![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Пънк, хардкор, класически рок...
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Ми рап май
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 1-May 09 Град: Русе Потребител N: 3393 ![]() |
Майкъл Джексън
Бг РАП - мишо шамара (омфг), и другите не ги помня МТВ а иначе стария бг хип-хоп ставаше \Explozia - Tlyst pryst, Spens, OCG\ даже сега от време на време си слушам wosh, denyo i bat pe6o ![]() \това последното май не трябваше да го казвам тука ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 28-April 09 Потребител N: 3389 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
Преди много се радвах на Спайс Гърлс, Бекстрийт бойс, Н синк и тн. По-късно преминах към БГ Рап. След това ме обхвана една дълга ХИМ фаза. Сега слушам всякаква музика... Зависи от настроението ми
![]() -------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-July 09 Потребител N: 3512 ![]() |
az sum star fen.slu6am tazi muzika ot 1983g.ot mnogo godini tursia edna kanadska banda .anvyl. ni6to ne moga da im nameria. niakoi moje li da pomogne .az imam mnogo bogata fonoteka.-0898270042
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Потърси ги като ANVIL и няма да имаш проблеми.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Като малък се кефех супер много на Queen (и сега си се кефя, де
![]() Иначе сестра ми слушаше повече музика от мен и тя през цялото време ме тровеше с класически пънк, ска, реге и малко индъстриъл от време на време. Ташакът е, че половината банди, които тя слушаше аз тогава ги псувах, а сега са ми едни от любимите ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
ABBA - бяха ми любимци... Можех да ги слушам до отказване на слуховите ми рецептори.
сетне от към 87година се почна с Rainbow i AC/DC , докато не открих Металица. И се започна една... -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Електронно
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Red Hot Chillie Peppers, Gorillaz ... не че и сега не ги слушам де.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Van Halen...
![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 17-October 09 Град: София Потребител N: 3595 ![]() |
Джаз,после преминах към Рок и така към метъла
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 28-October 09 Град: София Потребител N: 3608 ![]() |
Като малък 3-7 клас слушах диско, ама от това от `80
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 29-October 09 Град: Cофия Потребител N: 3610 ![]() |
аз слушах Хип-хоп i р&б
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз па един диск на Queen - The Best. Въртях го като луд, все още го въртя.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 20-January 10 Град: София Потребител N: 3707 ![]() |
Първо Джаз,после Дръм'енд Бес.
-------------------- ![]() С вериги окован завинаги,затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина!... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
Guns N' Roses
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Като дете слушах вкъщи каквото се пусне - обикновено Пърпъл и Куийн, но това беше преди училище и не разбирах много още макар да ми беше интересно. После в училище слушах каквото и другите разни там никакви песни между черно и диско, това до към 7ми клас, после имаше разни Марая Кери и такива, после към осми клас почнах да търся нещо по-така, слушах Пърпъл, после малко Депеш но все не ми стигаше, уви по това време нямах пари бяхме съвсем бедни и имахме само радио и нямахме касетофон дори забележете и бях изобшо даоста непросветена затова Металика ги открих едва в девети клас чух концерта им в България и установих че онази хубавата песен която рядко пускат по радиото i.e. Nothing Else е тяхна и после като чух Мастър и изобщо целия размазващ сет на концерта бях направо като размазана и се влюбих завинаги в тях, най-сетне открих точно това което търсех. После просушах и други групи и така
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^Не се заяждам, но не ти ли писва 11 години да дъниш едни и същи групи?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 22-December 08 Град: Благоевград Потребител N: 3166 ![]() |
Бг Рап и песните които пускаха по MTV
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
R 'n' B,поп.. ужас!
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
По MTV-то някои от разните акита, които пускаха. В осми клас якo Gorillaz слушах и разни рапове. В девети клас си прекарах интернет (преди това бащата ми даде една касетка на Dio - The Last in Line) и от там се почна.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 1-April 10 Потребител N: 3785 ![]() |
Хмм да видим...ами рап,хип-хоп, MTV и такива
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Милиметри...Усещаш ли пеперудите,
които се събудиха след теб и тишината нетърпеливо разбутаха? Не спирай, продължавай напред... Сантиметри...В дъга се извивам, губя и въздух,и зрение,слух... Не спирай...От прекалена сетивност умирам, но едва ли и бих поискала друго. Не спирай...Притежавай ме до припадък! Нека да не мога да открия своя дъх, нека да ми загорчи,което трябва да е сладко. Душата ми преобръща,а уж е само плът. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
А сега си на цели 16, викаш.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 326 Регистриран: 17-November 09 Град: Бургас/Варна Потребител N: 3636 ![]() |
Електронна музика и old-school hip-hip, които продължавам да слушам и до днес. Като цяло моите ценности са устойчиви, няма нещо, което да съм харесвал преди, а сега вече - не
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сиреч още от малък си бил анално податлив?
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 219 Регистриран: 8-November 07 Потребител N: 2415 ![]() |
Linkin Park, Limp Bizkit, латино и рап.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
ами... първо минах през чалгата(тати,мама,баба,дядо ии общо взето повечето ми познати са родени с тази музика,както и аз).Вече не слушам...така съм от 4-5 години.Преминах на поп,рнб и хип-хоп.Тези стилове и сега си ги слушам,но си подбирам песните.Не като преди.
![]() ![]() -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
ами... първо минах през чалгата баба,дядо са родени с тази музика, Я пак??? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 08:09 AM |