чувал да правят ТАКАВА песен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Manwoar - Gods of War
Knorkator - Das Nachste Album Aller Zeiten Silent Force - Walk The Earth Ride the Sky - New Protection Elvenking - The Scythe KMFDM - Tohuvabohu Без особено замисляне тия ми идват сега като наистина супер албуми... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Elvenking - The Scythe
Адски добър е албума. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
![]() Познати ли са ви тези откачалки ако не това са The Black Dahlia Murder групата която създаде един от най-разтърсващите дет албуми за годината Има го в Керазито има го и тук http://4storing.com/lcgaq/e022bcc4443f6445...5146761144.html -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-якият дет албум на годината е The Dethalbum
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Досега не е излязъл по-размазващ албум от Теогония
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 30-August 07 Град: Hueco Mundo Потребител N: 2312 ![]() |
кажете ми албум който бие Dethklok - The Dethalbum....какво ? не можете ? ми да - албума кърти мивки и лепи плочки
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак Детклок са най-бруталните
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Avenged Sevenfold - Avenged Sevenfold
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Мисля че трябва да добавим и Gamma Ray - Land Of The Free II. Албума си грабва още от първото слушане.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^ Ще се въздържа от коментар...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тогава за какво поустваш?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Eй я и моита лична ранглиста
GAMMA RAY-2007-Land Of The Free II Graveworm - 2007 - Collateral Defect Dark Moor-2007-Tarot Ensiferum-2007-Victory Songs Dark Tranquillity-2007-Fiction Mors Principium Est-2007-Liberation = Termination Epica - 2007 - The Divine Conspiracy Vision Divine-2007-The 25th Hour Therion-2007-Gothic Kabbalah Primal Fear-2007-New Religion -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() И аз чакам още времето да дойде, когато някоя банда ще бутне Дарк Транкуилити от номер 1 в класацията ми за тази година. Нещо не идва ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 7-January 07 Потребител N: 1778 ![]() |
^+1
При мен след Tranquility се нареждат Elvenking, Nightwish, Scorpions и Kamelot. Пък да видим какво ще направят Таря и Evergrey. ![]() -------------------- So I dub the unforgiven...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Evergrey ще изритат всички и ще окупират всичко!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
За мен са
Megadeth - United abominations Machine head - The blackening Evile - Enter the grave Gamma ray - Land of free part II In this moment - Beautiful tragedy Helloween - Gambling with the devil -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе не си е работа, Прууф нали го застреляха май, а аз не знаех, че ще изкарват нов албум
|
|
![]()
Коментар
|
|
кой по-дяволите е Прууф?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Те ще изкарват май догодина
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е какво , ще се провери
![]() Прууф е един от D12, общо-взето пича, заради който Еминем е това, което сега е. Беше ми доста любим рапър като цяло, специфичен глас имаше... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Абе само Папузе бе :-Р
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mago De Oz-2007-La Ciudad De Los Arboles
Аз никога не съм симпатизирал особено на тази талантлива група.Новият им албум ще ме накара да направя повторен опит да преслушам наново дискографията им.Има го в темата на датата с любов за фсички фенове на фолк метъла ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 04:11 AM |